< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 18 Kasım 2017; 17:24:23 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 18 Kasım 2017; 17:24:23 > |
Forumu felan boşver de inş bu sene kazanıp gidelim be uruk:/ böyle sanal ortamlara bağlanmak bana anlamsız geliyor
|
Eskiden ygs lys sisteminde sinava baglilik coktu ama suan 8 ay var diyip kimse takmiyor forumu sonlara dogru yalvarir millet sunu yapsam bunu yapsam diye.
|
Argümanlar hazır. Dünyada forumlar ilgi kaybında ama dh nin ruhu farklıydı. Şuna eminim diğerleri gibi hiti azalmazdı. Ortamı, üyeleri, samimiyeti, mangalları :)) eğer düzgün politika ile devam edilseydi böyle olmazdı. Halada aynı dik başlılıkla devam ediliyor. Erdi abi falan varda birkaç kişi ile yürümüyor
Benim gözümde max 3 yıl gideri var sitenin o bile fazla. Oda ticaret bölümleri yüzünden. Zaten siyaset konularına hiç girmiyorum 15 yaşında çocuklar aynı lafları görüşleri ile kopyala yapıştır yapıyor beğeni atıyor herkes buna. Donanım forumu olmaktan çıkmış site. Teknoseyir olsun technopat olsun aşırı siyaset yasaktır o sitelerde burda serbest. Tamam eleştirin ama okuduğum şeyi daha önce 100 defa okuyunca bunalıyorum artık |
Bu sene de olmazsa Buruk hai olacam galiba
![]() |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoruBozulanMotor -- 18 Kasım 2017; 17:55:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxin -- 18 Kasım 2017; 22:59:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gluteusumunlaterali -- 18 Kasım 2017; 23:38:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |