D

Çavuş
12 Aralık 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 58 (Bu ay: 0)
Gönderileri

selamlar dün 2.el tulpar t7 aldım, eleman windowsu sıfırlamış tamam dedim ben kurarum driverları, eve geldim, monster sitesinden driverlerı yükledim ancak bir türlü klavye ışıklandırmayı açamadım, hotkey programını da indirdim fn ile sağdaki numlok da ışıklandırmalara basıyorum ama bir türlü ışıkları açamadım, bir sorunda aşırı hızlı çalışan fan, 2 sn duruyor sonra 5 sn çok hızlı dönüyor korkunç bir fan sesi geliyor boş masaüstünde bile aynı şekilde dayanılmaz bir fan sesi var ofis moda aldım bir şey değişmedi.

1 adet lenovo b500 aio var 2 slot mevcut ancak sadece 2x2gb 1066 mhz ram destekliyor.işlemci q8400s. işlemci hızı benim içi yeterli ancak hız takviyesine ihtiyacım var , ne tavsiye edersiniz?hızlı bir usb disk alıp readyboost yapsam faydası olurmu?

xbox 360 ile kayınbiraderle fifa 2015 oynuyoruz, o biraz biliyo bi tuş kombinasyonu bulmuş sanırım attığı paslar tam oyuncusuna gidiyor 2-3 tuşa aynı anda basıyor sanırım söylemiyorda.bunların yazılı vs olduğu bir kaynak varmı? sürekli yeniliyorum yardım lütfen :)

merhabalar

8 yıldır 2004 mitsubishi lancer lpg li kullanıyorum aracımdan çok memnunum yakıtı kokluyor, şu anda 310000 de hiç masraf çıkarmadı hiç yolda bırakmadı.ama km epey yükseldi o yüzden yenilemek istiyorum

Bütçem en fazla 160 bin tl. aracı her gün işe gidip gelirken kullanıyorum, bilen bilir izmir buca-güzelbahçe arası gidiş dönüş 80 km otobanda gidiyorum o yüzden çok az yakması ve bakım maliyetinin düşün olması çok önemli, birde sedan olmalı bagajı büyük olmalı, suv da olabilir ama onlarında bagajları küçük oluyor.asx yada quashai bakıyorum ama temizini bulmak çok zor ,bir de japon alışkanlığından dolay yeni kasa 2012 lancer bakıyorum onunda düşük km si yok. o yüzden max 120 bin km de 160 tl civarı araç arayışındayım.tavsiyelerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var.dediğim gibi ilk arabam lancer tam bir tank olduğu için beklentim epey yüksek 150 bin km de aldım.150 bin km ben yaptım, yağını suyunu koy yetti arabaya.o yüzden 100bin tl üste para vereceğim için aracımı aratmasını istemiyorum.

şimdiden cevaplar için çok teşekkürler.

C# da yazdığım bir programda access benzeri bir local veritabanı kullanıyorum.Programımda yapılan belli kayıtları bir web sitesinde arama sonucu görüntülenmesi gerekiyor.Çok fazla bir veri olmayacak sürekli bir veri akışı olmayacak.Kullanıcı sitede nosunu yazıp sonucu görecek sadece.Bunu en basit nasıl yapabilirim?

Merhaba arkadaşımda ve bende kırılmamış orijinal xbox 360 ve fifa 2016 var karşılıklı olarak fifa oynayabilirmiyiz bunu anlatan bir video vs varmı teşekkürler

merhaba 2004 lancerımın alt takımları 6 ayda bir malum izmir yollarında gidiyor.Orijinal yada o kaliteye yakın kaliteli önerebileceğiniz alt takım markası varmı ve izmirde nerede hangi malzemecide bulabilirim daha dayanıklı daha geç bozulan salıncak rot kolu vs özellikle.Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar güvenilir bir yer arıyorum xbox 360 e kasa 4gb cihazımı hem kırdırıcam hemde kinect oyunları dahil oyun dolu harddisk ayarlayıp takacak bir yer arıyorum. İzmir de yada buca da varsa çok iyi olur teşekkürler
merhaba yeğenimde xbox 360 kinect var 2 kızım var ondaki oyunları çok sevdiler letgoda 256 gb 750 ye falan var kırılmış cihazmış.kırılmış da ne demek hiç bilmiyorum bu arada :) yani diyeceğim online oyun oynamayacağım pek.ama o kinect olayı çok güzel joystick falan olmadan çocuklar da oynayabiliyor.ama bu konsollar hakkın hiçbir bilgim yok.aynısından mı almalıyım yada bu kinectin yeni versiyonu varmı bu konuda yardım ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Progsm 2019 Cep Telefonu Teknik Servis Takip Programı

Cep telefonu, Bilgisayar, Kamera sistemleri vb. cihazların teknik servis işini yürüten küçük işletmeler için tasarlanmış olan program Müşteri/Cihaz takibi, Stok/Yedek Parça Malzeme Takibi ve 2.El ve Sıfır Cihazların Toplu olarak yada tek tek alım satım takibi gibi tüm ihtiyaçları tek bir programda toplamasının yanı sıra 3 kullanıcı lisanslı ile birlikte geliyor.

