Şimdi Ara

YAZILIM DİLİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM / YARDIMCI OLACAK KİŞİLER ARIYORUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

[Hakkımda bilgi sahibi olmak istemeyenler bu bölümü geçebilir :)]Öncelikle bu benim ilk konum olduğu için sizlere kısaca kendimi tanıtayım. Adım Burak. 15 yaşındayım.Sayısal konularda iyiyimdir. Bu konuyu açmamın sebeplerinden biri de bu. Neyse asıl konuya geleyim...

Daha önce bir çok kez yazılım dili öğrenmeye çalıştım fakat İngilizce seviyemin yetersizliği ve okul vs gibi durumlardan dolayı yarıda kaldı. Şimdi tekrardan bu işe başlamak istiyorum. Birkaç arkadaşımın dediğine göre DH'de istemeyeceğim kadar çok yazılımcı varmış ?? Ben de dedim: madem bu kadar çok yazılım konusunda bilgili insan var NE İÇİN bana yardımcı olmasın birisi? Elbette kendim çabalamazsam, emek vermezsem bu konuda ilerleyemem ama soru sorarak tam öğrenirsem iyi olur gibi geldi :)

İlk olarak HTML dilinden başlamamın mantıklı olduğunu düşünüyorum. Çünkü basit bir dil olduğunu düşünüyorum. Fakat dil seçiminde size göre bir hatam varsa onu da belirtirseniz sevinirim :)

Konumu okuyup ilgilendiğiniz için teşekkürler :) Lütfen bana yardımcı olup, eğitim vermeyi kabul edecek kişi bana ulaşsın :)

[Konu Yeri Yanlışsa Kusura Bakmayın / Yeniyim '_']

• Konu Güncel Lütfen İletişime Geçiniz ..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: burockheus

Herkese Selamlar !

[Hakkımda bilgi sahibi olmak istemeyenler bu bölümü geçebilir :)]Öncelikle bu benim ilk konum olduğu için sizlere kısaca kendimi tanıtayım. Adım Burak. 15 yaşındayım.Sayısal konularda iyiyimdir. Bu konuyu açmamın sebeplerinden biri de bu. Neyse asıl konuya geleyim...

Daha önce bir çok kez yazılım dili öğrenmeye çalıştım fakat İngilizce seviyemin yetersizliği ve okul vs gibi durumlardan dolayı yarıda kaldı. Şimdi tekrardan bu işe başlamak istiyorum. Birkaç arkadaşımın dediğine göre DH'de istemeyeceğim kadar çok yazılımcı varmış ?? Ben de dedim: madem bu kadar çok yazılım konusunda bilgili insan var NE İÇİN bana yardımcı olmasın birisi? Elbette kendim çabalamazsam, emek vermezsem bu konuda ilerleyemem ama soru sorarak tam öğrenirsem iyi olur gibi geldi :)

İlk olarak HTML dilinden başlamamın mantıklı olduğunu düşünüyorum. Çünkü basit bir dil olduğunu düşünüyorum. Fakat dil seçiminde size göre bir hatam varsa onu da belirtirseniz sevinirim :)

Konumu okuyup ilgilendiğiniz için teşekkürler :) Lütfen bana yardımcı olup, eğitim vermeyi kabul edecek kişi bana ulaşsın :)

Html'i bir dil olarak görme makyaj olarak gör, html başla diyenlerden direk uzaklaş :), html ezberdir. html'de bir mantık yoktur yazarsın ve browser onu gösterir o kadar.

python başlayabilirsin kaynakta var, hemde syntax kuralları yok denecek kadar az.

• quote:

Orijinalden alıntı: bnf411

Masaüstü programcılığı yapmak istersen yardımcı olurum c# gibi

Evet :) Masaüstü programcılığı güzel olabilir :) İletişim ?

Orijinalden alıntı: Aranel Isilrá

quote:

Orijinalden alıntı: burockheus

Herkese Selamlar !

Html'i bir dil olarak görme makyaj olarak gör, html başla diyenlerden direk uzaklaş :), html ezberdir. html'de bir mantık yoktur yazarsın ve browser onu gösterir o kadar.

python başlayabilirsin kaynakta var, hemde syntax kuralları yok denecek kadar az.

Alıntıları Göster
    quote:

Daha önce çok fazla adını duymadığım bir dil olan python ne amaçlı kullanılıyor pek bir bilgim yok :)
    Biraz bilgi verebilirsen sevinirim.
    Aynı zamanda çok kullanılan dillerden biri midir bu dil ? Merak ediyorumda... Teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burockheus -- 1 Haziran 2016; 19:24:47 >

• Bana pm den ulaşabilirsin tanışırız baktık olacak bu iş skype tel filan. Devam ederiz Python kullanımı basit gibi olan tüm işletim sistemlerinde çalışan linux ile kurulu gelen bir dildir arama motorlarında şifreli dosya programlarında ve şifre kırma Programları html vebservis gibi programları yazmak için kullanılır Windows linux Android mac x destekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.