Şimdi Ara

Yaz Gelmeden Klima Alacaklar Konusu (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
524
Cevap
10
Favori
22.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Fennezs

quote:

Orijinalden alıntı: 35@35

quote:

Birleşip bir şey almak bana çok zor geliyor.
    Ben daha hangi klima iyidir hangisi kötüdür anlayamıyorum.
    Biri Arçelik berbat derken diğeri saçmalama diyor, biri hengi Mitsubishi gerçek diyor her kafadan ayrı ses çıkıyor, Sharp, Panasonic en iyisi deniyor başkası şikayet ediyor. Buraya dadanan satıcılar ise tam bir rezalet.

18000 BTU alacağım, fiyatı umrumda değil, elektrik tüketimi umrumda değil, ısınma olsa da olur olmasa da asla aramam, sessiz olsun, soğutsun, servis gerektirmesin yeter. Kriterlerim zor değil görüldüğü kadarıyla ama hala ne almalıyım anlayamadım DH forumlardan. Artık bi atış yapacağız, tutarsa ne ala.

Not: Bazen çok araştırarak almak da ilşe yaramıyor şans yoksa olmuyor, Electrolux çamaşır makinası almıştım, mükemmel çıktı, 3 senedir tık demedi, sessiz, büyük kapasiteli vs. süper tek kelimele. Bulaşık makinasını ise Siemens üst model aldım, sessiz yine ama berbat, tablet %50 eriyor en fazla, bardaklarda süt izi gibi izler var, kirler tam çıkmıyor çoğu zaman. Tesisatçı da baktı servis de çözemediler. Nasıl işse. Artık ben Electrolux'çüyüm ve Siemens düşmanıyım. Bu iş böyle. Forumdakiler de böyle, kötü deneyimi olan düşman iyi deneyimi olan savunucu. Oysa belki de spesifik bir arıza var, veya su basıncı yetersiz, ya da üretim bandından kalite konmtrolü atlamış bir hatalı ürün, kim bilir?

Siz hiç klimacının arçelik al dedigini gördünüzmü zaten al diyorsa oradan akanıza bakmadan kaçın

bütün japon klimalar iyidir.

bazı modeller dışında

daıkın enjoy
    toshiba skv - skvr

bunların dışında alın gitsin

arçelik önce kendine ait bir icat yapsın sonra klima işine girsin, senelerce başkalarının isimleri ve ürünleri ile piyasada var oldular 60 yıllık kuruluş montajdan başka hiçbir şey yapamıyor

siemens bulaşık makinesi %90 sorun çıkarmaz eğer oldu ise iade edin

her zaman araştırarak almak iyidir demekki siz işinize geleni görmüşsünüz.

elektrolux de siemensde iyi ürünler var körü ürünleri var iyice araştırıp okursanız görürsünüz

18.000 alacam demişsin de kaç metre yere alacan

Araştırarak almak iyidir tabii de, burada bazı kişiler iyi niyetli, bazıları kişisel deneyiminden genelliyor, bazıları satıcı, birbirimizi tanımıyoruz, yazılardan edindiğimiz izlenimle birilerine güveniyoruz sonra kendi araştırmamızı da üstüne koyuyoruz bir karara varıyoruz; buna rağmen doğru karar olmayabiliyor onu demek istiyorum.

Siemens bulaşık makinası ilk 6 ay fena değildi, sonrasında problemler başgösterdi, servis gelir gelmez siz yanlış yerleştiriyorsunuzdur gibi yakışık almayan şekle soktu olayı (yani bunu söylemenin de uslubu vardır, ne uslup ne utanma seklinde gecti olay), 3 kere iyi yıkayıp 4'cüsünde yıkamıyordu filan. Bir iki defa daha servisi çağırdım, pozitif değillerdi hiçbir konuda. Neyse, vaktimiz de dar öyle idare ettik 2 yıl oldu herhalde.

İşinize geleni görmüşsünüz demişsiniz, bunu anlamadım. Ben zaten buradaki değerlendirmelerin sübjektifliğinden dolayı bilgi edinmenin zorluğundan yakındım.
    Araştıracağız ama kiminin çok fazla vakti de olmuyor, kaldı ki çok iyi araştırınca bile şanssızlık yaşanabiliyor tabii. Bunu demek istedim.

1800 alacağım salon ve bağlı antre giriş toplam 45 metrekare, aslında 24000 bile gerekebilir belki bilmiyorum, 18 yeter bana diye düşünüyorum. Yoksa kesinlikle yetmez mi?

O alana keşifte yaptırın ne olur ne olmaz.

yogunluk serinleme ise parada sorun deilse ömür cihaz.

https://www.asyaklima.com/Klima/DAIKIN-FTXS60G-24000BTU-h-DAIKIN-G-SERISI-INVERTER-SPLIT-KLIMA.html

• quote:

Biri Arçelik berbat derken diğeri saçmalama diyor, biri hengi Mitsubishi gerçek diyor her kafadan ayrı ses çıkıyor, Sharp, Panasonic en iyisi deniyor başkası şikayet ediyor. Buraya dadanan satıcılar ise tam bir rezalet.

18000 BTU alacağım, fiyatı umrumda değil, elektrik tüketimi umrumda değil, ısınma olsa da olur olmasa da asla aramam, sessiz olsun, soğutsun, servis gerektirmesin yeter. Kriterlerim zor değil görüldüğü kadarıyla ama hala ne almalıyım anlayamadım DH forumlardan. Artık bi atış yapacağız, tutarsa ne ala.

Not: Bazen çok araştırarak almak da ilşe yaramıyor şans yoksa olmuyor, Electrolux çamaşır makinası almıştım, mükemmel çıktı, 3 senedir tık demedi, sessiz, büyük kapasiteli vs. süper tek kelimele. Bulaşık makinasını ise Siemens üst model aldım, sessiz yine ama berbat, tablet %50 eriyor en fazla, bardaklarda süt izi gibi izler var, kirler tam çıkmıyor çoğu zaman. Tesisatçı da baktı servis de çözemediler. Nasıl işse. Artık ben Electrolux'çüyüm ve Siemens düşmanıyım. Bu iş böyle. Forumdakiler de böyle, kötü deneyimi olan düşman iyi deneyimi olan savunucu. Oysa belki de spesifik bir arıza var, veya su basıncı yetersiz, ya da üretim bandından kalite konmtrolü atlamış bir hatalı ürün, kim bilir?

Merhaba,Ben aldım ve kafam rahat formdaki arkadaşların tavsiyesiyle.
    ME MSZ-GE 50 VA 4.100.-TL nakit.
    Sizin için de geçerli.Saygılar.

• quote:

Servis iyi,montaj kaliteli yapıldı.35 dakika vakum ve kaçak kontrolu yapıldı.
    0.80mm kalınlık tamamı bakır boru,izolasyon da iyiydi.
    Kahve ve çay da benden boldu güzel oldu.
    Hayırlısı sizlere.Saygılar.

• tutankemon, cluwa, 35@35 cevaplarınıza teşekkürler

cluwa evet güzelmiş alet, hayırlı olsun

Parası çok önemli değil diye yazdım evet ama tabii o kadar da değil, birazcık önemli

5000 tl fazla, 4000 de zorlar ama bakacağım
    Panasonic Etherea iyi diye duydum bir de, 3600 kadar o da (17-18000 BTU soğutmalı olan) ona da bir bakacağım.

Teşekkürler.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.