Görüyorum bir kaç kişinin avatarında Arsenal amblemi var.Anti-cimbomum kabul ediyorum ama, şu ana kadar bir kere bile imzama steua amblemiveya bellizona amblemi koymadım.Sizin yaptığınız ayıptır.
O adamlar BJK başlıklarında,PS2 başlıklarında FBye laf atan adamlar. Takmamak lazım.
Karşı takımın başarısızlığı daha önemli onlar için kendi başarılarından.
Sanane.İsteyen istediğin resmi koyar avatarına.Sana mı soracaklar.Ayrıca avatardaki resim yüzünden kimseyi eleştiremezsin sen.
Ayrıca sizin gibi maç başlamadan önce "yanınızdayız" diyip maçı kaybedince dalga mı geçelim?
AntiGS yim dediğine göre senin Bellinzona yada başka bir takımın amblemini taşıman ilginç karşılanmaz Ayrıca o işi yapanlarıda takmamak lazım onlarda senin gibi anti oluyorlar
ya brakın bu toplumsal mesaj ayaklarını. sizinkiler gs rakiplerinin logolarını koyarken bayraklarını stadınızda dalgalandırırken, hatta brak gs yi, milli takımın rakiplerini desteklerken neredeydin ?
kuma mı gömmüştün kafanı ?
quote:
Orjinalden alıntı: PeSSiMiSTi¢
Sanane.İsteyen istediğin resmi koyar avatarına.Sana mı soracaklar.Ayrıca avatardaki resim yüzünden kimseyi eleştiremezsin sen.
Ayrıca sizin gibi maç başlamadan önce "yanınızdayız" diyip maçı kaybedince dalga mı geçelim?
he ?
quote:
Orjinalden alıntı: PeSSiMiSTi¢
eleştiriyorum bir şey mı var ?
@SPaCeLoRD
ne diyorsun yaaa
fenerbahçeliler milli takımı tutmuyor mu yani?
sadece galatasaraylıalr ve beşiktaşlılar mı tutar milli takımı
bırak ya, yakışmış arsenal amblemi "dem"e
quote:
Orjinalden alıntı: To die
@SPaCeLoRD
ne diyorsun yaaa
bundan bahsediyor herhalde
quote:
Orjinalden alıntı: oguzozan
quote:
@SPaCeLoRD
ne diyorsun yaaa
siz yazın yazın sonra fbliler yazdı olsun ne güzel valla
quote:
Orjinalden alıntı: oguzozan
quote:
@SPaCeLoRD
ne diyorsun yaaa
Çok mükemmel yazmış arkadaş helal olsun. Demek istediğini anlamamazlıktan gelip burda art niyetle gösterenler utansın.
Valla yazık kınıyorum bunları
quote:
Orjinalden alıntı: BeyzadeM
Kişilik meselesi..
quote:
Orjinalden alıntı: StreWAngeR
quote:
Kişilik meselesi..
tabikide.bazı kişiliklere kendi dillerinden bir cvbtır sadece bu
ne ekersen onu biçersin.
quote:
quote:
quote:
Kişilik meselesi..
ne ekersen onu biçersin.
Ne kadar mantıklı buluyorsunki?Sence bunu yapan aklı başında bir insanmıdır?Sana tabiki hak veriyorum, zamanında yapılanlara bende şahit oldum..Ama yakıştıramadım.
Kimliksiz insanlar bunlar tartışmaya değmez kardeş. Yenildiklerinde dalga geçince hepsi milliyetçi kesiliyor birden.
Gerçi muhattap almaya bile değmez ya. Kimileri UEFA'da kimileri Şampiyonlar Liginde.
Arada statü farkı var
quote:
nasıl bi miden var senin? bazı, dünyaya ağırlık yapan ve hakkım olan oksijeni tüketen "insansıların" halsiyetsizliklerine neden halsiyetsizlikle cevap veriyorsun?
yani senin mantığın şu... "karım beni başkalarıyla aldatıyor. öyleyse bende onu başka kadınlarla aldatmalıyım"
çok saçma
yok fbyi tutucaz birde fb nin yenilmesinden HAZ alıyorum ötesi yok...hele birde kaos olunca klüpte demeyin keyfime
quote:
quote:
quote:
Kişilik meselesi..
ne ekersen onu biçersin.
kişilik değil KAN meselesi
fransızda olursun yunanda ingilizde peki şunu soruyorum yarın ırakta kürt devleti kurulsa onlarında takımını uefa tanısa ve fenerbahçeyle maç etseler bu seferde avatarına pkk bayrağı koyarmısın dur tahmin edeyim..koyarsın sen