Şimdi Ara

FORUM ÖLDÜ MUHABBETİ GEÇEN SENE YOKTU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
2.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazen görüyorum forum öldü denince,"her zaman öldü deniyordu zaten" diye karşı çıkanlar oluyor.

Ben 1 yıllık üyeyim geçen yıl kimse forum öldü filan demiyordu.

Bu bölüm adına konuşuyorum,diğer bölümleri bilmem de,burda inanılmaz bir yardımlaşma havası vardı,not atanlar,kitap tavsiyesi verenler vardı,tıp,diş,önemli ünilerde mühendislikler kazananlar tavsiye konuları açardı.

Şimdi bu tarz olaylarla daha az karşılaşıyoruz.

Trollerin bile bir ayarı vardı,şimdi bir konu açılıyorsa o kişiyi bozmaya çalışanların sayısında artış var.Artniyetli insanların çoğaldığını görünce insanın buraya not atası da gelmiyor.O yüzden hak veriyorum bir yandan da.

Bir anda bu kadar değişim nasıl oldu bilmiyorum,belki daha eskiler de daha eski yılları geçtiğimiz yıla göre daha iyi buluyordu,orasını bilemiyorum.

Ama takip edeceğiz tabi,hala iyi niyetli insanlar var,gerçek hayatta arkadaş çevresinde verilmeyen tavsiyelerin burda verildiğini görebiliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 18 Kasım 2017; 17:24:23 >

• Argümanlar hazır. Dünyada forumlar ilgi kaybında ama dh nin ruhu farklıydı. Şuna eminim diğerleri gibi hiti azalmazdı. Ortamı, üyeleri, samimiyeti, mangalları :)) eğer düzgün politika ile devam edilseydi böyle olmazdı. Halada aynı dik başlılıkla devam ediliyor. Erdi abi falan varda birkaç kişi ile yürümüyor

Benim gözümde max 3 yıl gideri var sitenin o bile fazla. Oda ticaret bölümleri yüzünden.

Zaten siyaset konularına hiç girmiyorum 15 yaşında çocuklar aynı lafları görüşleri ile kopyala yapıştır yapıyor beğeni atıyor herkes buna. Donanım forumu olmaktan çıkmış site. Teknoseyir olsun technopat olsun aşırı siyaset yasaktır o sitelerde burda serbest. Tamam eleştirin ama okuduğum şeyi daha önce 100 defa okuyunca bunalıyorum artık
  • İki pinlilerin laneti olabilir.
  • Katılıyorum Uruk.
  • 2014 üyesiyim bu muhabbetler 2016'nın sonuna doğru başladı. 2015'te falan gayet iyiydi forum. Ferrarisini Satan Adam vs. vardı ama yine de iyiydi ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • urak'ın notları da geçen seneye damgasını vuran notlar arasındadır, tekrardan ellerine sağlık hocam
  • Aynen katılıyorum sana , geçen sene çok aktifti konu bu sene nedense ölü gibi ya

Edit: forumun ölmesinin daha çok nedeni isminin değişmesi , normalde aramaya ygs lys yazınca direk forum çıkardı ama şimdi misafirler gelmıyor böylece ölüyor forum , çoğumuz misafirlikte 2 3 ay geçirmiştir yani bende rastgele denk geldim foruma ama 2 yıla yakındır forumdayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoruBozulanMotor -- 18 Kasım 2017; 17:55:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır forumun bu bölümündeyim 14-15 dönemi hareketliydi 16 da biraz takip etti, geçen sene pek bakamadım ama öncesine göre pasifti yine bu sene bitmiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nad16

Aynen katılıyorum sana , geçen sene çok aktifti konu bu sene nedense ölü gibi ya

Edit: forumun ölmesinin daha çok nedeni isminin değişmesi , normalde aramaya ygs lys yazınca direk forum çıkardı ama şimdi misafirler gelmıyor böylece ölüyor forum , çoğumuz misafirlikte 2 3 ay geçirmiştir yani bende rastgele denk geldim foruma ama 2 yıla yakındır forumdayım

Ben hala ygs dh yazarak giriyorum buluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Death

quote:

