Şimdi Ara

YAZICI TAVSİYE EDİN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bir yazıcı almak istiyorum HP1510 ve Canon MP110 modeli arasında kaldım sizce hangisini almalıyım?

Hangisini tavsiye edersiniZ?

• hp den şaşma...
  • canon dediğin yazıcılar lazer mi inkjet mi bilmiyorum ama marka bazında canon diyorum ben. lazer alacaksan oki 4100 inkjet ise canon ip1500 (daha yeni aldım iyi kalitesi)
  • ben kısa süre önce Canon MP110 aldım.Bende HP1510 ile Mp110 arasında kalmıştım.Ama MP110 aldığıma şuan hiç piman değilim.
    Yazıcının baskı kalitesi ve tarayıcısı gayet güzel.Özellikle kartuş fiyatı hakkında bilgi vereyim sana :
    orjinal
    Siyah kartuş (BCI-24) : 2.81€ + KDV
    Renkli kartuş (BCI-24) : 4.35€ + KDV

ayrıca dolum da yapıyorlar.Ama bence doluma bile gerek yok.HP de ise birkaç kez dolumdan sonra yazıcının parasının yarısı kadar bir para verip kartuşlarını yenileyecen.

Baskıda ve taratıcıda kalite istiyorsan Epson RX425 gerçekten süper(bundan da var).Ama kartuşları çabuk yiyor.Ama onunda orjinal kartuşları 7€.tabi 4 tane katuşu var RX425in.

http://www.commaster.info/2005_Kartus.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xf -- 9 Kasım 2005, 1:41:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: xf

Yazıcının baskı kalitesi ve tarayıcısı gayet güzel.Özellikle kartuş fiyatı hakkında bilgi vereyim sana :
    orjinal
    Siyah kartuş (BCI-24) : 2.81€ + KDV
    Renkli kartuş (BCI-24) : 4.35€ + KDV

orjinal olduğuna eminmisin? ben bugün daha muadillerini renkli 3,56Euro, siyah 2,66 euro ya sipariş ettim.

edit verdiğin sitede BCI24 renkli 2,8 euro siyah 1,82 euro görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uisik34 -- 9 Kasım 2005, 0:52:58 >
  • ben o şirketle mailleştim.Fiyatları aynen böyle.Bende şaşırmıştım başta.Ama öyleymiş fiyatları.Yalnız online şatışları yok.
    Yerine gidip alacan yani...
  • o ne biçim orjinal kartuş fiyatı yaw.. 3-5 milyona orjinal kartuş var mı gerçekten?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Leptop Tavsiye Eder misiniz ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cevahirkomit

Ben bir yazıcı almak istiyorum HP1510 ve Canon MP110 modeli arasında kaldım sizce hangisini almalıyım?

Hangisini tavsiye edersiniZ?

ü
    Sana kalmış ikisindende sattım test ettım ıkısıde cok ıyı
  • hp 1510 kullanıyorum iki haftadır ve işte göreüşlerim.Öncelikle bu yazıcıyı aldığım için çok memnunum.Önce artılar:
    1- Yazıcının genel performansı oldukça memnuniyet verici.
    2- Alınan çıktıların kalitesi gerçekten iyi.Ben bir normal, bir ekonomik(hızlı) modda çıktı aldım. İki kağıt arasında çok küçük farklar gördüm ki bu benim ekonomik modda çıktı almama engel olacak farklar değil.Ayrıca ekonomik(hızlı) modda gerçekten de çok hızlı yazıyor.
    3- Yazıcının en büyük artılarından biri yazılım desteği.Gerçekten çok kaliteli Türkçe yazılımı var ve kullanımı oldukça kolay.Benki, ilk kez yazıcısı olan biri olarak,kurmada, driverları yüklemede ve programı kullanmada bir zorlukla karşılaşmadım.
    4- Bir adet A4 kağıda renkli photoğraf çıktısı aldım ve normal A4 kağıdına olmasına rağmen gayet iyi bastı.Açıkçası fotoğraf kağıdı almayı düşünüyorum.çıktılar gayet memnun edici olacak gibi.(artık belki de fotoğrafçılara işim düşmeyecek :))) )
    5- Tarayıcıya gelince,şu ana dek beş altı tane fotoğraf ve bir adet belge tarattım.Bence ayrıca bir tarayıcı almaya hiç gerek yok.Taranan fotoğraflar gayet iyi.Hatta isterseniz daha fazla bekleyerek daha kaliteli taramalar da alabilirsiniz.Taramalar üzerinde değişilik de yapabilirsiniz.
    6- Henüz kopya ve pictbridge özelliklerini kullanma fırsatım olmadı o yüzden bu konularda yorum yapamıyorum.
    Şimdi eksileri:
    1- Öncelikle tarayıcıdan gelen sesin çok yüksek olduğunu belirtmeliyim.Aslında bu ses tarama yaparken değil de taramaya hazırlanırken geliyor ve o içindeki hareket eden şeyin sesi bu.Bence Hp bunun üzerinde çalışmalı.
    2- Açıkçası bu sorunun yazıcıdan kaynaklandığını sanmıyorum ama belki aynı sorunu yaşayan arkadaşlar vardır diye yazayım dedim.Donanım ve yazılım yüklemelerini yapması çok uzun zaman aldı ve program hafızadan çok yiyiyor gibi geldi. Ama hemen belirteyim. Bunu benim emektar 8 senelik bilgisayarımla 96 mb ramle(ki en az 128 gerekiyor galiba) yaptığımı belirteyim.
    3- Keşke makinayla birlikte verilen siyah kartuş 11 mil olsaydı(normal verilen 5 mil)
    Bunlar dışında böyle bir makinaya sahip olduğum için gerçekten memnun ve mutluyum.Alacak arkadaşlara tavsiye ederim.

• hp den şaşma derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahxn

hp den şaşma derim

bende öle derim

hp nin parça problemleri ve arızası olduğu durumlarda falan daha kolay halledilio.
  • tabiki hp
  • canon mp110 aylardır kullanıyorum hiçbir sorun yok kartuşu ucuz, baskısı kaliteli doluma gerek bile yok. hp de neymiş
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endorphene -- 14 Ocak 2006 0:39:30 >
  • HP
  • Ben de Canon MP110 tercih etmiştim. Memnun kaldım,baskı kalitesi bu fiyat aralığındaki bir ürüne göre gayet iyi. Orijinal kartuşları gerçekten ucuz ancak özellikle siyah kartuş bulmak biraz zor. En azından İzmir'de öyle,hemen kapışılıyor.. Bu arada arkadaşın verdiği o kartuş fiyatları gerçekten ucuzmuş çünkü burada siyah kartuş 8 Euro, Renklisi 14 Euro civarında..KDV dahil..
    Not: Kutu içeriğindeki yazılımlar bana gereksiz derecede karmaşık geldi.Altı üstü iki resim scanleyip,3 baskı almak için bir ton gereksiz ve kullanışsız ıvır zıvır..
  • bence hp al
    bizde o var çok güzel
    canonda güzel ama hp kadar değil
    arkadaşın dediği gibi hp den şaşma
  • canon lara ek olarak ileride baskı kafası da almak gerekiyor. fiatıda 40-50 euro civarnda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.