Şimdi Ara

Yazılımda Kendimi Geliştirmek İçin Öneri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazılım alanına çok meraklıyım, üniversite tercihimi de buna göre yaptım.

Html, css biliyorum ama php alanında kendimi geliştirmek istiyorum nereden öğrenebilirim ? önereceğiniz site var mı ?

• Hangi üniyi tercih ettin?

Soruya arkadaşlar cevap versin ben bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aradığın bilgilere burdan ulaşabilirsin bu arada bende merak ettim hangi üni ve hangi bölümü seçtin
  • Benim sana tavsiyem web programlamadan önce bi masaüstü programlama ile matığını kavraman ben zamanında programlama mantığını visual basic ile öğrenmiştim basit ve öğrenmek için ideal ama programlamada yetersiz. php genel olarak syntaxlarıyla falan c diline benziyor c# ile başlayabilirsin. yok ben php ile direk mantığı kavrarım diyosan en sağlam yol kitaplardan geçiyor
  • Bence baslangic icin c ya da cplus tercih edin. Php yi daha sonra da ogrenebilirsiniz. Php diger programlama dilleri arasinda baslamak icin uygun olmayan bir dil.

• php pişmanlıktır bundan 5 yıl snra kimse yuzne bkmck
  • Konk_Soft kullanıcısına yanıt
    Bu fikre nasıl ulaştınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • suan herkes php bilen insan pesinde bunun nedeni insanların artık kod yazmaktan bıkmaları kndini geliştrmeyen bir dil php tasarımla ugrasan öğrenmeyi amçlayan arkadaslarım var hepsi keske aspye yönelseydim diyor gerek güvenlik gerek yenilik gerekde kullanım kolaylıgı olarak ASP.NET COK İYİ
  • Teşekkür ederim bende uzun zamandır bu ikisi arasında kaldim .net zaten ayri bi güzellik fikirleriniz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlangıç dersleri içinwww.phphocam.com sitesini öneririm daha sonrawww.siberakademi.net ile diğer derslerden devam edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taha Sanay

Teşekkür ederim bende uzun zamandır bu ikisi arasında kaldim .net zaten ayri bi güzellik fikirleriniz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkürler

@Konk_Soft gibilerinin fikirlerine aldanma. Türkçe'yi düzgünce yazamayan adam, kod Syntax'ına mı uyacak?

Ayrıca Microsoft'a bağlı kalmaktan hoşlanmam ben :) Bu yüzden asp.NET iyi olsa bile ne yazar? PHP aslında başlangıç için gerçekten güzel bir dil. Ancak siz ne yapmak istiyorsunuz? Hedefiniz nedir?
  • Schizophrenia kullanıcısına yanıt
    Ben html,css,jquery biliyorum jquery başlangıç daha kendimi geliştirmek için öğrenmek istiyorum
  • Php hakkında atıp tutmanın bi gereği yok ki php güncellik konusunda hala çok iyi yavaş yavaş tamamen oop olma yolunda ilerliyor.
    Spagetti yazıp bakımı zor kodlar piyasaya çıkarırsanız öyle atıp tutarsınız php'e.
    Şuan bir sürü kaliteli içinde güvenliği mevcut frameworkler vs var onlarıda kullanabilirsiniz php üstünde çok rahat bir şekilde.
    notepad++ da kod yazmanın zevki paha biçilemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtbrk58

Php hakkında atıp tutmanın bi gereği yok ki php güncellik konusunda hala çok iyi yavaş yavaş tamamen oop olma yolunda ilerliyor.
    Spagetti yazıp bakımı zor kodlar piyasaya çıkarırsanız öyle atıp tutarsınız php'e.
    Şuan bir sürü kaliteli içinde güvenliği mevcut frameworkler vs var onlarıda kullanabilirsiniz php üstünde çok rahat bir şekilde.
    notepad++ da kod yazmanın zevki paha biçilemez

Kesinlikle katılıyorum hocam bikere open source. Asp.net kullanıp microsoftun kölesi olmaya gerek yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.