Şimdi Ara

yaz okulu dc harf notu ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar kardeşlerim: benimde bu yaz başıma şu şekilde bi olay geldi.benim okuolum akü de geçme sistemi dpü dekinden farklı.dpü de dd ve dc notları geçmiş sayılıyor ve sistemde de dc notumun yanında geçti görünüyor.bizde ise dc ortalaman yettiği taktirde geçiliyor.yani dc+ oluyor.ben yaz okuluna göre bir dersi ba bir dersi de dc alarak geçmiş görünüyorum fakar bizim akü öğrenci işleri dc ve altı harf notları değerlendirmeye alınmayacaktır diye bir duyuru asmıştı kapısına.benim aile hukukçu şansıma idare mahkemesine okulun reddettiğine dair bi dilekçe götür dava aç dediler.yani dc harf notunu saymadıklarını belgeleyen bir red dilekçesi ile.şimdi mantıken ba yı zaten sayacaklar.dc yi ise yaz okuluna göre geçtim ama bizim okula göre geçemedim.dc yi sisteme işledikleri anda ortalamam tuttuğu için dc+ oluyor ve yine geçiyorum.ben hakkımı aramayı düşünüyorum.dpü deki hoca ise bizim not sistemimizde geçti görünüyorsan orada da geçeceksin aksi olursa hakkını mutlaka ara dedi bana.üniv sesini çıkarmadığın sürece insanı mağdur edebiliyor yardımcı olursanız kardeşlerim ek fikirlerinizi bekliyorumyaz okulu dc harf notu ile ilgili

yaz okulu dc harf notu ile ilgili

• up
  • Kardeş merhaba,benimde bu yıl benzer bir olay başıma geldi,siz geçen yıl ne yaptınız, sonuç ne oldu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mickey444 M kullanıcısına yanıt
    hocalardan uyarı geldi dava açmaya kalkma yönetim seninle uğraşır dediler bende dava açmadım tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.