< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yazı boş geçirdim ve çok endişeliyim

-
-
oku adam olsa yoksa hamzoş (@hamza5806) abin gibi tüm gün forumda paiiiinnn diye dolanırsın ya da benim gibi afrikaya 20 bin tl+1300 dolar için gitsem mi diye düşünür durursun
-
Konuyu eğitim ve sınavlar genel sohbete aç. Burada aradığını bulamazsın.
Daha vaktin çok bu arada. Kendini başkalarıyla kıyaslamaya devam edersen çalışsan da memnun edemzsin kendini. Bu huyunu bırak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hızlı koşan atın b*ku seyrek düşer demişler. Sınava çalışmaya erken başlayınca avantaj olmuyor. Parola şu; sınava 90 gün kalıncaya kadar düzenli
belli standartlarda çalışacaksın örneğin her gün en az 120 soru+1 saat konu anlatımı ama son 90 güne geldiğinde gaza basanlar kazanıyor.
Yani evden veya kütüphaneden çıkmayacaksın son 90 gün.
-
Boşver okumak çok önemli değil bu ülkede ileri yaşlarda anlarsın ne demek istediğimi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

oku adam olsa yoksa hamzoş (@hamza5806) abin gibi tüm gün forumda paiiiinnn diye dolanırsın ya da benim gibi afrikaya 20 bin tl+1300 dolar için gitsem mi diye düşünür durursun |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X