Şimdi Ara

Yazıcıoğlu pasajındaki rezillik. (Ibretlik)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #Diğer AMD / Intel #Intel Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz önce yazicioğlu pasajindan cıktım ve olan olayı anlatıyorum. Bence herkesin ders almasi gereken bir olay.

Pasaja elimdeki 2010 model macbook pro mu satmak için gitmiştim. İçeride belli dükkanlara girip fiyatlar aldim çünki piyasa degerini sadece internetteki satislardan gördüm ama biraz düşük gelmisti neyse gittim pasaja gayet iyi fiyatlar veriliyor ancak son girdigim bir dükkan. ismi ATÖLYE 1453 siyah tabelalı bir yer tabelada Macbook alim satim yaziyordu ve bende iceri fiyat ogrenmek icin girdim. Iceride gozluklu arka tarafta oturan bir adam bana nekadar istiyorsun dedi bende piyasa fiyatini ogrenmeye geldim bugun satmıyacagimi soyledim. Ardindan makinaya bakti ve bana dediki.

-Malının kiymetini bilmeyenle alisveris gunahtir ben seni kaziklarim o yuzden birsey demicem sana.

Bu laftan sonra bende tabi soyle soyledim

-Siz burada dukkan sahibi ve ticaret yapanlarsiniz bunun bana piyasa degerini siz soylıceksiniz. Terbiyeli konusun nasıl boyle hitab edebilirsiniz dedim.

Ve ortam birden gerildi 2 dukkan sahibi uzerime yurumeye basladi tabi bende onlara karsilik vermeye devam ediyordum diger dukkan sahipleri sagolsunlar araya girdiler ve bana dedilerki

-Onlari burada kimse sevmez bunlarla ugrasmaya degmez bosver satma malini onlara sıkıntı yapma

Dediler ve bende bizim forumumuzun gucune dayanarak sizi bulabildigim heryere sikayet edicem nasil bir dukkan oldugunuzu herkes bilicek dedim.

Yani durum su bu insanlar ticaret yapmıyorlar gelen musterileri kazikliyorlar durum bu. Allah bilir oraya kimler kimler geliyor ve akillarina girip makinalarini onlara satmayi beceriyorlardir.
    Bu ve bunun gibi sözde ticaret yapan insanlarin ifsa edilmesi lazımki en azindan bu forumdan kimse bunlarin dukkanına bile girmesin.

27 yasındayım ve Istanbulda dogdum buyudum yıllardır o pasaja gidip gelirim kimleri kimleri tanidik ancak ilk defa boyle birseyle karsilasiyorum. Rezaletten baska birsey degil.

Lutfen bilincli olalım arkadaslar ve bu adamlarin ne mal oldugunu yayalım..

Okudugunuz için teşekkürler
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• zodd kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun hocam ne yazıkki esnaf olmak ayrı bir şey ticaret erbabı olmak ayrı şey adam olmak lazım esnaf insan kaşısındaki müşterisini biraz da kendi yerine koymalı. ne yazıkki siz resmen oduna denk gelmişsiniz. bu hususta kendinizi mağdur hissediyorsanız polise şikayette bulunabilirsiniz.
  • Size katılıyorum apsajda saygısız ve kendisini bilmeyen, 3 kuruşluk malı 6 kuruşa satmaya pardon kakalamaya çalışan bayağı bir kesim var orada. Ancak bu demek değil ki hepsi böyle. Pasajda gerçekten kalitli hizmet veren yerlerde var böyle dengesiz kendisini bilmeyen dükkanlar da var. Alışveriş yapacağınız yeri biraz araştırın. Oraya sağlam ürün götürürsünüz, bozuk ürünle çıkarsınız aman dikkat.

Bu arada geçmiş olsun hocam. yeri pasajın tam neresinde kalıyor acaba ?
  • Tesekkurler arkadaslar okudugunuz ve hak verdıgınız ıcın

Yeri pasajin 2. katinda merdivenden ciktiktan sonra sagdaki 2. dukkan.

Ben cok eminimki pasajda cok iyi esnaf abilerimiz var bizi ayiranlar beni diger dukkana alip sakin ol dostum fln diyenler gibi ama bu gibi ticaret h*yvani insanlar bu pasajin senelerdir suregelen ünvanini yerlere cekiyor.

