Şimdi Ara

Yazılım Güncelleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • B163'ten B518'e sorunsuz cwm de yüklüyken geçtim ancak şuan B518'den B528'e geçmek için dload klasörünü hafıza kartına atıp ses açma ve power tuşuna bastığımda yükleme ekranı çıkmıyor. Orijinal recovery dosyalarını da attım ama sonuç aynı

Telefon SD kartı tanımıyor sanırım ama tanıması lazım yeni format attım fat32 şeklinde pc ve diğer telefonumda görüyor ama dload klasörünü görmüyor bir türlü.

Edit: Telefon SD kart görmüyor başka bir sd ile denedim yine android recovery çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanSRC -- 12 Nisan 2012; 0:53:35 >

• Telefonun dahili SD kartını da göremiyorum hiçbir şekilde ne yapsam bilemedim.

Recovery'den SD karttan rom yükleyeyim diyorum can't mount SD card diyor. Kaç kere formatladım Fat32 ve primary olarak düzgünde takıyorum ama görmüyor hafıza kartını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanSRC -- 12 Nisan 2012; 1:32:31 >
  • Sorun tamamen 2 saat önce çalışan SD kart yuvasının sorun çıkartacak zamanı bulmasından kaynaklanıyor. Ne kadar uyduruk malzeme kullanıyorlar ki 3-4 çıkarıp takmada yuva zarar görüyor. Kendi Acer'ımda hergün kaç kez çıkarıp takıyorum bir sorun olmuyor bu nalet şey hafıza kartını görmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Sorun tamamen 2 saat önce çalışan SD kart yuvasının sorun çıkartacak zamanı bulmasından kaynaklanıyor. Ne kadar uyduruk malzeme kullanıyorlar ki 3-4 çıkarıp takmada yuva zarar görüyor. Kendi Acer'ımda hergün kaç kez çıkarıp takıyorum bir sorun olmuyor bu nalet şey hafıza kartını görmüyor

telefonda hicbir sorun yok tamamen sizin bilgisizliginizde ses kisma tusunada basacaksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @xxxatakanxx +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxatakanxx

quote:

Sorun tamamen 2 saat önce çalışan SD kart yuvasının sorun çıkartacak zamanı bulmasından kaynaklanıyor. Ne kadar uyduruk malzeme kullanıyorlar ki 3-4 çıkarıp takmada yuva zarar görüyor. Kendi Acer'ımda hergün kaç kez çıkarıp takıyorum bir sorun olmuyor bu nalet şey hafıza kartını görmüyor

telefonda hicbir sorun yok tamamen sizin bilgisizliginizde ses kisma tusunada basacaksin.

Çok bilmiş arkadaşım tüm yöntemleri denedim bende biliyorum yazılım güncellemenin hangi tuşlarla yapıldığını ama hafıza kartını görmüyordu telefon kendi hafıza kartından yazılım güncelledim. Ben bilgisizlikle yargılayacak düzeyde görmüyorum sizi 2 senedir Android telefonlarla uğraşıyorum zira...

• bunun kaç yıl androidle uğraştığınla bi alakası yok sonuçta şu an soru soran sensin...

Soruna gelince, cwm sürümünü bilmiyorum ama reboot recovery yapman sd kartı görmeni sağlayacaktır yüksek bi ihtimalle.
    dload klasörünü atıyorsun, yükleme ekranı gelmiyor diyorsun peki pembe ekran mı geliyor yükleme ekranı yerine?
    b518 yükleyebildiysen aç telefonunu o zaman bak ordan dahili hafızayı görüyor mu telefon? Görüyorsa telefon açıkken işlem yapman daha kolay.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uydudan yazılım güncelleme
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasengan497

bunun kaç yıl androidle uğraştığınla bi alakası yok sonuçta şu an soru soran sensin...

Soruna gelince, cwm sürümünü bilmiyorum ama reboot recovery yapman sd kartı görmeni sağlayacaktır yüksek bi ihtimalle.
    dload klasörünü atıyorsun, yükleme ekranı gelmiyor diyorsun peki pembe ekran mı geliyor yükleme ekranı yerine?
    b518 yükleyebildiysen aç telefonunu o zaman bak ordan dahili hafızayı görüyor mu telefon? Görüyorsa telefon açıkken işlem yapman daha kolay.

Soru soran ben olabilirim ama CWM'yi hangi tuşlarla açacağımı pembe ekranı hangi tuşlarla açacağımı bilmeyecek kadar da cahil değilim...

dload klasörünü atınca yazılım yükleme yerine pembe ekran geliyordu hafıza kartını görmediği için. Defalarca reboot recovery yaptım ama yok görmüyordu. Bu durumun hafıza kartı yuvasıyla ilgili olduğundan eminim artık B528 kurulu şuan ve hafıza kartını görmüyordu telefon çıkarıp iyice yukardan aşağıdan bastırıp anca gösterebildim kartı. Hafıza kartında bir sorun yok kendi Acer'ımda defalarca çıkarıp takabiliyorum ve tanıyor sorun telefonun kart yuvasında. Zaten öyle dandik ki geri çekmek için ileri itip geri fırlatmasına gerek yok hafif kendimize doğru çekince kart geliyor dişleri çok zayıf yani

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rasengan497

bunun kaç yıl androidle uğraştığınla bi alakası yok sonuçta şu an soru soran sensin...

Soru soran ben olabilirim ama CWM'yi hangi tuşlarla açacağımı pembe ekranı hangi tuşlarla açacağımı bilmeyecek kadar da cahil değilim...

dload klasörünü atınca yazılım yükleme yerine pembe ekran geliyordu hafıza kartını görmediği için. Defalarca reboot recovery yaptım ama yok görmüyordu. Bu durumun hafıza kartı yuvasıyla ilgili olduğundan eminim artık B528 kurulu şuan ve hafıza kartını görmüyordu telefon çıkarıp iyice yukardan aşağıdan bastırıp anca gösterebildim kartı. Hafıza kartında bir sorun yok kendi Acer'ımda defalarca çıkarıp takabiliyorum ve tanıyor sorun telefonun kart yuvasında. Zaten öyle dandik ki geri çekmek için ileri itip geri fırlatmasına gerek yok hafif kendimize doğru çekince kart geliyor dişleri çok zayıf yani

tırnaklı kart yuvalarının hepsi (ya da birçoğu) ittirmeden çekince geri bırakır hafıza kartını ben çok karşılaştım. Dediğin şey bende de oluyordu bazen kartı görmüyor fakat çıkarıp geri takınca bir problem olmuyor. Belki sana daha zayıf dişli birşey denk gelmiştir benim ve babamın olmak üzere iki tane u8800'ım var ve hiç bu tür sorunlarla karşılaşmadım.

Ayrıca çıkan bütün tatışmaların senin eksik yazmandan kaynaklı olduğunu da söyleyeyim haberin olsun ilk mesajda ne pembe ekrandan bahsetmişsin ne de ses kısma tuşuna bastığından bu yüzden bu tartışmalar çıktı :)

• Evet çünkü ilk mesajı atarken sorunun kaynağının ne olduğunu çözememiştim hafıza kartı olabileceği aklımın ucundan geçmedi Pembe ekran çıkıyor diye orijinal recovery dosyalarını attım kaç kez
  • Suçunuzu kabul ediyorsanız neden bu kadar büyüttünüz olayı ayrıca 10 yılda android kullansanız sorunlarınız olabilir zaten bunlar için forumlar vardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.