Şimdi Ara

Yazılımcı olmak isteyen veya kendini geliştirmek isteyen arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • #1MilyonYazılımcı projesi geregi devletimiz bir portal hazırlamış e devlet ile kayıt olup istedigimiz dalda c# ,javascipt,css,android programlama .vss videolu egitim izleyip sertifika alabiliyoruz
    www.btkakademi.gov.tr
    https://www.btkakademi.gov.tr

videolu inceleyebilirsiniz biraz baktım çok iyi hazırlanmış içirik bol sınırlı sayıdamı kayıtlar bilmiyorum ama acele edin önden yerinizi alın
    BURADAN KAYIT olup dersleri
    Yazılımcı olmak isteyen veya kendini geliştirmek  isteyen arkadaşlar
    Yazılımcı olmak isteyen veya kendini geliştirmek  isteyen arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokoko_TR -- 27 Nisan 2020; 18:25:2 >

• Konu sahibi yazılımcı değil. Yazılımla hobi olarak ilgilenen enthusiast denilen kişilerden bile değil. Normalde Yazılım Geliştirme bölümünde gördüğümüz kişilerden de değil, Bu 1 Milyon Yazılımcı komedisi bittikten sonra buralara bi daha uğramayacak, birisi. Bu kişi insanlara yazılımı öğretmeye anlatmaya çalışıyor. :)

Bu arada devlet yazılım eğitimi işiyle uğraşacağına Telekom altyapısını yabancılar ve Arap ailesinin pençesinden kurtarıp Türk halkına uygun fiyattan Internet hizmeti sağlasa ya. Heheh.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu içerikleri sunan insanların cv lerini göster ne yapmışlar ona bakarım.Getirebiliyorlar mı Amerika'dan Türk mühendis proje için yoksa Udemy'den farkı ne.Bana üst seviyeli insanların tecrübesini katmadıktan sonra.Yazılım esasında ele ayaga düşmeyecek bir meslekti,ama nasıl olduysa bunu da başardık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I0SER_b0y -- 27 Nisan 2020; 19:1:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I0SER_b0y

Bu içerikleri sunan insanların cv lerini göster ne yapmışlar ona bakarım.Getirebiliyorlar mı Amerika'dan Türk mühendis proje için yoksa Udemy'den farkı ne.Bana üst seviyeli insanların tecrübesini katmadıktan sonra.Yazılım esasında ele ayaga düşmeyecek bir meslekti,ama nasıl olduysa bunu da başardık.
    c# ile ilgili videoyu çeken kişi(şimdilik c# izledim) kendisi ile ilgli kısa bilgi veriyor merak edenler diğer öğreticiler için kayıt olup bakabilir ....https://www.udemy.com/user/engindemiro/
    c# eğitmeni

• Ben inceledim ama içerikler çok kalitesiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mokoko_TR

c# ile ilgili videoyu çeken kişi(şimdilik c# izledim) kendisi ile ilgli kısa bilgi veriyor merak edenler diğer öğreticiler için kayıt olup bakabilir ....https://www.udemy.com/user/engindemiro/
    c# eğitmeni

Alıntıları Göster
    Ben demiştim bu iş ayağa düşecek diye, düşmüş bile. Daha doğru dürüst Türkçe yazı yazmayı beceremeyenler C# sertifikası alacaklar
    Dedikleri gibi bu 2020 gerçekten uğursuz geldi. Corona dan bile beter bir durumla karşı karşıyayız. Daha neler göreceğiz bilmiyorum!

• Stack S kullanıcısına yanıt
    iş ayağa düşecek diyorsun da video eğitim sonuçta kafası olmayan adam gene anlamaz cidden öğrenmek isteyen de şimdiye kadar udemyden alır bi kurs öğrenirdi en kötü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.