Şimdi Ara

Yaz için hangisini önerirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=82576882

Bu konudaki dekantlardan hangisini almamı önerirsiniz yaz için tenim esmer yaş 20

Bir de arkadaşlar sıfır fiyatı göz önüne alarak tavsiye ederseniz sevinirim misal alırım birini beğenirim sıfırı 300 liradır alamam içimde kalmasın boşa 100-150 arası olanlardan önerirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yaz için, Versace Eau Fraiche olur ancak alıp şimdi kullanırsan, havalar soğuk olduğu için performansı çok düşecektir. birde Versace Eau Fraiche öğle parfümki yaz aylarında bol bol sıkılan yapısı vardır, yaz aylarında bile 6-7 fıs sıkmanız gerekiyor. ve fresh soğuk notalar hava soğuk olunca belirgin olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

yaz için, Versace Eau Fraiche olur ancak alıp şimdi kullanırsan, havalar soğuk olduğu için performansı çok düşecektir. birde Versace Eau Fraiche öğle parfümki yaz aylarında bol bol sıkılan yapısı vardır, yaz aylarında bile 6-7 fıs sıkmanız gerekiyor. ve fresh soğuk notalar hava soğuk olunca belirgin olmaz.

zaten baharda ve yaz akşamlarında jpg le male kullanmayı düşünüyorum ama diyarbakır gibi sıcak bir şehirde yaşıyorum yazın gündüz sıkılabilecek bir parfüm değil le male adamı bayıltır sıcak yaz gündüzlerinde kullanabileceğim bir parfüm arıyorum çok parfüme para harcayan biri değilim 2 çeşit yeterli şimdilik

edit : dediğiniz parfüm pahalı kaçıyor hocam başka önerilerde bulunamaz mısınız bir de 6-7 fıs diyorsunuz o fısla biter hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weightless -- 16 Mart 2014; 12:39:27 >

• yok pahalı değil markafoni de 130 tl civarı gidiyor. bellamola'da da aynı şekilde.. yinede başka parfüm önerisi dersen ucuz Nautica Voyage, yada en iyi akuatik koku yapanlardan bvlgari nin kokularını öneririm. onlarda 110 tl civarıdır fiyatı.. şahsen azzaro'ları önermiyorum
    Aqva Pour Homme Toniq
    Aqva Pour Homme Marine Toniq

http://www.bellamola.com/productPaging.php?category=2&brand=Versace&name=Versace%20Man%20Eau%20Fraiche

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 16 Mart 2014; 14:02:32 >
  • quote:

yok pahalı değil markafoni de 130 tl civarı gidiyor. bellamola'da da aynı şekilde.. yinede başka parfüm önerisi dersen ucuz Nautica Voyage, yada en iyi akuatik koku yapanlardan bvlgari nin kokularını öneririm. onlarda 110 tl civarıdır fiyatı.. şahsen azzaro'ları önermiyorum
    Aqva Pour Homme Toniq
    Aqva Pour Homme Marine Toniq

http://www.bellamola.com/productPaging.php?category=2&brand=Versace&name=Versace%20Man%20Eau%20Fraiche

Fiyat iyi biraz araştırayım hocam öneri için teşekkürler

Gün içi parfüm taşımayı sevmem sabah sıktığım akşama atar mı kalıcılık nasıl yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kalıcılık bol sıktığın zaman ortaalama 4 saat belirgin kokar..sonra alt notalara geçer. hafif feminen akuatik açılışlı bir kokudur. alt notalarında sedir olduğu için kuru odunsu yapıda herkesin seksi diyebileceği kokuya dönüşür, ama koku zayıflar.

yazın öğle güçlü bir koku bulman imkansız, loewe 7 natural var. ancak fiyatı çok tuzludur.
  • quote:

kalıcılık bol sıktığın zaman ortaalama 4 saat belirgin kokar..sonra alt notalara geçer. hafif feminen akuatik açılışlı bir kokudur. alt notalarında sedir olduğu için kuru odunsu yapıda herkesin seksi diyebileceği kokuya dönüşür, ama koku zayıflar.

yazın öğle güçlü bir koku bulman imkansız, loewe 7 natural var. ancak fiyatı çok tuzludur.

4 saatte iyidir ya fiyat konusu da 100 lük 130 lira 200 lük 160 lira insan dayanamaz 200 lük alır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aqqua di gio oneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 3 dekant aldım

1-davidoff cool water

2- http://www.bellamola.com/productPaging.php?productId=6867

3- Calvin Klein Encounter

3 ünü de kokluyorum daha ağır basan olmadı siz hangisini önerirsiniz yaz için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.