Şimdi Ara

yazıcı driver yüklenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,geçenlerde bilgisayarıma format attım,formattan önce yazıcımı rahatlıkla kullanıyordum.format atalı biraz oldu,dün yazıcıyı yüklemeye karar verdim,her zamanki gibi driver cd sini cd-rom'a taktım,autorunla kurulum ekranının açılmasını bekledim,çünkü önceleri öyle oluyordu.herhangi bir ekran gelmeyince cd nin içine girip setup dosyası aracılığıyla yükliyim dedim.setupa tıkladığımda cd okunmaya başladı daha yüksek bi hızla ama herhangi bişey olmadı,hiç tıklamamışım gibi.

Ardından yazıcının sitesinden driveri indirmeyi düşündüm,modelime uygun driveri indirdikten sonra çift tıkladığımda bir un-zip kutucuğu açıldı,dosyaları çıkarıyordu galiba, ancak ardından yine bişey olmadı.
    bunun üstüne bende sağ tuşla tıklayıp dosyaları rardan çıkarta tıkladım,çıkan dosyalardan setup u buldum,tıkladım yine hiç bişey olmadı.

Bu kadar uzun yazmamın sebebi bana bu yolları önerebilrsiniz belki,denediğimi belirtmekti.

Uzun lafın kısası ne yapmalıyım,setup programı çalışmıyor,setup programının ismi ICE Setup olarak geçiyor,teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qotsa -- 1 Kasım 2010; 21:53:18 >

• sorun,formatsız çözülür mü?bişey mi indirmem gerekiyor?
  • eksik bilgiler yüzünden yorum yapılamadı
    1- kullandığınız eski ve yeni işletim sisteminiz nedir
    a) ikisi farklı ise : yazıcının her iki sisteme de desteği var mı
    2- yazıcının modeli nedir
    3- denediğiniz hesap sınırlı kullanıcı olabilir mi (düşük ihtimal ama soralım yine de)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 1 Kasım 2010; 23:01:10 >

• işletim sistemi xp,öncedende xp'ydi

yazıcı hp 1315 all in one

sınırlı kullanıcı konusuna gelince de, kurulum başlayıpta bi şekilde yarıda kalsa bundandır diyecem,ama kurulum hiç başlamıyor.tahminimce sorun install programında.ama nasıl düzelteceğimi bilemiyorum
  • yüklediğin dosya alttaki dosya mı? Bu değilse diğerini kaldırıp bunu denermisin? (xp için full paket)
    ftp://ftp.hp.com/pub/softlib/software10/COL8901/mp-23735-2/gc_w01_TRK_NB.exe
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetmetingülcan

yüklediğin dosya alttaki dosya mı? Bu değilse diğerini kaldırıp bunu denermisin? (xp için full paket)
    ftp://ftp.hp.com/pub/softlib/software10/COL8901/mp-23735-2/gc_w01_TRK_NB.exe

yok benim indirdiğim dosya bu değildi,deniyeceğim,indikten sonra.ilgin için teşekkürler,umarım olur.denemeden bir yorum yapmak yanlış ama ben sorunun bilgisayarımdaki bir eksik dosyadan falan olduğunu sanıyorum.çünki orjinal cd dede setup çalışmadı,oysa daha önceleri çalışırdı.

• Tamamiyle aynı sorun ve aynı yazıcı yardım bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Driver Yükleme
    4 hafta önce açıldı
    Epson L355 Kurulum CD'si Driver
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biri yardımcı olsun lütfen :(
  • formattan sonra düzeldi, bilgine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.