Şimdi Ara

Yazıcıdan Kağıt Üzerine Baskı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba'lar elimizde Bir belge var. Ve bu belgenin ortasında İsim Soyisim Yazan bir bölüm var.

Örnek:

Bu belgedeki isim soyisim yazan bölüme ben kalemle değilde elimdeki hazır kağıdı yazıcıya koyarak sadece oraya yazı yazmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anemonmert -- 1 Haziran 2007; 12:36:01 >

• sanırım imkansız..

daktilo ile ayarlayabilirsin ama bilgisayara tarattığında sadece jpeg benzeri bi resim elde edersin..
    photoshop dene?
  • Ben sene sonunda öğrencilerimin takdir teşekkürlerini hoşuma giden fontlarla yazıcıdan çıktı alıyorum. Sadece Wordü kullanarak. İşlem oldukça basit. Ancak birkaç deneme yanılma yapmak gerekiyor.

Eğer yukarıdaki gibi elinde taranmış bir örnek varsa işin daha da kolay. Wordü aç. Resmi sayfaya yapıştır. Wordün Çizim araç çubuğundan bir dikdörtgen al ve sayfaya çiz. Dikdörtgene sağ tıklayıp metin ekle de ve adı soyadını dikdörtgenin içine yaz. Dikdörtgenin boyutlarını istediğin ölçülere getirip sayfada bulunması gereken yere taşı. (bu yeri belirlemende resim sana yol gösterir bu yüzden resmi orjinal boyutlarında kullanmalısın.) Sayfada veri girmek istediğin her alana böyle dikdörtgenler çişzip yerleştireceksin. Bütün veriler için bir dikdörtgenin olduğunda ve hepsi doğru yerde olduğunda alttaki resmi sileceksin. Sonra birkaç deneme yapıpkutuları kaydırarak şablonuna ince ayar çekeceksin. OK dediğinde de basacaksın.

Burda böyle anlatması uzun sürdü ama oldukça kolay ve kısa sürüyor. Beceremezsen resimi bir gere upload et ve çıktı almak istediğin kağıdın gerçek ölçülerini ver senin için bir şablon hazırlayayım.

• word kullan

a4 boyutunda ise birkaç fotokopi al onlar üzerinde dene

word kullanırkende metin kutusunu kullnırsan milimetrik ayar yaparsın

vaktim müsayit olsaydı ben sana yapardım ama şansına küs
  • ya taratmışsın zaten yap böyle çıkarıver öyle 2 saat uğraştırır ve büyük ihtimalle denk getiremezsin paintle photoshop la yaz çok basit ve yazıcıdan çıkar

ama belge resmi belge ise bilemeyeceğim
    eğer böyle kabul ederlerse böyle olur yoksa imkansıza yakın gibi düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazıcı Kağıt Buruşturuyor ...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.