Şimdi Ara

Yazı boş geçirdim ve çok endişeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar konusacak kimsem olmadigi icin yaziyorum son care belki birileri gorur.11'e gecicem ve yazı bomboş gecirdim normalde yaz planım vardı ve ona hiç uymadım. Tyt konularını bitirecektim ama hiçbir konuya bakmadim zaten sosyal hayatim yok tek cocugum ve calismak çok sıkıcı geliyor okul zamanı yine okul var diye calisiyordum ama bu yaz hicbirsey yapmadim ve şimdi o kadar pismanim ki. İyi bir okuldayim ve herkes cok calisiyor. Okul baslayinca tyt denemeleri falan olacak ve kesin okul sonuncu olacagim. Cok endiseliyim ne yapmaliyim okul acilinca nasil calismaliyim yardim edebilirmisiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• oku adam olsa yoksa hamzoş (@hamza5806) abin gibi tüm gün forumda paiiiinnn diye dolanırsın ya da benim gibi afrikaya 20 bin tl+1300 dolar için gitsem mi diye düşünür durursun

• Konuyu eğitim ve sınavlar genel sohbete aç. Burada aradığını bulamazsın.

Daha vaktin çok bu arada. Kendini başkalarıyla kıyaslamaya devam edersen çalışsan da memnun edemzsin kendini. Bu huyunu bırak  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızlı koşan atın b*ku seyrek düşer demişler. Sınava çalışmaya erken başlayınca avantaj olmuyor. Parola şu; sınava 90 gün kalıncaya kadar düzenli

belli standartlarda çalışacaksın örneğin her gün en az 120 soru+1 saat konu anlatımı ama son 90 güne geldiğinde gaza basanlar kazanıyor.

Yani evden veya kütüphaneden çıkmayacaksın son 90 gün.

• Boşver okumak çok önemli değil bu ülkede ileri yaşlarda anlarsın ne demek istediğimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.