Şimdi Ara

Yaz Geldi Serseriler Çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Ben 17 yasinda saglik meslek lisesi hemsirelik bolumunde cift dikis bir ogrenciyim. Ankarada etlik yozgat bulvarinin oradaki buyuk akmayan selaleli manzarali parki bilen bilir. Yaz geldigi icin tinerciler falan cikmaya basladi. Bugun de komsumuzun oglu kardesini dersaneden almis ve eve dogru giderken parkin yakininda 2 oglan arkadasimin koluna girmis ve 3. Oglan bunun ceplerini karistirmis telefonunu almislar. Sonra ise arkadasima sprey sıkmslar arkadasimi etkisiz hale getirip bi guzel dovmusler. Bende aksam saatlerinde eve gittigim icin (malum okul golbasinda) parktan gecmem lazim. Bu tip ipsiz sapsizlardan korunmam icin ne yapmaliyim ? Kalip var 1.86 boyum var ama bunlar cok kisi olduklarinda kaliba bakmiyorlar. Yanimda musta kelebek biber gazi yada sustali ne bileyim kesici alet tasimadan guvende hissedemem diye dusunuyorum. Tavsiyeye ihtiyacim var. Simdiden tesekkur ederim. Bu arada arkadasimi skstran tipler tinerci degilmis galiba serserilermis.

• kardeşim en iyisi biber gazı başın agrımaz biber gazını bi miktar sık etkisiz hale getir sonra at dayağı
  • Peki direk gecerken biber gazi sikarlarsa ? Ne yapabilirim? Hic biber gazina maruz kalmadim o kadar kotu mu gercekten ? Onlar direk vurmaya baslarlarsa ? O sirada rastgele bibergazi sikmaya calismam mi yoksa musta tarzi birseyle rastgele yumruk sallamam mi avantajli olur acaba?
  • biber gazını yedigin an bi şekil olursun da muşta falan uğraştırır hem yasak bıcak desen korkmazlar adam tineri cekmiş kafa zaten gitmiş en iyisi biber gazı al dursun yanında
  • Tesekkur ederim tavsiyeniz icin. Baska onerisi olan, yada ne bileyim bir teknigi vesaire. Olan varsa yazabilirler.
  • bencede biber gazı ama kısa sürede 3ünüde vurabilecekmisin gazla
  • Elektro Şok Tabancası al bence.Biber gazından daha etkilidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı olayı 3 sene bende yasadım hepsını temız bır sopa attıktan dan sonra sorun ortadan kalktı,
    ama biber gazı mantıklı
  • Arkadasimi 3 kisi kistirmisti benim basima gelirse kac kisi kistirir bilmiyorum ama elim cabuktur. Sadece bana da gelmesinden korkarim gazin. Benim basima gelmedi olay sadece korunma amacli oneri istedigimden actim konuyu. Elektrosok tabancasina gelirsek, etki etmesi icin illa temas etmesi lazim diye biliyorum biber gazi daha avantajli geliyor bana bu yuzden. Tesekkurler cevaplar icin. Baska onerileri olan varsa yazabilir...
  • Hocam gaz işine yarayacaktır. Gazı merak ediyorsan kendine değil de 2-3 metre önüne sık ve o gaza doğru yürü. Ben birkaç sefer olayların arasında kaldım biber gazını oradan biliyorum. Elim hızlıdır diyorsan 2 veya 3 kişi etrafını sarınca ne oluyor deyip hızlı birkaç adım atarak onların önüne çık ve elinde gaza yakın dursun baktın olay kötüye gidiyor gazı onlara doğru sık yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Hocam gaz işine yarayacaktır. Gazı merak ediyorsan kendine değil de 2-3 metre önüne sık ve o gaza doğru yürü. Ben birkaç sefer olayların arasında kaldım biber gazını oradan biliyorum. Elim hızlıdır diyorsan 2 veya 3 kişi etrafını sarınca ne oluyor deyip hızlı birkaç adım atarak onların önüne çık ve elinde gaza yakın dursun baktın olay kötüye gidiyor gazı onlara doğru sık yeter.

Teşekkür ederim otobüsten inince zaten direk cebime atarım gazı. Elim cebimde yürüyen bir insanım her an hazırlıklı olur yani. (:
  • gazı sıkıp kaç baba ne uğraşıyorsun dövmekle
  • Gazi yuzune dogru sıktıgın andan itibaren 10-15 dk boyunca hic birsey goremiyor insan.Abim bana cok sıktı ordan biliyorum. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vmaskesi

gazı sıkıp kaç baba ne uğraşıyorsun dövmekle

:) yok dovmek degilde gazi 1 yada 2 sine siktik diyelim. Digeri elimize vurdu gaz dustu, yuvarlandi gitti. Vakit kaybetmeden kacmak istesem son kisi bizi polise verecek korkusuyla kovalasa, ben duz tabanim ve fazla uzun mesafe kosamam yoruluyorum ve fazla hizli da kosamam. Her neyse vakit kazanmak icin tek bir yumruk hakkim olsa onu da musta ile atip orada felc edip vakit kazanmam daha onemli olabilir bence. Biber gazinin yaninda baska birsey de tasiyacagim. Bu gidisle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allah yardımcın olsun biber gazı baya etkili bi çözüm o sıkılan kişilerin can çekişmesi çok komik oluyor bende dahil ben 10 dk kendime gelememiştim ve bana şaka yapmışlardı
  • Tinercilerle kavga etmeye çalışma çok çektilerse eğer zaten duyularını yitirmişlerdir anca adamın dalağını böbreğini ortaya dökecen ki anlasın fazla zorlama yani topuk at direk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alee_xD

quote:

Orijinalden alıntı: vmaskesi

gazı sıkıp kaç baba ne uğraşıyorsun dövmekle

:) yok dovmek degilde gazi 1 yada 2 sine siktik diyelim. Digeri elimize vurdu gaz dustu, yuvarlandi gitti. Vakit kaybetmeden kacmak istesem son kisi bizi polise verecek korkusuyla kovalasa, ben duz tabanim ve fazla uzun mesafe kosamam yoruluyorum ve fazla hizli da kosamam. Her neyse vakit kazanmak icin tek bir yumruk hakkim olsa onu da musta ile atip orada felc edip vakit kazanmam daha onemli olabilir bence. Biber gazinin yaninda baska birsey de tasiyacagim. Bu gidisle.

sen de sıkı tut la :D ya da yolunu değiştir illa oradan geçmek zorunda mısın? yolunu uzat ama için rahat olsun.

• ohoo adam kafasındaki bütün senaryolar için taktik istiyor :D
  • Bak dostum,

Tinerci adamla uğraşılmaz. Gazını sık kaç. İrdeleme. Zaten seni ölene kadar kovalayamazlar ya. Biraz daha dişini sık, fazla kaç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

Bak dostum,

Tinerci adamla uğraşılmaz. Gazını sık kaç. İrdeleme. Zaten seni ölene kadar kovalayamazlar ya. Biraz daha dişini sık, fazla kaç.

quote:

Orijinalden alıntı: decommer

ohoo adam kafasındaki bütün senaryolar için taktik istiyor :D

Senaryolar otomatikmen kafama geliyor ki direk ilginçleri geliyor. Peki ben gazımı sıkar tüymeye çalışırım teşekkürler. (:
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.