Orijinalden alıntı: nad16

Aynen katılıyorum sana , geçen sene çok aktifti konu bu sene nedense ölü gibi ya

Ben hala ygs dh yazarak giriyorum buluyor

Doğru diyorsun ama donanımhaberi bilmeyenler dh yazmıyor , benım dediğimde ise önceden direk " ygs lys " yazınca en başa çıkıyordu forum, eski haline geri döner inşallah diyelim

• FORUM ÖLDÜ MUHABBETİ GEÇEN SENE YOKTU

istatislikler ortada genel olarak dh popülerliğini kaybediyor. bence bunda yönetimin payı daha büyük; artan reklamlar, sitenin çok fazla çökmesi + malum amazon olayından dolayı çoğu üye soğudu forumdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Waiden -- 16 Ocak 2018; 18:23:21 >
  • Forum öldü diyerekte/okuyarakta kendimizi soğutuyoruz aslında

• 4 senedir burdayım bu sene en az aktif dönem doğru, ama öldü demeyelim ya
  • Dr John H. Watson kullanıcısına yanıt
    Aynen.

• Eskiden ygs lys sisteminde sinava baglilik coktu ama suan 8 ay var diyip kimse takmiyor forumu sonlara dogru yalvarir millet sunu yapsam bunu yapsam diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

2014 üyesiyim bu muhabbetler 2016'nın sonuna doğru başladı. 2015'te falan gayet iyiydi forum. Ferrarisini Satan Adam vs. vardı ama yine de iyiydi ya.

Bide onun kankasi Kandorfeyta

Noldu o adamlara acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCgn

quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

2014 üyesiyim bu muhabbetler 2016'nın sonuna doğru başladı. 2015'te falan gayet iyiydi forum. Ferrarisini Satan Adam vs. vardı ama yine de iyiydi ya.

Bide onun kankasi Kandorfeyta

Noldu o adamlara acaba

Büyüdüler hocam

• Argümanlar hazır. Dünyada forumlar ilgi kaybında ama dh nin ruhu farklıydı. Şuna eminim diğerleri gibi hiti azalmazdı. Ortamı, üyeleri, samimiyeti, mangalları :)) eğer düzgün politika ile devam edilseydi böyle olmazdı. Halada aynı dik başlılıkla devam ediliyor. Erdi abi falan varda birkaç kişi ile yürümüyor

Benim gözümde max 3 yıl gideri var sitenin o bile fazla. Oda ticaret bölümleri yüzünden.

Zaten siyaset konularına hiç girmiyorum 15 yaşında çocuklar aynı lafları görüşleri ile kopyala yapıştır yapıyor beğeni atıyor herkes buna. Donanım forumu olmaktan çıkmış site. Teknoseyir olsun technopat olsun aşırı siyaset yasaktır o sitelerde burda serbest. Tamam eleştirin ama okuduğum şeyi daha önce 100 defa okuyunca bunalıyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxin -- 18 Kasım 2017; 22:59:22 >
  • 2015 i unutamıyorum hala. Baya bi derece yapmıştı o zaman forum. Dereceye girenlerden kime mesaj attıysam neredeyse hepsi çok samimi bir şekilde geri dönüş yapmıştı. Hatta bir abimiz 69. Olmustu hala ne zaman mesaj atsam hemen yardimci olmaya calisir. Çok güzeldi o zamanlar be

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 bitmedi daha bir ay var :D

• Kesinlikle katılıyorum 2015 de hele (çoğu ban yedi ama olsun )

Bir kaynak paylaştın altına biri daha atardı onun altına biri onun altına biri

Biri canım sıkkın derdi noldu Hocam neyin var denirdi

Şimdi aynı şeyi yaz,millet bakar kaynak yok(alabileceği bir şey yok)direk geri

Yani Uruk sendeki durum bende de var artık hiçbir şey paylaşası gelmiyor insanın önceden burası üretirdi de sadece tüketme yoktu.
    Ekleme1:Aklıma Sueda geldi asıl ismi Şüheda idi Türkiye ilk 5 derecesi vardı o zamanlar ben daha lisede idim o zaman dinlemedim onu ama dedikleri her şey oturmuş kafama buradan ona teşekkür ediyorum Şüheda iyiki varsın
    Oydu galiba ya izmir de idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gluteusumunlaterali -- 18 Kasım 2017; 23:38:47 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.