Şimdi Ara

Yaz tatilinde ne yapacaksınız?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Yüzme kursuna, spora, balık tutmaya gidecem. Haftanın ortalama olarak 3 günü çalışıyorum. Bazenleri kitap okurum. Kilo vermem lazım. Ağustos ayında da dersaneye başlıyacağım. Mağlum YGS LYS gibi saçmalıklarla hayatımızı belirleyeceğiz.

Siz ne yapacaksınız?

• Bu hafta zaten benim 3 gün kursum var bilgisayar işletmenliği sonra önümüzdeki haftada var iki gün gidicem ondan sonraki günlerde ben köyde bulurum kendimi.

Bu yaz bir hafta kadar evdeyim sonrasında keşan karacaali köyüne ve bir kaç günlük olsada hasanpınara gidicez bakalım.. belki yayla danişment sahili olabilir deniz amaçlı şu an belli değil ama işimiz büyük ihtimal köyde gözüküyor durumumuz. Ancak 15-20 gün kalırız sonrasında zaten ramazan bayramı geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 20 Haziran 2011; 13:08:35 >
    Nokia E72 Cep telefonu,70 Ekran Arçelik Televizyon-Goldmaster HD1090 PVR(Twinbox) uydu alıcısı-YUMATU 37 Ekran TV-Taplin 19000CI Starlight uydu alıcısı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.