iCloud Depolama Alanım Doldu, Saçma Mailler Alıyorum ?
Merhabalar sevgili DH'ciler.
İphone 13 Pro Max 256 GB cihazımda 50 GB iCloud depolama alanı satın aldım. Uzun zamandır kullanıyorum. Malum depolama alanım dolu. Telefonumda yer var ancak sadece iCloud depolamam doldu. Depolama alanım dolduktan sonra saçma sapan yerlerden verilerini siliniyor diye günde en az 10 tane mail alıyorum. Depolama alanımın dolduğunu hiç bir yerde yazmadım. Hiç depolama alanı ile ilgili bir reklama tıklamadım.
1-Bu mailleri atanlar benim depolama alanımın dolduğunu nerden biliyorlar ?
2-Gelen maillerde verilerinizin silme işlemi devam ediyor yazıyor. Depolama Alanım dolunca iCloud yedeklemelerim silinr mi ?
3- Aynı durumu yaşayan oldu mu? Ne yapmam gerekitor ? (Çünkü telefonumun kendi hafızasında en az 150 gb yer var)
Teşekkürler.
|
Merhaba arkadaşlar;
Malum yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte spor antrenmanlarına başladım. Koşu bandında koşarken telefonu önüme koyup anlık nabız takibini yapmak istiyorum. Bununla ilgili mobil uygulaması kullanışlı olan, istatislikleri en iyi ve doğru veren bir giyilebilir cihaz satın almak istiyorum.
Hangi cihazı önerirsiniz?
Cevaplarını için şimdiden teşekkürler.
En verimli MacOS versiyonu hangisi?
Merhaba arkadaşlar;
Macbook Pro 2017 13 inch Intel Core i5 notebook bilgisayarım için en verimli MacOS sürümü hangisi?
Şu an da Ventura 13.6 kullanıyorum ısınma sorunları yaşamaya başladım.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)
|
|
Dolar euro heryerde yükselmiş !
|
Asus zenfone 5z ne zaman gelir ?
|
w10'da hizmetlerdeki bazı uygulamalar çalışmıyor
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 230
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 297)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 152 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
9 Yanıt
0