Şimdi Ara

Yazıcı wifi ile ağa bağlı ancak windows görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. windows 10 64 bit işletim sistemi kullanıyorum öncelikle.

canon mx475 wifi destekli yazıcım var. daha önceden sorunsuz kullanıyordum ancak şu anda anlayamadığım bi sorun var.

windows güvenlik duvarı kapalı
    windows defender kapalı
    modemimin firewallı kapalı

yazıcıyı wifi ağına bağlıyorum. sorunsuzca bağlanıyor. bilgisayarım da aynı wifi ya bağlı.
    ikisi de internete bağlı ancak yazıcıyı kurmaya çalıştığımda yanıt yok. ağda yazıcı bulunamadı diyor.

ne yaptıysam ne ettiysem bir türlü çözemedim asla kuramıyorum. usb kablosunu da kaybettim sanırım bulamıyorum bir türlü. bi kablo ısmarladım ama gelmesi anca pazartesi-salı.

şimdi benim windows 10 üzerinde, yazıcının wifi ağına sağlıklı olarak bağlı olup olmadığını görme imkanım var mı?

bağlı gösteriyor yazıcı üzerinden ama anlayamıyorum algılamıyor windows. nasıl yaparım?

edit:

yazıcının lan ayrıntılarını yazdır diye bir seçeneği var hatta bakın burada da bağlı olduğum ve detaylarının çıktısını aldım.

şimdi sorun nerededir? yazıcıyı cd den kurmaya çalışıyorum, algılama başlıyor ağda yazıcı algılanamadı diyor.

https://www.asus.com/Networking/DSLN12E_C1_with_5dBi_antenna/
    bu da yazıcımın modeli.

Yazıcı wifi ile ağa bağlı ancak windows görmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 12 Eylül 2015; 22:50:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.