asp .net mvc core hangisini kullanmalı?
c# biliyorum, online bir web uygulaması yapmak istiyorum, veritabanını mssql serverda neredeyse bitirdim, başlarda asp.net web form da yaparım diyordum, hem öğrenip hem bir yandan da projeyi yapacağım, çok acelem yok, bir yandanda ileriye dönük kendimi geliştireyim istiyorum, projem kısaca çoklu kullanıcılı yetkilendirmeli 20 kadar table içeren listemeleme işleme sorgulama ekleme, raporlama vs yi içeren bir takip sistemi. web formu öğrenmeye başlarken birde baktım web form eskimiş hantal, mvc daha iyi ona geçtim, ona bakarken mvc core çıkmış o daha iyi daha hızlı yeni nesil ona geçeyim dedim, sonra bi baktım blazor çıkmış çok çok daha iyi derken kafam iyice karıştı, sonuç olarak sormak istediğim bu tür bir yapı için asp.net mvc yeterlimi? core ile mi başlamalıyım? yoksa blazor yada başka birşeylemi başlamalıyım? şimdiden teşekkürler.
tulpar t7 v2.3.1 klavye ve fun sorunu
selamlar dün 2.el tulpar t7 aldım, eleman windowsu sıfırlamış tamam dedim ben kurarum driverları, eve geldim, monster sitesinden driverlerı yükledim ancak bir türlü klavye ışıklandırmayı açamadım, hotkey programını da indirdim fn ile sağdaki numlok da ışıklandırmalara basıyorum ama bir türlü ışıkları açamadım, bir sorunda aşırı hızlı çalışan fan, 2 sn duruyor sonra 5 sn çok hızlı dönüyor korkunç bir fan sesi geliyor boş masaüstünde bile aynı şekilde dayanılmaz bir fan sesi var ofis moda aldım bir şey değişmedi.
ram artıramıyorum ssd den başka ne yapabilirim?
xbox 360 fifa 2015 ayağa pas
160bin tl araba tavsiyesi
merhabalar
8 yıldır 2004 mitsubishi lancer lpg li kullanıyorum aracımdan çok memnunum yakıtı kokluyor, şu anda 310000 de hiç masraf çıkarmadı hiç yolda bırakmadı.ama km epey yükseldi o yüzden yenilemek istiyorum
Bütçem en fazla 160 bin tl. aracı her gün işe gidip gelirken kullanıyorum, bilen bilir izmir buca-güzelbahçe arası gidiş dönüş 80 km otobanda gidiyorum o yüzden çok az yakması ve bakım maliyetinin düşün olması çok önemli, birde sedan olmalı bagajı büyük olmalı, suv da olabilir ama onlarında bagajları küçük oluyor.asx yada quashai bakıyorum ama temizini bulmak çok zor ,bir de japon alışkanlığından dolay yeni kasa 2012 lancer bakıyorum onunda düşük km si yok. o yüzden max 120 bin km de 160 tl civarı araç arayışındayım.tavsiyelerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var.dediğim gibi ilk arabam lancer tam bir tank olduğu için beklentim epey yüksek 150 bin km de aldım.150 bin km ben yaptım, yağını suyunu koy yetti arabaya.o yüzden 100bin tl üste para vereceğim için aracımı aratmasını istemiyorum.
şimdiden cevaplar için çok teşekkürler.
windows uygulaması üzerinden web sitesine bilgi yollama
C# da yazdığım bir programda access benzeri bir local veritabanı kullanıyorum.Programımda yapılan belli kayıtları bir web sitesinde arama sonucu görüntülenmesi gerekiyor.Çok fazla bir veri olmayacak sürekli bir veri akışı olmayacak.Kullanıcı sitede nosunu yazıp sonucu görecek sadece.Bunu en basit nasıl yapabilirim?
Fifa 2016 online oynamak
Merhaba arkadaşımda ve bende kırılmamış orijinal xbox 360 ve fifa 2016 var karşılıklı olarak fifa oynayabilirmiyiz bunu anlatan bir video vs varmı teşekkürler
lancer alt takım tavsiyesi
|
İzmirde bucada xbox kırdırma
|
hangi oyun konsolunda almalı
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 51
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.996 (Bu ay: 139)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası