Şimdi Ara

İngilizcesi iyi olan arkadaşlar RP karşılığı yardım isteyebilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar elimde bikaç metin var bunları türkçeye çevirmem gerekiyor şuan telefonda 9 lira var 2-3 güne numara taşınacak o yüzden içindeki TL nin önemi yok 20 yükletmiştim.
    Eksi olduğundan 19 lira vardı 10 lirasını Steam hesabıma attım m&b warband aldım 6 liraya geri kalanına CS go da silah alacağım 4.25 var hesapta (bu arada bunları neden yazdığım konusunda en ufak fikrim yok)

Saadete gelirsek elimde fazla uzun olmayan metinler var 2-3 tane telefondaki işe yaramaz 9 lira ile 340 mıydı 360 mıydı ne o kadar RP alabilirim

not:önce rp diyenler gelmesin RP yi almazsam rezil olacağımı biliyorum bu riski alamam

1.metin

2.metin

bu 2 si kesin gerekiyor gördüğünüz gibi çok uzun değil ingilizceyi bilen su gibi yazar verir bana.

bu 2 sinin çevirisini aldıktan sonra alıcam RP yi sonra eğer isterse zorlamayacağım çünkü bunu kendim çevirdim ne kadar hatam var diye merak ettiğim için bununda çevrilmesini isterim ama şart değil tabiki.

ilgilenenler özelden ulaşsınlar bana telefondan konuşabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarmaLia -- 29 Aralık 2014; 14:19:59 >

• * İngilizce'den Türkçeye çeviride 1000 karakter için fiyat ortalama 15-20 TL arasında değişir.

* Tabi eğer gerçekten profesyonel ve başarılı bir çeviri istiyorsan.

* Ha belki ücretsiz bile yaptırabilirsin lakin... Neyse anladın sen işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pekala bir bakıyorum saydıktan sonra editlerim
    Daha Fazla Göster
  • Ne zamana lazım? Hazırlık okuyorsun sanırım? Zor terimli metinler değil, kaba bir şekilde de olsa yapabilirim bugün içinde canım sıkıldıkça şu kadarcık metin için de para alınmaz... 1000 karaktere 20 lira veriyorlarsa da çok iyiymiş...
  • Hunter777 kullanıcısına yanıt
    aslında mantıklısın bu 2 sini kendimde yapabilirim peki size 1 tane metin verebilirmiyim
  • https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/10806264_10200157691262711_1566436600062161571_n.jpg?oh=3a4276bd5a910b9f463b12c8051463e8&oe=54FB2FA2&__gda__=1425856079_f44a554363d590fc55d1f3e4d916e887

^ Bunu çevirdim

Kadın ve Erkek arasındaki farklılıklar

2 cinsiyet arasında farklılıklar var, ortalama bir erkeğin ve kadının çok şaşırtıcı derecede konuştukları konular farklılık gösterebiliyor. Bazı araştırmalara göre, yaşları 17 ile 80 arasında değişen aynı cinsiyetten olan kişilerin konuştukları konuları içeriyor. Erkek ve kadınların konuştuğu ortak konular: iş, film, televizyon hakkında sık sık konuşulduğu kanıtlandı. Erkek ve Kadın arasında farklılıklar ise benzerliklerden çok daha çarpıcı. Kadınlar kişisel ve ailevi konular, ilişki sorunları, aile, sağlık ve üreme sorunları, kilo, yemek ve giysi hakkında çok fazla konuşuyorlar. Diğer bir taraftan, erkekler, biz daha çok music, o an ki etkinlikler, spor ve iş hakkında konuşuruz. Kadınlar daha çok yakın arkadaş ve akraba hakkında dedikodu konusunda konuşmayı seviyorlar. Bune göre, erkekler spor rakamları ve medyadaki kişiler hakkında dedikodu yapmayı seviyorlar. Bu farklılıklar erkek ve kadın birbirleriyle konuşmaya çalıştıklarında birbirlerini hayal kırıklığına uğratıyor.

Not: Eğer bir hata olmuşsa söylemekten çekinmeyiniz.

Not2: 1. metin hem tam okuyamadım hemde çevirmesi zor gibi gözüküyor. Daha çok bilimsel kelimeler var gibi içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyNerology -- 29 Aralık 2014; 19:54:03 >

• SpyNerology kullanıcısına yanıt
    Spy ben seni yerim

Bu bölüme 1 seneyi aşkındır buradayım (2015 martta 2.senem olacak)
    ve bu bölümde gördüğüm sayılı insanlardansın bi aralar spy ile notlar felan paylaşıyordun riotun redditte paylaştığı yazıları çevirirdin sonradan bıraktın bi sebepten

Neyse çok teşekkür ederim kendine iyi bak :)

Çocuk Yetiştirmek
    Çocuk yetiştirirken etnik kökeni, geliri, eğitimi ya da yaşadıkları yer ne olursa olsun, her anne baba çocuğunun yeni yetenek kazanımlarını hevesli bir şekilde izler. Bununla birlikte, çocuğu tehlikeli hata hisleri ve endişe durumlarına sebep olan doğal öğrenme oranının ötesinde zorlamak genelde cazip gelir. Bu durum herhangi bir safhada meydana gelebilir. Bir bebek çok erken tualet kullanmaya zorlanmış olabilir, genç bir çocuk okuduğu kelimenin anlamını bilmeden önce okumaya teşvik edilmiş olabilir. Diğer yandan, eğer bir çocuk çok fazla yalnız bırakılmışsa, ya da öğrenme fırsatları yoksa, hayat için ve kendi için yeni şeyler bulma arzusu olan doğal şevkini kaybeder. Anne babalar çocuklarına karşı sertlik derecelerine göre çokça değişkenlik gösterirler. Bazıları özellikle parasal konularda çok katı olabilirler. Diğerleri, gece eve geç gelmede ya da yemeğe gelmedeki dakiklikte katı olabilirler. Genelde, empoze edilen kontroller çocuğun kendine faydası kadar, anne babanın ihtiyaçlarını ve toplum değerlerini gösterir.

Erkekler ve Kadınlar arasındaki Fark
    Her cinsiyet içinde büyük bir çeşitlilik anlaşması olduğu halde, ortalama olarak erkekler ve kadınlar şaşırtıcı şekilde farklı çeşitlilikte konuları tartışırlar. Bazı çalışmalara bağlı olarak, 17-80 yaş arasında değişim gösteren kadınlar ve erkeklerin, aynı cinsten arkadaşlarıyla tartıştıkları konu çeşitleri tanımlanmıştır. Her erkek ve kadın için belli konular ortaktı: iş, film, ve televizyon her iki grup içnde sık görülen konular olduğu kanıtlanmıştır. Erkekler ve kadınlar arasındaki farklar, benzerliklerden daha dikkat çekiciydi. Bayan arkadaşlar kişisel ve domestik konular, ilişki problemleri, aile, sağlık ve üreme konuları, kilo, yemek ve giyim konularını tartışmak için daha fazla zaman harcamışlardır. Diğer yandan erkekler, müzik, güncel olaylar, spor ve iş konularını tartışmışlardır. Kadınlar yakın arkadaşları ve aile hakkında dedikodu yapmışlar. Buna karşın erkekler spor figürleri ve medya kişilikleri hakkında dedikodu yaparken daha fazla zaman harcamışlar. Bu farklar erkekler ve kadınlar birbirleriyle sohbet etmeye çalıştıklarında hayal kırıklığına yol açabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roulles -- 29 Aralık 2014; 20:56:48 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.