Şimdi Ara

Yazılımcı arkadaşlara app / site fikri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sokağa çıkma yasağını gösteren bi site veya uygulama olsa iyi tutar bence, ismini vermek istemediğim sevgili haber sitelerinden bir şey öğrenene kadar göbeğimiz çatlıyor.

“Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoganın açıklamasından sonra insanlar sokağa çıkma yasağı ne zaman? Sokağa çıkma yasağı var mı? Haftasonu sokağa çıkma yasağı olacak mı?... (aynı cümleyi 10 farklı şekilde yazdıktan sonra sonraki paragrafa geçilir) xx.xx.2020 tarihinde yapılan açıklamaya göre, bu haftasonu sokağa çıkma yasağı olup olmayacağı konusunda hala soru işaretleri var... (yaklaşık 5 6 satırlık paragraf daha, tabiki cevap yok)”

Sonuç olarak elde sıfır bilgiyle siteden sinirden eller titreyerek çıkılır.

Uygulama takvim şeklinde olsun, yasak olan günlerin üstü kırmızı olsun, üstüne tıklayınca da hangi saattlerde olduğunu görelim. Yazılımsal olarak çok zor olacağını düşünmüyorum. Lütfen değerlendirin bu fikrimi.

• bi yazılımcı olarak cevap veriyorum; çöp

• Güzel fikir hocam birde alan adı önerirsen tam olur
  • Valla böyle bir şey yazarım, hatta yazılıma yeni başlayan biri bile yazar basit ama tutmaz
  • Tutmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu noktada resmi bir uygulama olması lazım. Biz neden devletin kararlarını siteleri bir ton asparagas, clickbait ve reklam dolu habercilerden öğrenelim?

• MANGUTAY kullanıcısına yanıt
    Google verilerine göre en çok arananlar arasındaydı sokağa çıkma yasağı, tutma olasılığı var bence, en azından denemeye değer sonuçta dediğiniz gibi basit olduğu için, çok bilmiyorum bu işleri ama en kötü durumda bile tek kayıp domain masrafı falan sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patates çuvalı

Google verilerine göre en çok arananlar arasındaydı sokağa çıkma yasağı, tutma olasılığı var bence, en azından denemeye değer sonuçta dediğiniz gibi basit olduğu için, çok bilmiyorum bu işleri ama en kötü durumda bile tek kayıp domain masrafı falan sanırım
    Bu senin söylediğini aslında hes uygulamasının içine entegre edebilirler
  • Kısa sürede yapılır ama bu bilgiye ulaşmak için uygulamaya veya web sitesine ihtiyaç yok bence...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pandemiden sonra ne olcak site sonsuzluğamı bırakılcak fikir iyi ama çok kısa bir süre için iyi sonrası yok o kısa sürede para kazandırmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.