Şimdi Ara

Yaza karar amd 3000+ kalırmı önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • alacamda kalırmı kalmazmı sizce ona göre belirleyecem

• Kalırda,eger buyukşehirde veya parçaların çok satılmadıgı bir semtte oturuyorsan,yani uretimi durdurulmuş olur,stoktakiler kalır muhtemelen...
  • Şuan var mı?
  • Sivas'ta bikaç bilgisayarcıda var onlarda kazığı çakarak ticaret yapanlar
  • hali hazırda bile 939pin 3000 yok yaza kadar hiç bişi kalmaz ortalıkta 3500 falan giriş işlemcisi olur sanırım :)
  • Bağzı yerlerde var,araştırmaya bakar,mesela gigatekde sadece stokta yok gozukuyo,demekki spariş olursa getirtirler
  • ....küçük şehirlere bakacaksınız arkadaşlar..
    mesala ben elazığdayım...GENERAL BİLGİSAYAR var elazığın en iyi firmasıdır...1 ay öncesine kadar elinde bulunan 10 tane 3000+ stoğunu tüketmişti....umudu kaybetmeden arayın bence...varsa eş dost arkadaş başka illerde aratın koca türkiyede mutlaka stoklarda en az 500 tane vardır diye düşünüyorum...

mesala ben 2 ay önce de asus 9550 128 mb (hynix 5ns) kartı gidip mersinde bulmuştum ...adamların elinde son bir tane kalmıştı..

ama yine de kolaygelsin ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adamım internetten alsana ne uğraşıyosun

quote:

Orjinalden alıntı: paryoşa

....küçük şehirlere bakacaksınız arkadaşlar..
    mesala ben elazığdayım...GENERAL BİLGİSAYAR var elazığın en iyi firmasıdır...1 ay öncesine kadar elinde bulunan 10 tane 3000+ stoğunu tüketmişti....umudu kaybetmeden arayın bence...varsa eş dost arkadaş başka illerde aratın koca türkiyede mutlaka stoklarda en az 500 tane vardır diye düşünüyorum...

mesala ben 2 ay önce de asus 9550 128 mb (hynix 5ns) kartı gidip mersinde bulmuştum ...adamların elinde son bir tane kalmıştı..

ama yine de kolaygelsin ya

• şu andan üretimi durmuştur o yüzden zorbulursun ama küçük veya çok iş yapmayan pc cilerde bulabilirsin.
  • Bursada varMIŞ diye duydum ama kimde nerde bilmem yakınınız varsa aratın derim 939/3000+ venice
  • bende benimkini karaborsada mı satsam ne yapsam 2800 mhz ye kadar görüyo. bak şok fiyat 300 ytl ye veririm
  • Haziran ayında yeni soket Am2 çıkacak. Yaza kadar bekleyeceksen onu alırsın.
  • ben dün 3200+ bile bulamadım eskişehirde. teknolojix de var gerçi 3000+ ama 150$+kdv istiyorlar.
  • Yaza kadar kalmaz, ancak ikinci elde bulursun.
  • 3000+kalmazsa sende bugün 3000 fiyatına 3400 alırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.