Şimdi Ara

Yaz Gelmeden Klima Alacaklar Konusu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
524
Cevap
11
Favori
22.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erso35

quote:

Orijinalden alıntı: ejke

quote:

Orijinalden alıntı: .DeDe.

quote:

Orijinalden alıntı: erso35

peki LG nin yeni inverter' lı modeli kullanan varmı yada duyan gören javascript:void(AddText('')) bu klımada ilgimi çekmiyo değil ama

http://www.lg.com/tr/inverter/lg-AS-W126MMF0

LG Güzelde fiyat yüksek, birliktelik sağlamak lazım.

LG eceno 1600 tl kanpanya yapmıslardı aradım fiyat sordumdurdum eğer zamn yapmazlarsa LG deluxse plus iyi bi fiyat verırlerse 2100,2200 falan,ME msz-Ge deluxse power 2500 kusur ardakı farka değemz LG alınır Cop ve eer değerlerıde sağlam,LG bıde BTU avantajı var daha yuksek alınır diye dusunuyorum yoruma acıkdırr

Deluxe inverter sondum. izmirde alisveris yaptigim bi magzada 1800 olur dediler sizce almalimiyim yoksa DD inverter mi dusuneyim aralarindaki fark 400 tl yardimmm

AL tbaiki düşünme bilee

• http://galeribeyaz.com/midea-msri-18-klima.html

http://www.alisverisdukkani.com/Midea-MS9VI-18-Duvar-Tipi-Klima,PR-15797.html

bu klimalar hakkında bilgisi olan varmı ben 27 m2 lik ısıtma için almak istiyorum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbosx -- 1 Eylül 2012; 17:41:26 >
  • Arkadaşlar, konu ilgimi çekti fuarada gittik kampanyalı diyorlar acaba fuar zamanı degerlendirilemezmiki.
    5 sene önce arkadaşım 1400 tl fuar kampanyası ile MH almıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tostmania -- 2 Eylül 2012; 17:18:34 >
  • Arkadaşlar klimalara zam gelmeye başladı haberiniz olsun, sona kalan dona kalmasın.
  • 9binlikten vaz geçtim 12binlik alican onun yerine, 18binlik kararı geçerli. Tavsiyeleriniz bekliyorum. 4bin civarı nakit, bu ay sonuna kadar inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankemon

Arkadaşlar klimalara zam gelmeye başladı haberiniz olsun, sona kalan dona kalmasın.

zammı gelmeye basladı
  • Evet hiçbir şey ucuzlamazki arada yanlışlıkla indirim oluyor eğer şu sıralara alınmazsa ilerde hem servis sorunları olacak (bu değişmez kural) hemde fiyat artmış olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

Evet hiçbir şey ucuzlamazki arada yanlışlıkla indirim oluyor eğer şu sıralara alınmazsa ilerde hem servis sorunları olacak (bu değişmez kural) hemde fiyat artmış olacak.

katılıyorum. katılmakla birlikte dikkat edersek forumun eski yazılarına sanırım doların euronun yükseleceğini bir yertlerden haber alıyor bu firmalar. bu yaz en takdir ettiğim firma iklimsa oldu canavar gibi devamlı kampanyada kaldırlar. bilmiyorum hala devam ediyorlarmı ama düşünürsek herşeyi tepeden haber alan bir firmadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9köy

quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

Evet hiçbir şey ucuzlamazki arada yanlışlıkla indirim oluyor eğer şu sıralara alınmazsa ilerde hem servis sorunları olacak (bu değişmez kural) hemde fiyat artmış olacak.

katılıyorum. katılmakla birlikte dikkat edersek forumun eski yazılarına sanırım doların euronun yükseleceğini bir yertlerden haber alıyor bu firmalar. bu yaz en takdir ettiğim firma iklimsa oldu canavar gibi devamlı kampanyada kaldırlar. bilmiyorum hala devam ediyorlarmı ama düşünürsek herşeyi tepeden haber alan bir firmadır.

Köylü evet İklimsa kampanyada kaldı ama Airfel in 1850 TL lere sattığı populer 12 likleri 2100 TL ye sattı.Bu arada bayilerde ters gelmek üzere %5-7 karlılıkla hangi firma yaşamını sürdürebilir ki.Bayi dediğin adamları resmen montajcı yaptılar.Yani montaj yapmazsan aça kalırsın.İşte işlerde bitti bakalım ne yiyecekler şimdi.İzmir de fuarda dibine vurmaya başladılar iyice,çırpınış sesi gibi bunlar.Tabi olan bayiye oluyor,koca başlar yerinde rahat...

• Arkadaşlar hepinize selamlar... öncelikle listeye benide ekleyin ben izmirdeyim aklımda 2 marka var zibro ve toshiba... toshibanın kalitesi tartışılmaz bence böyle markalara yönelelim kimsenin sorun ve pişman olacağını sanmam izmirde fuarda birol hocamın dediği gibi dibe çekmişler ben zibro 7535 klimayı pazarlık yaparak 2250 tl fiyat aldım bu tek alım içindi hele 5-10 adet dersek fiyat ortalama 2000 e gelir bizim için aynı şey toshiba içinde geçerli firmada diğer markalarda var isterseniz ortak bir karar verip bir an önce alalım alım için tam zamanı çünkü..
  • LG Libero AS-W126B7T0 12.000 BTU İnverter eer/COP 3.47/3.81 bu cihaza ne diyorsunuz 1700tl civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersen_

LG Libero AS-W126B7T0 12.000 BTU İnverter eer/COP 3.47/3.81 bu cihaza ne diyorsunuz 1700tl civarı

benim bilgim yok hocam lg hakkında pek ama bekoyla ortak ürettiği klimalar pek hayır etmedi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: minmax

quote:

