Bildirim
Yazılımlı 1.6 cdti insigniada ilk üç vites son hız değerleri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hayırlı olsun ne kadara yapıyorlar bu yazılım işini ? -
Son hız değişmez ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
egr dpf iptal mi? -
opel grubu için ben yaptırdığımda 700 tl idi şu an yılbaşı kampanyası %25 indirim var -
az miktarda değişiyor misal 3. vites yazılımsız 107 yazılımlı 114 km -
quote:
Orijinalden alıntı: dionysos_07
egr dpf iptal mi?
hiç biri iptal olmadı soft yazılım var üzerinde ,duman atma ve yahut dpf dolması gibi bir durum yok şimdilik. -
Naptın hocam 110 luk kangoo ile 3. Vites 110 yapiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CaptainTeeemo
o yanlız vites oranı ile ilgili bir de o hıza ne kadar sürede çıkıyorsun o da önemli,normalde yazılımsız olan insignia 4500 dd de kesiliyor ve 107 km yapabiliyor,şu an benim aracım 5000 dd çevirebiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uk79 -- 11 Kasım 2017; 20:12:2 > -
quote:
Orijinalden alıntı: uk79
quote:
Orijinalden alıntı: CaptainTeeemo
o yanlız vites oranı ile ilgili bir de o hıza ne kadar sürede çıkıyorsun o da önemli,normalde yazılımsız olan insignia 4500 dd de kesiliyor ve 107 km yapabiliyor,şu an benim aracım 5000 dd çevirebiliyor.
Biliyorum hocam, açıkcası kangoo kısa oranlı bir şanzıman kullanıyor sizin araçla kıyaslayınca garip geldi,kangoo da 5k da kesiliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
yazılımın verdiği değerler gerçekte uyuşmuyor sizin insignia için 170 ps gibi değerler verilmiş ama 170 ps herhangi bir denk araba sizi geçicektir.Uygulamada %15 civarı değişim oluyor. -
Dizel araba 5000 devir çevirebiliyormu , benim aracta 4000 den sonrası güç yok.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
170 hp gibi gözükmüyor 1.6t 170 bunu geçer muhtamelen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bianconera
yazılımın verdiği değerler gerçekte uyuşmuyor sizin insignia için 170 ps gibi değerler verilmiş ama 170 ps herhangi bir denk araba sizi geçicektir.Uygulamada %15 civarı değişim oluyor.
şu ana kadar denemedim ama aynı yazılımı yapıp 170 lik benzinli araçla roll yapan arkadaşım oldu (170 lik sahibide arkadaşımız)ve 200 e kadar önde 200 den sonra geçildi(videosu vardı ama youtube yüklenmedi)ha ben daha denemediğim için bir şey diyemem yanlız 0-100 hızlanma videom var ve 170 likten çok az daha iyi. -
quote:
Orijinalden alıntı: anadolu86
Dizel araba 5000 devir çevirebiliyormu , benim aracta 4000 den sonrası güç yok.
benim araçta 4500 dd da kesiliyodu ama yazılımdan sonra 5000 dd ya kadar dolu dolu çeviriyor. -
quote:
quote:
yazılımın verdiği değerler gerçekte uyuşmuyor sizin insignia için 170 ps gibi değerler verilmiş ama 170 ps herhangi bir denk araba sizi geçicektir.Uygulamada %15 civarı değişim oluyor.
şu ana kadar denemedim ama aynı yazılımı yapıp 170 lik benzinli araçla roll yapan arkadaşım oldu (170 lik sahibide arkadaşımız)ve 200 e kadar önde 200 den sonra geçildi(videosu vardı ama youtube yüklenmedi)ha ben daha denemediğim için bir şey diyemem yanlız 0-100 hızlanma videom var ve 170 likten çok az daha iyi.
https://www.youtube.com/watch?v=dXHLzu36Gls dediğim şeye örnek bu mesela..
-
Şanzıman çok yavaş. Güle güle kullanın, arızasız beleasız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GM üretimi motorlarda fabrikasyon yazılımın dışında ki yazılımlarda uzun vade de turboya ciddi zararlar verebiliyor.
En yaygın olarak defalarca gördüğüm yağ soğutucusunun patlayıp motor yağını komple soğutma sistemine karıştırması.
Her araçta aynı olacak diye bir durum yok kullanıcı en büyük fark fakat en sık gördüğüm bunlar. -
quote:
quote:
şu ana kadar denemedim ama aynı yazılımı yapıp 170 lik benzinli araçla roll yapan arkadaşım oldu (170 lik sahibide arkadaşımız)ve 200 e kadar önde 200 den sonra geçildi(videosu vardı ama youtube yüklenmedi)ha ben daha denemediğim için bir şey diyemem yanlız 0-100 hızlanma videom var ve 170 likten çok az daha iyi.
Yahu üzüldüğün şeye bak, çocuklar sömestr (böyle mi yazılıyordu??) tatilinde Ankara ya gitsinler ben de yanına geleyim, benim 1.6T 170 ile birlikte kalkalım.
Kebapçıya gidelim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: esmerce
quote:
quote:
Yahu üzüldüğün şeye bak, çocuklar sömestr (böyle mi yazılıyordu??) tatilinde Ankara ya gitsinler ben de yanına geleyim, benim 1.6T 170 ile birlikte kalkalım.
Kebapçıya gidelim
zevkle dostum ,ama önce seni kebapçıya götürüp tıka basa doyurayım ki üstüne ağırlık çöksün tepkilerin yavaşlasın
En Beğenilen Yanıtlar

Son hız değişmez ki
|
Benzer içerikler
- golf 7 sol ayna camı düştü
- mpg nedir
- sıvı conta kaç dakikada kurur
- motor yağ kapağı köpük neden olur
- aracı başkası kullanırsa kasko karşılar mı
- ford fiesta sıfır
- togg t10f
- elektrikli dacia
- nissan murano
- toyota corolla cross nerede üretiliyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X