Ya burası çok karışık. Ne nerede belli değil. Ha şimdi arama var kullanamıyor musun diyeceksiniz... Arama maalesef çoğu zaman istediğimizi bulamıyor ve gündüzler ive akşam üzeri oldu mu , yani yoğun saatlerde sapıtırıyor. Onun için lütfen burayı alt bölümlere ayırın. Özellikle skin bölümünün db' inden 4-5 tane forum daha çıkar.
madem actınız :) bende tam tersini düşünüyorum acıkcası. bi foruma ne kadar cok kişi girerse tadı o kadar cok cıkıyor.bazı forumlara 3 gün sonra giriyosun hala son yazdığın orda duruyor. teknik yardım bölümü ile yazılım birleşse daha iyi olacak. zaten aşağı yukarı aynı şeyler.
Bazen tekinik yardım isteyenlerde buraya yazıyor hatta msn hakkında bile başlıklar var böyle gidiyor bu bölümde ama teknikle birleşirse başlıklara yetişilmez herkesin yazacağı up olur bakılsın diye
quote:
Orjinalden alıntı: kisop
madem actınız :) bende tam tersini düşünüyorum acıkcası. bi foruma ne kadar cok kişi girerse tadı o kadar cok cıkıyor.bazı forumlara 3 gün sonra giriyosun hala son yazdığın orda duruyor. teknik yardım bölümü ile yazılım birleşse daha iyi olacak. zaten aşağı yukarı aynı şeyler.
ben birtek arama kutusundan sikayetciyim. kendi yazdiklarimi bulamiyorum bende googledan ariyorum
Bence de bu bölüm yapılandırılmalı.yazılım ve donanım sorunları için ayrı iki bölüm,sadece yazılımlar için bir bölüm ve resimli anlatımlar için bir bölüm koyulsa daha düzenli ve yararlı olur.