Şimdi Ara

Yazılıma nereden, nasıl başlamalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, yaklaşık 1-2 ay boş geçecek bir sürecim var bunu verimli geçirmek istedim ve programlamaya en azından giriş seviyesinde başlamak bile olsa girebileyim dedim. Hangi alandaki yazılımlar ön plana çıkmaktadır, ben hangisine başlarsam, kendim için ileride ek bir gelir kaynağı oluşturabilirim? teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Python ile başla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Python ile başlarsan gelir aşamasına gelmen biraz zor olur.

Java ile başlayıp android'e yönelebilirsin.Tabi ki önce algoritma çalışman lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • web de bişeyler yapmayı düşünüyorsun html ile başla sonra php vs gidersin ben 1.5 aydır yazılım ile uğraşıyorum html ile başladım biraz php öğrendim iyi gidiyorum.
  • bence C# ile baslanmali. artik .net te gelismeler var acik kaynak yaptilar cross platform ozelligi kazandi xamarin ile android ve ios a da uygulama yazilabiliyor. web icin asp.net var ve hatta iot icin de netduino ve raspberry pi' da windows 10 iot core var... artik her cihaza program yazilabiliyor C# ile. ve syntax'i cok kolay, kodu rahatca okuyabiliyorsun o yuzden yeni baslarken kolay oluyor ogrenmesi.

web istiyorsan html css i ayrica zaman harcanacak diller olarak gorme, programlama dili degil onlar, bir programlama dili kadar uzun surmuyor ogrenmesi. veya windows icin xaml da ayni sekilde. odagin programlama dili olsun, markup dilleri degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VatandA.Ş. -- 20 Temmuz 2017; 12:5:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi dil olduğu önemli değil. program mantığını öğrenmeye çalış. Bunun yanında Nesneye yönelimli programlama öğrenirsen gerisi ip söküğü gibi gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl arkadaş edinebilirim?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.