Şimdi Ara

YAZ GÜNÜ EGZOZDAN SU GELMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Aracım Megane II 1.6 HB (2006 model). Aracımda Atiker LPG takılı. Sorum şu bu sabah farkettim aracımın egzozunun ucundan ve biraz gerideki susturucu tankının altından su damlıyor. Damlamayı tarif edecek olursam 5 dakika damlasa bir çay bardağını belki doldurur belki doldurmaz. Kış aylarında bu durumun normal olduğunu okumuştum internetten. Peki yaz aylarında da böyle damlama olması normal mi. Araç duman falan atmıyor şu anda. Bu aralar havalar biraz serin gidiyor. Sabah (saat:8.30) serinliğinden kaynaklanıyor olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cool_ice45 -- 21 Ağustos 2019; 9:36:22 >

• Egzoztan su geliyorsa motor sağlıklıdır derler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • internette de genelde sağlıklı olduğunu söylüyorlar. Ama bu su atma muhabbetini hep kış aylarında yaşamışlar. Ama ben ağustos ayında yaşayınca normal mi acaba diye düşündüm. Aracımı gece 12 de benzinde kullandım 10 dakika. Sabah da LPG ye geçirdim ve 5 dakika gittikten sonra fırından ekmek almak için durduğumda farkettim suyu. Sabaha hava serin. Serin dediğimde yine 21 - 22 derecedir. sabah serinliğinden kaynaklanır mı?
  • Yedek su kabında eksilme olup olmadığını kontrol edin, su eksiltme varsa ve sabah normalden daha uzun marş ile çalışıyorsa üst kapak contasında kaçak olma ihtimali var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyyyyy

Yedek su kabında eksilme olup olmadığını kontrol edin, su eksiltme varsa ve sabah normalden daha uzun marş ile çalışıyorsa üst kapak contasında kaçak olma ihtimali var.
    Suyu kontrol edeyim. Etmedim hiç. Evet sabah marşa bastığım zaman normalden biraz geç çalışıyor. Yani öyle çok afaki bir süre değil tabi. Araba sıcakken marşa bastığımda bir saniyede çalışıyorsa, araba soğukken marşa bastığımda en fazla iki buçuk üç saniyede marş alıyor. Araç soğuk derken de durdum bir yerde 15 dk falan oyalandığım zaman marşa bastığımda da biraz geç alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cool_ice45 -- 21 Ağustos 2019; 13:33:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.