alacamda kalırmı kalmazmı sizce ona göre belirleyecem
Kalırda,eger buyukşehirde veya parçaların çok satılmadıgı bir semtte oturuyorsan,yani uretimi durdurulmuş olur,stoktakiler kalır muhtemelen...
Şuan var mı?
Sivas'ta bikaç bilgisayarcıda var onlarda kazığı çakarak ticaret yapanlar
hali hazırda bile 939pin 3000 yok yaza kadar hiç bişi kalmaz ortalıkta 3500 falan giriş işlemcisi olur sanırım :)
Bağzı yerlerde var,araştırmaya bakar,mesela gigatekde sadece stokta yok gozukuyo,demekki spariş olursa getirtirler
....küçük şehirlere bakacaksınız arkadaşlar.. mesala ben elazığdayım...GENERAL BİLGİSAYAR var elazığın en iyi firmasıdır...1 ay öncesine kadar elinde bulunan 10 tane 3000+ stoğunu tüketmişti....umudu kaybetmeden arayın bence...varsa eş dost arkadaş başka illerde aratın koca türkiyede mutlaka stoklarda en az 500 tane vardır diye düşünüyorum...
mesala ben 2 ay önce de asus 9550 128 mb (hynix 5ns) kartı gidip mersinde bulmuştum ...adamların elinde son bir tane kalmıştı..
....küçük şehirlere bakacaksınız arkadaşlar.. mesala ben elazığdayım...GENERAL BİLGİSAYAR var elazığın en iyi firmasıdır...1 ay öncesine kadar elinde bulunan 10 tane 3000+ stoğunu tüketmişti....umudu kaybetmeden arayın bence...varsa eş dost arkadaş başka illerde aratın koca türkiyede mutlaka stoklarda en az 500 tane vardır diye düşünüyorum...
mesala ben 2 ay önce de asus 9550 128 mb (hynix 5ns) kartı gidip mersinde bulmuştum ...adamların elinde son bir tane kalmıştı..
ama yine de kolaygelsin ya
şu andan üretimi durmuştur o yüzden zorbulursun ama küçük veya çok iş yapmayan pc cilerde bulabilirsin.
Bursada varMIŞ diye duydum ama kimde nerde bilmem yakınınız varsa aratın derim 939/3000+ venice
bende benimkini karaborsada mı satsam ne yapsam 2800 mhz ye kadar görüyo. bak şok fiyat 300 ytl ye veririm
Haziran ayında yeni soket Am2 çıkacak. Yaza kadar bekleyeceksen onu alırsın.
ben dün 3200+ bile bulamadım eskişehirde. teknolojix de var gerçi 3000+ ama 150$+kdv istiyorlar.
Yaza kadar kalmaz, ancak ikinci elde bulursun.
3000+kalmazsa sende bugün 3000 fiyatına 3400 alırsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme