Şimdi Ara

Yaz geliyor dikkat edin , 2 saniyede hayatınızı karartmayın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
20
Favori
37.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1563 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    Hiç atlamayın hocam hiç gerek yok
  • Bilinçlenmekte fayda var. Geçmiş olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Emin ol sağlıklı olup ta senin yaşadığın hayatın çeyreğini yaşayamayanlar var. Yürüyebilipte sokağa çıkamayan bilgisayar başında oyun oynayıp hayatını boşa geçirenler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam. Tıp hızlı ilerliyor umarim bir gün sağlığınıza kavusursunuz.

• sybercomp S kullanıcısına yanıt
    Benimde çoğu zamanım PC'de geçiyor ama hayatta farklı şeyler yapmak lazım.Yüzmek bana çok iyi geliyor
  • Tıpın çaresiz kaldığı nadir olaylardan biri omurilik umarım bulunur ama anca 2050'de falan bulunur
  • Öncelikle geçmiş olsun, tıptan bilimden ümit kesilmez... Bir arkadaşımın arkadaşıda benzer şekilde atlamış, taşa çarpmış sanırım, onun boyundan aşağısı tamamen iptaldi. Şimdi kaç yaşında olmuştur kimbilir. Çok sene önceydi. Egzersizlere kasları korumak, yaralardan kaçınmak için dikkat edin. Tekerlekli sandalyede bir arkadaşım var (bel altı trafik kazası), o yaş olarak benden de büyük. Çeşitli elektrik aletleri vardı, bacağı kendi kendine pedal çevirir haraketi yaptıran falan.
  • Geçmiş olsun. Haberlere çıkmışmıydı geçirdiğiniz kaza. Anımsıyorum sanki. Uyarı için teşekkürler. Balıkesirde’de gördüm. Deniz feneri kenarında gençler sürekli atlayıp duruyodu. Dikkatli olmak gerekli. Umarım bi tedavisi bulunur.

• gecmis olsun ben zaten yüzme bilmiyorum yas 29 babam kaptan ama bana hic yuzme ögretmedi yazlik evimiz var 30 metre ilerde deniz var plaj 1 kez girmedim kortugumdan degil basima bir is gelir diye ayagimi sokar cikarim. balik tutarken bile can yelegi montu var onu giyerim . limandan gencler 1 metre olmayan sıg suya atliyorlar dipi görunüyor ama gene atliyorlar inanamiyorum asasi kaya doyu..

• DnzIrmk kullanıcısına yanıt
    Hepsi var hocam babam bir bisiklet yaptırdı elle çevirince triger kayışı sayesinde ayaklarda çevriliyor.Dışarda bisiklet içinse handbike var dışarda ellerimle çevirerek bisiklet sürüyorum
  • Hayır çıkmadı haberlere.Gençleri uyarın hocam bilinçli olsunlar.Umarım bulunur
  • sessizlerin_umudu kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorlar işte bilseler atlarlar mı hiç ?
  • Umarım bu kök hücre tedavisi yaygınlaşır da yalnızca zenginlerin yaptırabildiği bir şey olmaktan çıkar.

Acil şifalar dilerim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok geçmiş olsun. Daha gençsin oldukça, önünde uzun ömür var, teknoloji de çok hızlı gelişiyor, yanlış umut vermek istemem ama bence yine de gelecekte hayatını daha kaliteli hale getirebilecek buluşlar olması mümkün.
  • Allah şifa versin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bay Robot kullanıcısına yanıt
    Amin.
    Umarım ama omurilik zedelenmesinin hiçbir tedavisi yok şu anda ne kadar paran olursa olsun
  • Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Tedavisi bulunmasa bile bende bazı buluşlarla hayat kalitemi artıracaklarını düşünüyorum
  • Geçmiş olsun. Yararlı konu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.