Orijinalden alıntı: ersen_

LG Libero AS-W126B7T0 12.000 BTU İnverter eer/COP 3.47/3.81 bu cihaza ne diyorsunuz 1700tl civarı

benim bilgim yok hocam lg hakkında pek ama bekoyla ortak ürettiği klimalar pek hayır etmedi..

lg,beko'ya alt seri klimalarını üretiyordu.

lg'nin ürün gamına bakarsanız beko ile model konusunda alakası kalmadığını görebilirsiniz. yani artık beko'ya ürettiği modelleri üretmiyor. kendi modellerini üretmeye başladı. sonuç olarak beko kalitesinden yüksek olacağını düşünüyorum.
  • Bende LG den yanayım neden derseniz verileri ve fiyat olarak bakarsanız çok iyi bende izmirdeyim bişeyler yapalım hep beraber ve alalım şu klimalari bence zibroyu 5 kişiden fazla isteyen olursa 1900 e alabiliriz buda birlikle olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e yapalım bişeyler işte, peşin 1500den yukarı bunun için çıkamıyorum, daha 18lik var bir de çünkü.
  • denizkubi
  • quote:

Arkadaşlar hepinize selamlar... öncelikle listeye benide ekleyin ben izmirdeyim aklımda 2 marka var zibro ve toshiba... toshibanın kalitesi tartışılmaz bence böyle markalara yönelelim kimsenin sorun ve pişman olacağını sanmam izmirde fuarda birol hocamın dediği gibi dibe çekmişler ben zibro 7535 klimayı pazarlık yaparak 2250 tl fiyat aldım bu tek alım içindi hele 5-10 adet dersek fiyat ortalama 2000 e gelir bizim için aynı şey toshiba içinde geçerli firmada diğer markalarda var isterseniz ortak bir karar verip bir an önce alalım alım için tam zamanı çünkü..

Bu paraya bu maldan para bile kazanılmıyor.Fuardan sonra zor bulursunuz bu fiyatı,demedi demeyin.20 tane deseniz olmaz bunun altında,zaten dibin dibi.Sadece montaj parasına....

• quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

quote:

Arkadaşlar hepinize selamlar... öncelikle listeye benide ekleyin ben izmirdeyim aklımda 2 marka var zibro ve toshiba... toshibanın kalitesi tartışılmaz bence böyle markalara yönelelim kimsenin sorun ve pişman olacağını sanmam izmirde fuarda birol hocamın dediği gibi dibe çekmişler ben zibro 7535 klimayı pazarlık yaparak 2250 tl fiyat aldım bu tek alım içindi hele 5-10 adet dersek fiyat ortalama 2000 e gelir bizim için aynı şey toshiba içinde geçerli firmada diğer markalarda var isterseniz ortak bir karar verip bir an önce alalım alım için tam zamanı çünkü..

Bu paraya bu maldan para bile kazanılmıyor.Fuardan sonra zor bulursunuz bu fiyatı,demedi demeyin.20 tane deseniz olmaz bunun altında,zaten dibin dibi.Sadece montaj parasına....

peki hocam sizce zibro mu toshiba mı fiyat ve performans bakımından siz son sözü söyleyin..

• Arkadaşlar istediğimiz markaları bana PM atın oylama yapalım, hem PM atın hemde açığa yazınki yanlışda düşünülmesin, ona göre karar verelim yoksa herkes ayrı ayrı marka isterse birliktelik olmaz. İyi bir kaç marka var zaten bize kim kolaylık gösterirse (servis konusundada) oradan alalım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

quote:

peki hocam sizce zibro mu toshiba mı fiyat ve performans bakımından siz son sözü söyleyin..

Arkadaşım Marka takıntısı olmadan,yada marka bilinirliğini göz ardı ederseniz teknik datalara göre karşılaştıralım.

Zibro SP 7535
    Verimlilik
    EER 4,2
    COP 4,38

Min/max kapasite
    Soğutma3,8 (0,76-4,16)
    Isıtma 4,1(0,76-5,2)

Tüketim Min /max
    Soğutma0,90 (0,21-1,25)
    Isıtma 0,93(0,22-1,30)

Çalışma şartları
    -15 ,+ 50

Toshiba skvr 13
    Verimlilik
    EER 3,5
    COP 3,89

Min/max kapasite
    Soğutma3,5 (0,8-4,1)
    Isıtma 4,2(0,9-5,8)

Tüketim Min /max
    Soğutma 1 (0,15-1,25)
    Isıtma 1,08(0,15-1,65)

Çalışma şartları
    -15 ,+ 46

Buradan siz değerlendirin.Yukarıdakiler dışında her ik cihazda da benim benim aksesuar olarak adlandırdığım bir çok filitre vs. özellikler mevcut.Bana göre onlar fiayat yansımamalı.Varsa iyi olur derim sadece Zibro nun Sessiz moddaki gerçektende sessiz çalışması bir ayrıcalık olabilir.Oda yatak odası vs. için tercih edilebilir.

Tabi bunun yanında benim bildiğim Tosh. fiyatı 2600 lerin altında yok.Bu arada fiyat vermek başka klimayı temi edip takmak başka tabikide.

Birde Zibro nun bu modeli 4 yıl komple garanti...

Bana göre fuar fiyatı dediğimiz bu fiyata Zibro çok önlerde yer alıyor.Zibro da şu an kullanılan Twing Rotary kompresör(Tosh. marka) Tosh. ların Daisekia 2-3 lerde kullanılıyor.

http://e-satis.alarko-carrier.com.tr/Toshiba_klima_Super_Inverter_Daiseikai_3_serisi_5.html

Zaten dikkat ederseniz bu serilerde COP EER yüksek.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.