Şimdi Ara

Yaz tatilim çok kötü geçiyor, hayattan keyif alamıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
3
Favori
2.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nobby Nic

quote:

Orijinalden alıntı: chequevara

birader, arkadaşlarına bi alo yap takılın.Facedende abazalar gibi kızlara istek yolla hangisini düşürebilirsen düşür...
    Olay bundan ibaret.

Dışarı çıkmak kolay arkadaş bol dediğin gibi bir alo yaparım çıkarım, faceden kız düşürmek de güzelmiş belki tutar

tutuyo güzel kardeşim.Her şeyi yaratmak senin elinde.Yarın 40-50 tane kız ekle.Ama abaza gibi dediysekte direkt sevişelim mi? Yazma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• başta git bi manita bul kendine takılman için, sınıftan çocuklarla da takıl onlarda tanıştırır arkadaşlarıyla seni ortak arkadaşların olur artar arkadaşların sıkılmazsın
  • kardeşim yaşına göre derdini çok iyi anlatabilmişsin kurduğun cümleleri çok beğendim,keşke benim kardeşim gibi iki cümleyi bir araya getirebilse
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakaydin

lise 2 den sonrasını okumadım

Dışarıdan bitir.
  • Lise 2

• al işte bi asosyal genç daha :D
    Bu arada Lise 2 beyler şukulayın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

quote:

Dışarıdan bitir.

You go bro!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bende bu yaz böyleyim

• quote:

Orijinalden alıntı: TheStarBox

al işte bi asosyal genç daha :D
    Bu arada Lise 2 beyler şukulayın :D

Yalniz foruma uye olduktan sonra asosyellemeye basladigimi da burada belirtmek isterim

• Büyüyorsun yavaş yavaş fikrin zihnin gelişiyor git gide ve çocuk yaşta seni eğlendiren basit şeyler artık seni kesmiyor..Hobilerini,zevklerini,alışkanlıklarını değiştirmediğin veya değiştiremediğin için hepsi anlamsız gelmeye başlıyor..

Çocukken BMX bisikletim vardı ve benim için en büyük armağan yaz tatili başlayınca apartmanın tavan arasında duran bisikleti indirmek,babamla birlikte bisikletçiye gidip lastiklerini yaptırmak ve akşam karanlığına kadar binmekti,tarifsiz bir eğlenceydi benim için (bahsettiğim 90'lı yılların başı) Birde tv'ye bağlanan kasetli atariler vardı sonradan aldığımız işte o zaman dünyalar benim olmuştu,sabah erkenden uyanıp bizimkiler tv'yi açmadan biraz oynayabileyim diye can atardım..Tabi zaman değişti ben de büyüdüm lise çağına geldim,ilk kez bir arabamız oldu (sene sanırım 94 veya 95) ve en büyük hayalim araba kullanmayı öğrenmekti..Onu da öğrendim zamanla,kısa mesafe yerlere giderken ve babam yanımdayken boş yollarda kullanırdım..Daha sonra ilk bilgisayarıma sahip oldum,disketten yüklenen oyunları oynayıp vayy be dedim..Zamanla telekomun 146'sı çıktı internetle tanıştım ondan sonra ixir,e-kolay mynet sohbet ve okey,adsl derken bir baktım yaş 30'u geçmiş..

Uzatmayayım ve özet geçeyim,büyüyorsun ve hobilerin,alışkanlıkların sana yetmiyor..Kız arkadaş edinip aşık olma duygusunu tattığında (belki de aşık olduğunu sanacaksın gençlikte oluyor öyle ) hayatın bam başka bir boyut kazanacak..

