Şimdi Ara

Yazdığım programı nasıl tanıtabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • gsm sektörü için bir windows uygulaması yazdım.yazmaya başlamadan önce piyasadaki bütün uygulamaları indirdim inceledim.sektörden insanlarla görüşüp piyasadaki en iyi en başarılı programı yazdım.fiyatını ise tanıtım amaçlı yıl sonuna kadar piyasanın yarısına indirdim ama sadece 400 kişiye ulaşabildim.muhtemele malum ekonomik kriz kaynaklı.programımı başka hangi yollarla tanıtabilirim?



  • Uygulamaniz nasıl merak ettik demosu varmi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • demo yapmadım henüz pek vaktim olmadı onun yerine yine yapılmayanı yapıp tüm modüllerin kullanımını ayrıntılı bir şekilde videosunu çekip youtube a attım link:https://www.youtube.com/watch?v=wRvlPhUwnVk&list=PLKFU18d4GQTqpMlDTsku99WM24_UoL6J6

    her türlü eleştiriye açığım
  • Günümüzde inbound marketing yani müşterilerin seni bulabileceği şekilde pazarlama yapmak geçerli. Bu açıdan müşterinin seni bulabilmesi zor. Diyelim ki müşteri seni buldu bu programı incelemesi denemesi ve satın alması da kolay olmalı. Ancak diyelim ki onları da halletin başka bir sıkıntı daha var: Uygulama sadece Windows ta çalışıyor. Her geçen gün PC ve Laptop kullanımının azaldığı geniş ekranlı telefonlara geçildiği şu yıllarda uygulamaların mobil versiyonu da olmalı. Bu tür uygulama ihtiyacı olan Google Play'de GSM servis diye yazar örneğin, o keywordlerde çıkacak, kullanıma hazır bir app halinde olmalı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.