quote:Orijinalden alıntı: FLameS.7 Birkaç hata bulunmaktadıri Lütfen, hataları düzeltiniz. hata mata yok kardeşim.
quote:Orijinalden alıntı: Mihail Bakunin Bazı hatalar var.Lütfen düzeltiniz. - Hata falan yok. hocam dialog değilki bu, ayrıca error bir kere geçiyor. gözden geçir.
quote:Orijinalden alıntı: Wheatley quote:Orijinalden alıntı: FLameS.7 Birkaç hata bulunmaktadıri Lütfen, hataları düzeltiniz. hata mata yok kardeşim. Yaratıcı ol biraz
quote:Orijinalden alıntı: Wheatley quote:Orijinalden alıntı: FLameS.7 Birkaç hata bulunmaktadıri Lütfen, hataları düzeltiniz. hata mata yok kardeşim. + Blok
quote:Orijinalden alıntı: Cumadangeldim quote:Orijinalden alıntı: Wheatley quote:Orijinalden alıntı: FLameS.7 Birkaç hata bulunmaktadıri Lütfen, hataları düzeltiniz. hata mata yok kardeşim. Yaratıcı ol biraz buda değil, bi cümleyi çeviremediniz!
quote:Orijinalden alıntı: Wheatley quote:Orijinalden alıntı: Mihail Bakunin Bazı hatalar var.Lütfen düzeltiniz. - Hata falan yok. hocam dialog değilki bu, ayrıca error bir kere geçiyor. gözden geçir. Hata falan yok derken senin ''Hata mata yok kardeşim'' diyeceğini bildiğim için yazdım.
quote:Orijinalden alıntı: Mihail Bakunin quote:Orijinalden alıntı: Wheatley quote:Orijinalden alıntı: Mihail Bakunin Bazı hatalar var.Lütfen düzeltiniz. - Hata falan yok. hocam dialog değilki bu, ayrıca error bir kere geçiyor. gözden geçir. Hata falan yok derken senin ''Hata mata yok kardeşim'' diyeceğini bildiğim için yazdım. daha farklı daha farklı.