• Ben uzun sure yurt disinda kaldim 7 sene kadar daha geleli turkiyeye 3 ay oldu bu pasaj eskiden cok cok daha iyiydi tanidik adam coktu islerimizi cok iyi hallederdik. Simdi athirsizlari dolmus pasaj merdivenden asagi inerken hala konusuyorsun diyen tipler vardi.

Cok uzucu.. gercekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanhasimcan

geçmiş olsun hocam ne yazıkki esnaf olmak ayrı bir şey ticaret erbabı olmak ayrı şey adam olmak lazım esnaf insan kaşısındaki müşterisini biraz da kendi yerine koymalı. ne yazıkki siz resmen oduna denk gelmişsiniz. bu hususta kendinizi mağdur hissediyorsanız polise şikayette bulunabilirsiniz.

polise degilde baska kurumlara sikayet etmek lazim. Tüketici sikayetleri nereye yapiliyor bilginiz varmı?

• Başlarken en başta işini düzgün ve doğru yapan insanlara saygı duyuyoruz,ne yazıkki hemen her meslekte kötü niyetli kendini çok uyanık zanneden insanlarda bir hayli fazla hele birde konuyu bilmediğinizi anlarlarsa yandı gülüm keten helva.

Böyle insanları ifşa edelim sessiz kalıp meydanı o ve onlar gibi olanlara bırakmayalım.Tepki gösterdiğiniz için Teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zodd kullanıcısına yanıt
    tüketici şikayetleri illerde valiliklerde ilçelerde kaymakamlıklarda bulunan tüketici hakem heyetlerine edilebilir fakat arkadaşımızın herhangi bir alışverişi veya ürün mağduriyeti olmaması sebebiyle şikayet ancak polise veya cumhuriyet savcılıklarına yapılabilir
  • Savcilik veya polislik bir olay yok o insanlarida mesgul etmek mantikli olmaz.Ancak birseyler dusunucem zaman icinde. tesekkurler bilgi icin genede.

• Geçmiş olsun. Buraya yazmakla en iyisini yapmışsınız. Darp-marp olmadığına göre, dediğiniz gibi yapılacak bir şey yok. Adını tekrar yazalım ve alışveriş yapmamaya özen gösterelim: Atölye 1453. Adını görünce içeri girmem zaten. Kendilerini İstanbul işgalcisi sanıyorlar herhalde hanzolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok tesekkur ederim destekleriniz icin. Dediginiz gibi karsisindaki kisileri kendileri gibi sanip ayni enerjiyi almadiklari zaman hanzolasan tipler bu piyasada hicbirseyi hak etmiyor. ATOLYE 1453 siyah tabelali 2. katta herkesin bilgisine..

• -''Malının kiymetini bilmeyenle alisveris gunahtir ben seni kaziklarim o yuzden birsey demicem sana. ''

Sanki burda size uyarıda bulunmuş gibi geldi ama tabi soyleyis tarzı nasıldı bilemem

• 2010 dan beri kullandigim macbookumun saginda solunda cizik olmasi mal kiymeti bilmemek degil bence daha cok deformasyon sonucta 5.5 yillik yogun kullanilan bir macbook bence piyasaya gore cok cok iyi durumdaydi.

• eski konu ama ben de aynı yer ile ilgili görüşlerimi yazayım ki buraya gitmek isteyen tekrar düşünsün. anakart sorunu olduğu belli olan cihazımı verdim servise, bana geri dönüş olarak sorunu bulamadıklarını ama anakart arızalı olabileceğini! söylediler ve tamiri için 1000 tl ücret talep ettiler. aynı model cihazın sıfır anakart değişiminin ortalama 800 tl ye yapıldığını öğrendim internetten ve haliyle bu ücreti sadece tamir için kabul etmedim. cihazı gidip teslim alıp eve geldiğimde üstündeki 8gb ramlerin 4gb ram ile değiştirildiğini gördüm... bu dikkatsizlik sonucu bile olsa eve gelip cihazı çalışmıyor diye atsaydım bir köşeye fark etmeyecektim ve ramlerim gidecekti. apple yetkili servisine verdim şimdi aynı cihazı sonucu tekrar yazarım buraya. atölye 1453 yazmıyor tabelasında ve bu isimle bilinmiyor orada 2.kat solda siyah apple yazılı tabelası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcakir

