Şimdi Ara

Yazılım bölümü çok karışık!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya burası çok karışık. Ne nerede belli değil. Ha şimdi arama var kullanamıyor musun diyeceksiniz... Arama maalesef çoğu zaman istediğimizi bulamıyor ve gündüzler ive akşam üzeri oldu mu , yani yoğun saatlerde sapıtırıyor. Onun için lütfen burayı alt bölümlere ayırın. Özellikle skin bölümünün db' inden 4-5 tane forum daha çıkar.

• madem actınız :) bende tam tersini düşünüyorum acıkcası. bi foruma ne kadar cok kişi girerse tadı o kadar cok cıkıyor.bazı forumlara 3 gün sonra giriyosun hala son yazdığın orda duruyor. teknik yardım bölümü ile yazılım birleşse daha iyi olacak. zaten aşağı yukarı aynı şeyler.
  • Bazen tekinik yardım isteyenlerde buraya yazıyor hatta msn hakkında bile başlıklar var böyle gidiyor bu bölümde ama teknikle birleşirse başlıklara yetişilmez herkesin yazacağı up olur bakılsın diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: kisop

madem actınız :) bende tam tersini düşünüyorum acıkcası. bi foruma ne kadar cok kişi girerse tadı o kadar cok cıkıyor.bazı forumlara 3 gün sonra giriyosun hala son yazdığın orda duruyor. teknik yardım bölümü ile yazılım birleşse daha iyi olacak. zaten aşağı yukarı aynı şeyler.

ben birtek arama kutusundan sikayetciyim. kendi yazdiklarimi bulamiyorum
    bende googledan ariyorum

• Bence de bu bölüm yapılandırılmalı.yazılım ve donanım sorunları için ayrı iki bölüm,sadece yazılımlar için bir bölüm ve resimli anlatımlar için bir bölüm koyulsa daha düzenli ve yararlı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burası Çok Önemli Kitabı
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.