Şimdi Ara

Yaz kış şarap içilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben şarap içmeyi çok sevdiim için her zaman içebiliyorum.. aman şu mevsimde bu içki içilir, şöyle eğlencelerde şu içilir kısmına karşıyım biraz.. ama itiraz edenler var düşünceme. bazı arkadaşlarım yazın kırmızı şarap içilmez diyo.bende hiçbi şekilde anlamıyorum bunu. leona diye bi şarap keşfettim. inanılmaz güzel.. melez şarap... ben içtikçe laf yiyorum.. siz ne dersiniz? yaz kış şarap içilir di mi?

• kışın tatar bozası yazın yayık ayranı içilir
  • içilir
  • içilir

hele vişne şarabıysa
  • yaz akşamları içilir. ama havuz başında olmaz. fena çarpar.
  • içilir ama kışın votka daha güzel gidiyor
  • Yazin daha çok pembe sarap içilir.tabiki soguk.Kirmizi sarap soguk içilmedigi için,yazin biraz zor olur hemde uyku yapar!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • leona içilir yazın..süper olur kırmızısı.. melez şarap olunca ayrı oluyo elbet..
  • Her türlü içilir.
  • Leona'yı marketlerde falan kolayca bulabilir miyiz, merak ettim? Bir de kaç cl'si kaç YTL?
  • Bırak yaz kısı ben hergün sarap içen kişiyi tanıyorum..
  • mevsimlerin önemi yok yeterki şarap olsun
  • kim demiş canım yazı kışı ayrı diye, şarap dediğinin kırmızısı da beyazı da yaz kış içilir benim de favori içkimdir ama buzdolabına girmişini severim..
  • wayyy sarapcılar wayyyy yazı kısı mılletı ne yapıcaksın yahu canın cekıyosa ıstedıgını yappp
  • Leona'yı ben de duydum bu ara, bir şarap sever olarak tadına bakmazsam olmaz
  • evet evet leona sahane..bende denedim bayildim hakkaten..bi suredir leona icitorum.. yeni nesil dunya sarabi dedikleri bu sanirimm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: meq@deth

içilir

hele vişne şarabıysa

katılıyorum hele bide şirince olucak off oralet gibi iç hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.