Şimdi Ara

yazın başka üniversiteden ders alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bu dönem kalacağım dersleri yazın başka ünivesiteden almak istiyorum.(itü,ytü, ..) daha kolaymış.hocalar dedi bizde kalanlar onlardan geçti diye. nedir bunun prosedürü bilen, yapan var mı?hem onlar devlet üni olduğu için yaz dersleri daha ucuz.

• üni yönetmeliğinde yazması lazım..ben de çok araştırdım ama genelde özel ünilerde yok bu olay..
  • hocalardan filan duymuştum. okul: yeditepe üni.
  • yaz okulları adı altında.ama ücretli.kardeşim 2 ders almıştı.dersin konularının senin okulla uyuşması lazım bildiğim kadarıyla.
  • itü , yildiz ı filan kabul eder herhalde. ama ben okulun sitesinde bulamadım yaw. ne karışık bi sitemiz varmış.
    http://www.yeditepe.edu.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 28 Nisan 2008; 20:32:03 >
  • Sakarya ünideyim diğer üni lerden bende alabilirmiyim acaba?
  • ben de yeditepedeyim bölüm ne hocam senin?Yazın alma olayını yapanlar var tabi ama okul özel oldugu icin prosedür farklı olabilir okulla bir görüş bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversitede Alttan Ders Alma
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başka bir üniversiteden ders almanız mümkün ancak,ücret konularında üniversiteden üniversitiye farklılık gösterir.Örneğin Gazi üniversitesinde inşaat müh. okuyan bir öğrenci kredi başına verdiği ücret 16,5 ytl ise siz dışarıdan geldiğiniz için bü ücretin 2 katını 33 ytl ödersiniz.Yalnız direk ücretlerden başladım çünkü bu ücret konusu beni yakmıştı bir zamanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :HAKAN: -- 28 Nisan 2008; 21:02:34 >
  • Başka bir üniversiteden yaz okulunda ders almak için o dersin kendi okulunuzda açılmaması gerekir.Ders kendi okulunuzda açılmışsa başka okullardan alınmasına izin vermezler.En azından bizde durum böyle ki mantıklısı da budur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: stonegiant

ben de yeditepedeyim bölüm ne hocam senin?Yazın alma olayını yapanlar var tabi ama okul özel oldugu icin prosedür farklı olabilir okulla bir görüş bence.

bilgisayar müh. acaba sitede yazıyor mu bu konu hakkında? mesela itü nün kinde yazıo. danışman hoca ile mi görüşeyim. o bilir mi?
  • yukarı
  • hocam bölümünle görüş
  • Bende erciyes üni deyim.Bende yaz okulunu baska okulda almak istiyorum.Danısman hocamla konustum.O da alabilirsin dedi.Ama sürekli takip et durumu dedi.Bende bu konuyla baya ilgileniyorum.İns alırım ya
  • bi de başka okulda alacaksam kaydı erken yaptırmam lazım galiba.
  • Geçen yaz Çankırı' dan bizim okula ders almaya geldiler. Onlar Pascal biz C++ gördüğümüz için epey zorlandılar. Biz de yardım ettik. Hoca da soruları kolaylaştırınca taraflar memnun ayrıldı.
  • yukarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.