Şimdi Ara

Yaz tatilim çok kötü geçiyor, hayattan keyif alamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
3
Favori
2.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yıl lise 2'ye geçtim, dersler biraz ağırdı ama zayıfsız geçtim sınıfı hep yaz gelsin istiyordum geldi. Okulların kapandığı hafta tatile gittim 2 hafta tatil yaptım döndüm. İsteyip te alamadığım bir şey yok yanlış anlaşılmasın öyle her gördüğü şeyi isteyen şımarık ergen veletlerden değilim ama iyi bir bisiklet istedim para biriktirip aldım, şimdi iPod 5 istiyorum onu da alacağım inşallah en geç 2 ay sonra. Düşünüyorum ama hiçbir derdim yok lan, niye sıkılıyorum ben ? Arkadaş ortamım falan yok genelde evde takılıyorum geceleri çıkıyorum sahilde bisiklete biniyorum o kadar. Acaba arkadaş ortamım olmadığı için mi ? Kızlar falan ? Okulda var ama hepsi kezban onda da mecburen sohbet ediyorum yoksa ne faceye eklerim ne de numaralarını alırım. Erkekler ise çok iyi çocuklar lisedeki arkadaşlar cidden farklıymış. Bazen çağırıyorlar beni kanka iftara gidelim orucumuzu açalım beraber, kanka iftardan sonra gel sahile inelim oturalım nargile içelim falan. Önceden hiç arkadaşım yoktu hiçbirini sevmezdim yazın öyle evde otururdum tatile falan da gitmezdim sadece gündüz oyun oynayıp akşamlar bisiklete binerdim çok keyif alırdım tatilden. Şimdi de aynılarını yapıyorum ama çok sıkılıyorum, sizce psikolojik bir sorun mu ? yoksa ergenlik tripleri mi ? yoksa artık büyüyor muyum , zevklerim falan mı değişiyor yeni ortamlara falan mı girmeliyim ? Bence sonuncusu gibi, sınıftaki çocuklarla biraz takılsam zaten kızlar falan da arkasından gelir gibi. Bir de sevgili bulsam o da beni oyalar. Sizin de fikrinizi almak istedim sizce arkadaş ortamıyla falan düzelir miyim ?

• Takip
  • lise 2 den sonrasını okumadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakaydin

lise 2 den sonrasını okumadım

aferin
  • Bi an konuyu ben mi actim diye dusundum.hocam sehir neresi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde evde takılmanda bir sıkıntı yok ama sen yine de dikkat et istersen
  • aynı durumdayım, eskiden tatilleri iple çekerdim, şimdi öylesine zaman geçiriyorum hatta okullar açılsın diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nathanegedrake

Bi an konuyu ben mi actim diye dusundum.hocam sehir neresi

İstanbul/Üsküdar hocam. Bu arada benim kafada olan arkadaşlar varsa tanışıp kaynaşabilriiz
  • Senin için tatil monotonlaşmış farklı şeyler yapmayı dene bisiklet sürüceğine sahilde şortunu giy suyunu al koş.Evde otururken dizi izle yeni bir dil öğren(İtalyanca-Almanca) yada geliştir(ingilizce) autocad catia solidwork kullanmayı öğren.
    Bu yaz yaptıklarımı sayıyım sana bende lise 3'e geçtim:
    Çat-pat italyanca konuşabiliyorum dizileri altyazısız izleyebiliyorum ama onu takip ederken dizi kaçıyo
    Forklift kullanmayı öğrendim
    Fitnısa başladım
    AutoCad kullanmayı öğrenmeye çalışıyorum ama daha yeni başladığım için bişey yapamıyom
    PS öğreniyorum CW'den

Bunlar gibi kendine + şeyler katabilicek etkinlikler yapabilirsin

• reserved. durum yakın.
  • Ergenliktendir. Farklı ortamlara gir. Arkadaş edinmeye bak gez toz dolaş. İlerde istesende yapamayacaksın

• ben kaykaya başlamayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakaydin

lise 2 den sonrasını okumadım

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

ben kaykaya başlamayı düşünüyorum

Ben de mi başlasam Pisikletimi satsam onunla 1 adet iPod, 1 adet prof kaykay alsam geri kalanını da atarım kenara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silenforce

Senin için tatil monotonlaşmış farklı şeyler yapmayı dene bisiklet sürüceğine sahilde şortunu giy suyunu al koş.Evde otururken dizi izle yeni bir dil öğren(İtalyanca-Almanca) yada geliştir(ingilizce) autocad catia solidwork kullanmayı öğren.
    Bu yaz yaptıklarımı sayıyım sana bende lise 3'e geçtim:
    Çat-pat italyanca konuşabiliyorum dizileri altyazısız izleyebiliyorum ama onu takip ederken dizi kaçıyo
    Forklift kullanmayı öğrendim
    Fitnısa başladım
    AutoCad kullanmayı öğrenmeye çalışıyorum ama daha yeni başladığım için bişey yapamıyom
    PS öğreniyorum CW'den

Bunlar gibi kendine + şeyler katabilicek etkinlikler yapabilirsin

Helal olsun valla. Muhtemelen hepsini yarım bırakacaksın ama yine de bravo.

• Kardeş resmen beni anlattın
  • birader, arkadaşlarına bi alo yap takılın.Facedende abazalar gibi kızlara istek yolla hangisini düşürebilirsen düşür...
    Olay bundan ibaret.

• quote:

Orijinalden alıntı: chequevara

birader, arkadaşlarına bi alo yap takılın.Facedende abazalar gibi kızlara istek yolla hangisini düşürebilirsen düşür...
    Olay bundan ibaret.

hayattta yapamayacağım tek şey sanırım. faceden kız ekliyip tanışmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: bolacılıcigkofte

quote:

birader, arkadaşlarına bi alo yap takılın.Facedende abazalar gibi kızlara istek yolla hangisini düşürebilirsen düşür...
    Olay bundan ibaret.

hayattta yapamayacağım tek şey sanırım. faceden kız ekliyip tanışmak

yöntem denenmiştir. %100 çalışıyor.Tavsiye ederim

• quote:

Olay bundan ibaret.

Dışarı çıkmak kolay arkadaş bol dediğin gibi bir alo yaparım çıkarım, faceden kız düşürmek de güzelmiş belki tutar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.