• ozaman bilgisayarın başından kalk ve artık gerçek dünyaya dön bişeylerle uğraş body building olabilir gitar kursuna git arkadaşların ile olan ilişkilerini seviyeli hale getir ve çevrendeki kızlar la(sınıf arkadaşların olabilir) ilişkilerini ciddileştir yani artık onlarla bişey konuşurken ciddi ol hep gülme yani kısacası ergen değilmişsin gibi davranmaya çalış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheStarBox

ozaman bilgisayarın başından kalk ve artık gerçek dünyaya dön bişeylerle uğraş body building olabilir gitar kursuna git arkadaşların ile olan ilişkilerini seviyeli hale getir ve çevrendeki kızlar la(sınıf arkadaşların olabilir) ilişkilerini ciddileştir yani artık onlarla bişey konuşurken ciddi ol hep gülme yani kısacası ergen değilmişsin gibi davranmaya çalış :)

Bilgisayarla hiç aram yoktur normalde günde max. yarım saat fazlası sıkıyor beni, basketbolcuyum haftanın 4 günü antrenmana giderdim (sezon bitti) gelelim arkadaşlara, ergen değilim zaten oradan kaybediyorum. Kızların yanında falan hep rahatım konuşma sohbet kurmada sıkıntı yok ama yaşıtım kızlar çoluk çocuk gibi geliyor hiç ciddi değiller hep cıvıklar, ilgi çekme peşindeler. Yapmacık davranıyorlar, kendileri gibi olamıyorlar moda neyse o oluyorlar. Ben de ciddi ve ağırbaşlıyım, facebook kullanmıyorum ( gerçi açtım yeni bir tane ara sıra giriyorum instagram ve foursquare kullanıyorum ama bu kezbanlar bilmiyor onları) basketbolcuyum, derslerim iyi. Espriyi dozunda yaparım kendi yaptığım espriye asla gülmem, giyimime saçıma başıma falan dikkat ederim. Bunları yapınca ister istemez cool oluyorsun sınıfta falan ama benim öyle bir amacım yok ben sadece daha olgun hissediyorum kendimi yani çevre istesem çok rahat yaparım ama ilgimi çekmiyor kızlar falan, bu yüzden çevrem yok yaşı büyük olanlar da niye aralarına alsınlar ki beni. Benim sorunum biraz farklı yani bilmem anlatabildim mi ?

edit: İki sene önce böyle değildim ama, dersleri iplemeyen sabah dersaneye diye çıkıp bütün gün dışarıda gezip eve dönen, okulda kızlara sapık sapık şeyler soran sarkıntılık eden, saçma sapan espriler yapan, sabah gözleri şişik bir şekilde ve saçları uyandığı gibi dağınık olarak okula giden saçma sapan bir tiptim. Ne olduysa liseye geçince oldu çok değiştim, şimdi o sarkıntılık ettiğim kızlar benim peşimde ama ben onları beğenmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nobby Nic -- 12 Temmuz 2013; 4:03:32 >

• anladım ozaman yapılacak bişey yok eğer tipinde büyük göstermiyosa yaşıtlarının büyümesini bekliceksin
    ben olduğumdan 2-3 yaş büyük gösteriyorum bazı kızlar ilgi gösteriyo büyük olsalarda ama eğer büyük göstermiyosan işin zor liseli der geçerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

quote:

Dışarıdan bitir.

işte ben buna parande atarım dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcokan9 -- 12 Temmuz 2013; 4:14:59 >

• Tipim ne büyük ne küçük gösteriyor
  • ikinci öğretime her gün tatil
  • Aynen ya hiç bişe yapmıyorum.Ramazan da geldi.Sabah 5 e kadar takılıp öğlen 1 e kadar uyuyorum.1 film +gta sa dan 5 -10 görev sarmıyo artık .İnternette gitti.Telefondan dakikada max 2 sayfa açarak takılıyorum.Bursum yatıyor 3 ayda bir ama bi ihtiyaç oluyo falan elimden su gibi kayıyor.Dışarı gezmek de zevk vermiyor .

• forumun asosyalleri tek konuda toplaşmış

hepsi aynı ben yazmış ha güldüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler aynısı bende de vardı 5 güne kadar . Lise 3 e geçtim yeni bir şey yapmam lazım dedim. Gittim yüzmeye yazıldım yüzüyorum ders çalışıyorum falan vesaire sizde sizi uğraştıracak şeyler yapmaya davet ediyorum

• Yaş 30 ve lanet olası iş yerimde çalışıyorum bu sıcakta haline şükür et.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.