eski konu ama ben de aynı yer ile ilgili görüşlerimi yazayım ki buraya gitmek isteyen tekrar düşünsün. anakart sorunu olduğu belli olan cihazımı verdim servise, bana geri dönüş olarak sorunu bulamadıklarını ama anakart arızalı olabileceğini! söylediler ve tamiri için 1000 tl ücret talep ettiler. aynı model cihazın sıfır anakart değişiminin ortalama 800 tl ye yapıldığını öğrendim internetten ve haliyle bu ücreti sadece tamir için kabul etmedim. cihazı gidip teslim alıp eve geldiğimde üstündeki 8gb ramlerin 4gb ram ile değiştirildiğini gördüm... bu dikkatsizlik sonucu bile olsa eve gelip cihazı çalışmıyor diye atsaydım bir köşeye fark etmeyecektim ve ramlerim gidecekti. apple yetkili servisine verdim şimdi aynı cihazı sonucu tekrar yazarım buraya. atölye 1453 yazmıyor tabelasında ve bu isimle bilinmiyor orada 2.kat solda siyah apple yazılı tabelası var.

Ben 1998 den beri kadikoyde yasayan biri olarak bu pasajin nekadar buyuk degisiklik gecirdigini bizzat goruyorum eskiden isinden anlayan millete yardimci olmak isteyen esnafla doluydu simdi hepsi sanki gitmis yerlerine dolandirici,mezarci,nereden ne carpsan kar dir kafasiyla yasiyan esnaf dolmus. Yahu macbookun pilini sokmek icin ozel bir tornavida istiyor onun icin gittim sordum acabilirmisiniz diye 50tl para istedi utanmazlar ya. Hepsi uc kagitci isten anlamayan ve butun olaylari hirsizlik olan insanlarla doldu bu pasaj. Ulan 8gb rami calsan ne olcak ya ayip gunah serefsizler.

• quote:

Orijinalden alıntı: zodd

quote:

Orijinalden alıntı: tcakir

eski konu ama ben de aynı yer ile ilgili görüşlerimi yazayım ki buraya gitmek isteyen tekrar düşünsün. anakart sorunu olduğu belli olan cihazımı verdim servise, bana geri dönüş olarak sorunu bulamadıklarını ama anakart arızalı olabileceğini! söylediler ve tamiri için 1000 tl ücret talep ettiler. aynı model cihazın sıfır anakart değişiminin ortalama 800 tl ye yapıldığını öğrendim internetten ve haliyle bu ücreti sadece tamir için kabul etmedim. cihazı gidip teslim alıp eve geldiğimde üstündeki 8gb ramlerin 4gb ram ile değiştirildiğini gördüm... bu dikkatsizlik sonucu bile olsa eve gelip cihazı çalışmıyor diye atsaydım bir köşeye fark etmeyecektim ve ramlerim gidecekti. apple yetkili servisine verdim şimdi aynı cihazı sonucu tekrar yazarım buraya. atölye 1453 yazmıyor tabelasında ve bu isimle bilinmiyor orada 2.kat solda siyah apple yazılı tabelası var.

Ben 1998 den beri kadikoyde yasayan biri olarak bu pasajin nekadar buyuk degisiklik gecirdigini bizzat goruyorum eskiden isinden anlayan millete yardimci olmak isteyen esnafla doluydu simdi hepsi sanki gitmis yerlerine dolandirici,mezarci,nereden ne carpsan kar dir kafasiyla yasiyan esnaf dolmus. Yahu macbookun pilini sokmek icin ozel bir tornavida istiyor onun icin gittim sordum acabilirmisiniz diye 50tl para istedi utanmazlar ya. Hepsi uc kagitci isten anlamayan ve butun olaylari hirsizlik olan insanlarla doldu bu pasaj. Ulan 8gb rami calsan ne olcak ya ayip gunah serefsizler.

haklısınız üzücü bir tablo. aynı ürünü perpadaki TeknoMac apple servisine götürdüm 600 liralık bir tamir masrafı çıktı yaptırıyorum cihazı. ki bunlar yetkili servis dışarıda herhangi bir yere yaptırırken daha uygun fiyat vermelerini beklersiniz aslında.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.