Şimdi Ara

Yazıları oturtmak istiyorum. Lütfen bakın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nihattr ustam sağolsun beş dakikada hallettik.
    Çözüldü //

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lomerl -- 8 Şubat 2016; 1:09:08 >

• lomerl L kullanıcısına yanıt
    İlla echo ile göstermek gerekmiyor. PHP kapatıp html ile statik alanları, php ile dinamik verileri gösterebilirsiniz.

O 3 satır yerine;

?> 
    <table class="table">
    <tbody>
    <tr>
    <td>Dosya Adı</td>
    <td><?=$filedata[0]?></td>
    </tr>
    <tr>
    <td>Dosya Boyutu</td>
    <td><?=$fsizetxt?></td>
    </tr>
    <tr>
    <td>İndirilme</td>
    <td><?=$filedata[4]?></td>
    </tr>
    </tbody>
    </table>
    <?php

Şu da stil kodu. <head> </head> arasına

<style type="text/css">
    .table {
    width:360px;
    border-collapse:collapse;
    }

.table td {
    width:180px;
    }
    </style>
  • Ilk once hepsini tek bir div icine yerlestir. Ondan diger iki divi yazdir. Yazilarin bulundugu divin margin degerini top:-100px; ve z-index:2; yaparak usteki resmin uzerine yerlestir. Sanirim yapmak istedigin bu.
  • nihattr kullanıcısına yanıt
    Sizi öpebilir miyim?

Makara bi yana Allah razı olsun üstad sabahtan beri beynim .....
    gitti yani anlayacağın her yerinden öpüyorum Allah razı olsun ya sizin gibi profesyonel yardım sever
    yi insanlar keşke daha çok olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lomerl -- 8 Şubat 2016; 1:09:54 >
    :D

Yardım etmek güzeldir. Ancak, bu tarz şeyleri yapamıyorken upload işine girmişsin. Başarılı olursun umarım. :)

Bana da zamanında birileri yardım etmişti öğrenirken. Bu işler böyledir. Sen de öğrendikçe yardım edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihattr -- 8 Şubat 2016; 1:19:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    İşe giriş amacım farklı, bir blogger sitem var o sitemde sürekli dosya falan birşeyler paylaşıyorum.
    Mediafire gibi megaconz falan gevur sitelerine yüklüyorum. Sitemde günlük adcash'tan 30euro kazanıyor
    e ben milleti download sitesine yönlendiriyorum dimi niye kendi download siteme yönlendirmeyim?

30euro Olan kazancımı böyle 60euro yapıcam. Nasıl fikir? :D
    Bu arada skypeniz var mı? Sizin gibi birinin listemde bulunmasını isterim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lomerl -- 8 Şubat 2016; 1:50:15 >
    Güzel fikir. Göründüğü gibi değilmiş. :) Skype falan kullanmıyorum maalesef. Burdan devam. :) Nasıl bir blogsa günde 30 euro iyiymiş. :D Linkin arasında da ad.fly koyuyorsundur kesin. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihattr -- 8 Şubat 2016; 1:57:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bloglarwww.dreamfancy.org (en çok bu kazandırıyor)
    Blog2www.trhileci.com (Beş kuruş kazandırmıyor) :D
    O adfly bcvc olayına gelirsek onları saymıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lomerl -- 8 Şubat 2016; 2:52:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.