Şimdi Ara

Yazın 3 ay boyunca nasıl bir çalışma programı hazırlanmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafam çok karışıyor. 11.sınıfa geçicem ve nasıl bir program hazırlamalıyım kendime 3 ay boyunca? YGS yi mi bitirmeliyim yoksa LYS mi çalışmalıyım?

Not: 10.sınıf konularını bitir demeyin.

Sadece Senin için....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thenqesiz

KESİNLİKLE OTUR LYS ÇALIŞ DERİM . YGS DE ILK 10 A BILE GIRSEN LYS BİLMEDİĞİN TAKTİRDE İLK 10 OLUR SANA İLK 100000.

YGS ye 12.sınıfta mı calısılmalı?
  • Aslında daha 11. sınıfa geçicekmissin suan sana ygs hallet desem bıraz erken olur. O yuzden 11. sınıfın sonuna kadar lys calısmanı onerırım. 11. sınıfın yazında (12 nın baslangıcında) 3 aylık surede ygs konularını halledersın. Daha sonra tekrar Lys devam edersın. Ygs ye 1-2 ay kala da Tekrarlara Ve denemelere baslarsın. Ygs bitiminde de Zaten Lys nin bircok konusunu (belki de tamamını ) halletmıs olursun. Gerı kalan surede de ufak tefek eksıklerını kapayıp Bol Bol soru-deneme cozmenı onerırım. Ben 12. sınıfın basında basladım calısmaya. 1 nisana kadar ygs-lys (ygs agırlıklı) gittim. Ygs 15k oldum suan ve onumde lys ıcın 1-1.5 ay kaldı ve cok sıkıntıdayım. O Yuzden herkese onerebılecegım tek şey lys yi 2-3 Aya sıgdırmaya çalısmayın. Umarım Yardımcı Olabılmısımdır.
  • Daha 10. sınıfsın erkenden başlaman çok çok iyi olur, öncelikle 9 ve 10un konularını unutmamak adına bol bol test çözmelisin yaz tatilinde ayrıca yapabilirim dersen 11. sınıf fizik ve matematiğide yazı halledebilirsin kolay konular var fizikte bir kaç konu zor, onları da okula bırak bi sonraki seneden ne kadar konuyu bitirebilirsen bitir ve 11 sınıfı 9-10-11den eksiğin olmadan tamamla(bu söylediklerim benim yapmadığım için kafamı duvarlara vurduğum şeyler) :) bende senden bir yıl büyüğüm bu sene 11 bitiyor yazı iyi değerlendirmek istiyorum geçen seneler yattım bişey yapmadım yazın, zararın neresinden dönülse kardır, mantığıyla başladım çalışmaya bu yıl :D

Nexus 4 Kullanıcıları Kulübü

WXGA 320ppi True HD IPS+ Gorilla Glass 2 Ekran | Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 Çipset | Quad-core 1.5 GHz Krait İşlemci | Adreno 320 GPU | 16GB Depolama |2 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 Piksel, Autofocus, LED Flaş Kamera | Photosphere 360° Gerçek Panaroma | 1080p@30 Fps HD Video Kayıt | 1.3MP Ön Kamera | Wi-Fi a/b/g/n | NFC | HSPA+ | TV - Out MHL | Android v4.2 İşletim Sistemi
  • 10.sınıf konularını bitir
    Daha Fazla Göster
  • bende 10 . sınıfım ve buyuk kararsızlık içindeyim. Ama kararımı buyuk olçude vrrdim. Yazın 9 dan baslayıp 10 u ondan sonrada 11 in yarısını bitirmryi dusunuyorum
  • 10.Sinifta 11 konularini yapmak dunyanin en mantiksiz seyi. 9-10u eksik birakmadan tamamlayin fazlasiyla yeter eger illa cok calismak istiyosaniz bir tane de ygs matematik soru bankasi bitirirsiniz cok temiz olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: alles90

10.Sinifta 11 konularini yapmak dunyanin en mantiksiz seyi. 9-10u eksik birakmadan tamamlayin fazlasiyla yeter eger illa cok calismak istiyosaniz bir tane de ygs matematik soru bankasi bitirirsiniz cok temiz olur

+1. konuları zaten anlatacaklar boş yere yorup zaman kaybetmeye gerek yok bence de, 9 10 konularını tamamlayıp ygsye yönelik çalışmak en mantıklısı gibi
  • Bende 10.sınıfım yazın 3 ay değilde 2 hafta 9. sınıf derslerini tekrar edeceğim.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.