Programın Özellikleri

Kullanıcı dostu kompak tasarım ile saniyeler içinde Müşteri ve cihaz bilgilerini girmek/görmek mümkün.Ana Ekranda tamiri devam eden ve tamiri tamamlanmış teslim alınmayı bekleyen cihazlar ile kargoyla gelen ve iade edilmeyi bekleyen hatta dış servise gönderilen cihazların adetlerinin görülmesinin yanında bir mouse sağ tıklaması ile listelenebiliyor.

HER İHTİYACA UYGUN SERVİS FORMLARI

Müşteriye verilmek üzere yönetilebilir termal pos çıktısı yada a4/a5/a6 boyutlarında servis formu çıktısının yanında tamir süreci bilgilendirmesi sms ile yada whatsapp mesaj ile bir tuş ile sağlabiliyor.

AL SAT MODÜLÜ

2.El yada sıfır cihazların kimden ne zaman hangi fiyata alındığının kaydını tutulmasının yanı sıra kime ne zaman kaça satıldığını takibini yapan modülün en güzel özelliği satın alınan cihazların ana form daki VİTRİN bölümünde listelenerek kolayca ulaşılmasını sağlıyor.Yine yapılan alım satım işlemleri için bir tuş ile otomatik alım/satım sözleşmesi oluşturabiliyor.

MALZEMELER STOK TAKİP MODÜLÜ
Malzemeler modülünde işyerinde satılan ürünlerin stok kaydının tutulmasının yanı sıra bunların kayıtlı müşteriye satışı sağlanarak stoktan düşmesi sağlanıyor.Aynı zamanda burada tanımlanan yedek parça ve malzemeler cihaz tamirinde kullanılırsa yine stoktan düşülüyor.Hatta bu modül aracılığı ile barcodu olmayan malzemelere barcod oluşturulup barkod etiketi bastırılabiliyor.

ALACAK / BORÇ TAKİP MODÜLÜ
İşyerinin piyasadan alacaklarını ve piyasaya olan borçlarının kaydı bu modül aracılığı ile sağlanıyor.Bu modülde bir borç yada alacak tahsil edilirse otomatik olarak kasaya gelir yada gider olarak yansıtılıyor.

KASA DURUMU VE KASA GİRİŞ ÇIKIŞ MODÜLÜ
Cihaz tamiri, malzeme alış, satışı, alacak borç tahsili işlemleri yapılırken kasa otomatik olarak günlük gelir giderin kaydını tutuyor.Cihaz tamiri ücreti veresiye olarak kaydedilirse ana formdaki VERESİYE modülünde tüm veresiye kayıtları görülebiliyor.Aynı zamanda kasa giriş çıkış modülleri ile farklı nedenlerle oluşan gelir ve giderler tanımlı açıklamalar yada manuel eklemelerle işyerinin günlük masrafları ve farklı gelirlerinin hızlı bir şekilde kasaya girilmesi sağlanıyor.

GELİŞMİŞ RAPORLAMA
Programın tüm modüllerinde mevcut olan gelişmiş listeleme ve raporlama ile haftalık aylık yıllık ve 2 tarih arasında listeleme yapılabiliyor ve bu listeler excele kaydedilebiliyor.Ana ekrandaki Rapor butonuna basıldığı anda o gün yapılan tamir işlemlerinin listesi tamirde kullanılan yedek parçaların fiyatlarının tahsil edilenden düşülmesi ile yapılan kar miktarını da ayrıntılı bir şekilde gözler önüne seriyor.Yine anaformdaki takvimde çift tıklanan günde gelen cihazarın listesi görülebiliyor.

Windows tabanlı program internet bağlantısına ihtiyaç duymuyor ve aynı işyeri içinde aynı anda 3 bilgisayarda kullanılabiliyor.

Programın kayıt sınırlı tüm özelliklerinin açık olduğu demosuna ulaşmak için:
www.servistakibim.com

sitesindeki whatsapp linkinden yada iletişim formunu doldurarak uzaktan bağlantı ile kurulum sağlanıp ayrıntılı kullanımı anlatılıyor.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 50
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.131 (Bu ay: 394)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.