Şimdi Ara

Yaz mı Kış mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben kış diyorum huzur kışta.. Siz ne düşünüyorsunuz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kıştan nefret ederim kasvetli saçma sapan bir hava. yaz ohh efil efil fıldır fıldır güneş mis gibi deniz mis gibi. keşke kışlar ömrümden götürmese.

• kış tabi.

sıcakta terlemeyi nemde bogulmayı kim ister. yazı sevmek için bir sebep yok.

ha ılık hava istiyorsan ilkbahar var yada en kötü sonbahar.

ama yaz çok gereksiz bence.

• Kış tabi soru mu bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kış kar,,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonbahar 🍂 favorimdir. Sonbaharda karizma yüksek atar :) Serin olur ve her zaman daha cazip gelmiştir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Neden yaz mı kış mı sonbahar diyorum ötesi yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 mevsim mi Yaz lastiği mi ?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlkbahar veya yaz. Hava kötü olsa veya kar yağdığı zaman dışardaki garibanlar aklıma geliyor. Neden bilmiyorum ama her kış sabit böyle oluyor bende

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kışın çalışıp yazın yatmak benlik iş

Favori mevsimim kıştı bir aralar ama sonbahar ve ilkbaharı tercih ediyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 12 Temmuz 2021; 23:8:40 >
  • O birazda şehrine bağlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: papadoc.

İlkbahar veya yaz. Hava kötü olsa veya kar yağdığı zaman dışardaki garibanlar aklıma geliyor. Neden bilmiyorum ama her kış sabit böyle oluyor bende

Bende tam tersi mutlu oluyorum kar ve durmayan yağmur nüfus kontrolü yaptığında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 12 Temmuz 2021; 23:11:40 >
  • Kış.

• ne yaz ne kış. atlet giyebileceğim sıcaklıkta olmalı. 46 cm kolları boşa yapmadık :)

keşke hep antalya'da nisan sonu mayıs başlangıcı gibi olsa hava. ya da ankaranın akşam yazı gibi.

• mayıs ayını seviyorum. Ne çok sıcak ne soğuk. Rahat nefes alabiliyorsun ve tişört giyebiliyorsun.

• Para varsa ikisi de çok hoş para yoksa yaz

• İbrahim770 kullanıcısına yanıt
    Bence para varsa yaz daha iyi. Tatile gidersin, etkinliklere katılırsın vs vs. Ama paran yoksa fazla bişey yapamazsın.. Kışın zaten yapılacak pek fazla etkinlik olmuyor. Yaz yönden daha farklı.

• son bahar

• mart-nisan ve eylül-ekim.

ne sıcak ne soğuk. kısa kollu gez üşüme ve terleme.

• Yazın evde kapanıp bısey yapamıyosan gezecek dolasacak butcen yoksa bı faydası yok ama kısın ole degıl evde 1 ay otursan nıye oturdum demezsın kış ıyı oluyo ya masrafları cok olmasa guzel mevsım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.