Şimdi Ara

yazılım müh. yoksa Elektrik Elektronik Müh. sizce hangisi daha iyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar aslında ben yazılım müh. olmak istiyodum benim kuzenim yazılım müh. "yazılım müh. çok zor sen EEM git o daha kolay hemde hemen hemen aynı işi yapıyolar" dedi sizce hangisini tercih etmeliyim?



  • arkadaşın tam bir kamalakmış. yazılım mühendisliği elektrik elektronik müh'den zor demek için akıl sağlığını yitirmiş olmak lazım. daha kolay olanını seçeceksen yazılım mühendisliğini seç. iyi bi üniversitede düzgünce okuyup bi şeyler öğrenmiş olarak mezun olursan zaten işsiz kalma ihtimalin yok. ama elektrik eletronik mühendisliği ufkunu daha fazla genişletecek daha olayların içinde hissedebileceğin bi bölüm. önce ne bekliyorsun bundan sonraki hayatında, üniversitede, iş hayatında. ona göre vermen gereken bi karar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazılım mühendisliğini boşver. bilgisayar mühendisliği oku.
  • samil466 S kullanıcısına yanıt
    meraba kardeşim ben bilgisayar mühendisliği okuyorum yani beni yazılımcı sayabilirsin.Bölümün hocalarının çoğu eem kökenli olup sonradan yazılım alanına yönelmişler.Şimdiki aklım olsa eem okurdum eğer istersem de yazılım alanıyla ilgilenirdim bence eem daha avantajlıdır.

    EEm okuyup yazılımcı olabilirsin fakat bilgisayar veya yazılım müh okuyup ee ci olamazsın ama karar senin bu arada eem daha zordur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samil466

    arkadaşlar aslında ben yazılım müh. olmak istiyodum benim kuzenim yazılım müh. "yazılım müh. çok zor sen EEM git o daha kolay hemde hemen hemen aynı işi yapıyolar" dedi sizce hangisini tercih etmeliyim?

    Zor ya da kolay, onu boşver. Neyi seviyorsan ve ilgin varsa o alana yönel.
  • Fizikle aran iyiyse kesinlikle EEM okuyup yazılıma yönlenmeni tavsiye ederim. Yazılım okuyanlardan daha donanımlı ve altyapılı olursun...
  • arkadaşın ne kullanıyor bende kullanmak istiyorum. elektrik elektronik müh ingilizce okuyorum. 3.sınıf olmam gerekirken daha 2. sınıf 1. dönem gözüküyorum her dönem 1 2 dersten kalıyorum. çekilcek bölüm deil. sınıf full kazma sap dolcak. istanbulun güzel bi vakıf üniversitesindeyim. hazırlıkta ortamımda derslerimde çok iyiyken. şimdi rezalet ve çökmüş durumdayım. ha şimdiki aklım olsa mühendislik seçmezdim. ama yazılıma git dostum. ve okulları araştır kolay bi okul öğrencilerini ticari müşteri görmeyen okul seç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.