Şimdi Ara

Yaz Aylarında İphone Kullanmak Çok Zor :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugüne kadar 2 tane iphone kullandım birini sonbaharda almıştım hava serindi satıp birde kışın aldım o zamanlar rahat rahat kulanıyodum.Ama yazın iphone hiç kullanılmıyo elim terliyo telefonun algılamasında sorun oluyo.Ekran yapış yapış oluyo hergün silmekten bıktım valla. Var mı bir tavsiyesi olan yada yazın rahatça kullanabilen ?

• Ben cildiriyorum resmen :) ustume sile sile bi hal oluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaydin89

Ben cildiriyorum resmen :) ustume sile sile bi hal oluyorum

Aynen
  • iphonunmu var yazın derdin var diyorsunuz yani
  • Konuyla alakası yok fakat yeni başlık açmamak için buradan sorumu soruyum.İtuneste free bide paralı uygulama liseteleri var.listere tıkladınız mı ilk 200gösteriyor_?..

devamına bakamıyormuyuz_?.mesela 300 400 500 uygulamalarada bakamıyormuyuz?bakılabiliyorsa nsıl bakabiliriz_?
  • her gün silmek ne demek her telefonla görüşmeden sonra silmem gerekiyor terden leş gibi oluyor. sanki üstünde tabaka oluşuyor ve dediğiniz gibi kullanmak imkansızlaşıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NurettinGunduz

Konuyla alakası yok fakat yeni başlık açmamak için buradan sorumu soruyum.İtuneste free bide paralı uygulama liseteleri var.listere tıkladınız mı ilk 200gösteriyor_?..

devamına bakamıyormuyuz_?.mesela 300 400 500 uygulamalarada bakamıyormuyuz?bakılabiliyorsa nsıl bakabiliriz_?

eğer oyun veya işte programın türüne göre ararsan search kısmından daha çok şeyle karşılaşırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 5800 kullanıcısıyım.Ekran koruyucu sticker ile pek bir zorluk çıkmıyor eğer kullanmıyorsan sticker tavsiye ederim.Benim de telefon görüşmelerinden sonra hafif nemleniyor ama üzerime silince birşey kalmıyor ayrıca ekranda zarar görmüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: borderserhat

Ben 5800 kullanıcısıyım.Ekran koruyucu sticker ile pek bir zorluk çıkmıyor eğer kullanmıyorsan sticker tavsiye ederim.Benim de telefon görüşmelerinden sonra hafif nemleniyor ama üzerime silince birşey kalmıyor ayrıca ekranda zarar görmüyor..

ekran zaten normalde de zarar görmüyor ama pis kalması sorun oluyor
  • quote:

Ben 5800 kullanıcısıyım.Ekran koruyucu sticker ile pek bir zorluk çıkmıyor eğer kullanmıyorsan sticker tavsiye ederim.Benim de telefon görüşmelerinden sonra hafif nemleniyor ama üzerime silince birşey kalmıyor ayrıca ekranda zarar görmüyor..

5800 ile iphonun ekran yüzeyleri farklı 5800ı nasıl yapmışlar pek kir pasak tutmuyo aksine elin terinide kurutuyo 5800da öyle bir sorun yokta.İphone ekranı niyeyse yağlı yağlı oluyo silmeden kullanılmıyo
  • üstüme silmektem üstüm kötü oluyo artıkZaten kışın bile lleri terleyen,elleri hiç kuru olmayan bir insanım gerisini siz düşünün
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

quote:

5800 ile iphonun ekran yüzeyleri farklı 5800ı nasıl yapmışlar pek kir pasak tutmuyo aksine elin terinide kurutuyo 5800da öyle bir sorun yokta.İphone ekranı niyeyse yağlı yağlı oluyo silmeden kullanılmıyo

hele bide sakal falan varsa dünydan nefret etme sebebi oluyor

• Cebimde taşıyorum. Doğal bir silici olarak işlev görüyor ve temizleme ihtiyacı da hissetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Cebimde taşıyorum. Doğal bir silici olarak işlev görüyor ve temizleme ihtiyacı da hissetmiyorum.

sorun tasımak degil zaten biriyle görüstükten sora yanagından aldıgında ekranın terden berbat görünmesi dostum
  • quote:

quote:

quote:

Benim sakalım varken telefon görüşmesinden sonra yolunuyo çok sinir oluyorum.Metal çerçeve cımbız gibi çekiyo sakallarımı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim sakalım varken telefon görüşmesinden sonra yolunuyo çok sinir oluyorum.Metal çerçeve cımbız gibi çekiyo sakallarımı

hic sizde de oldu mu bilmem ama bazen beni elektrik carpıyor ekranı yanagıma getirdigimde

• dostum sorma ya terden telefonun ekranının azına s.çılıyo
  • quote:

hic sizde de oldu mu bilmem ama bazen beni elektrik carpıyor ekranı yanagıma getirdigimde

Bana hiç olmadı ama bu küçükken plastik kaydıraklardan kayarken vidalı bağlantı yerlerinde falan çarpardı yada metroda , otobüsde metal tutunma yerlerindede bazen çarpar öyle bir şey sanırım
  • quote:

quote:

Bana hiç olmadı ama bu küçükken plastik kaydıraklardan kayarken vidalı bağlantı yerlerinde falan çarpardı yada metroda , otobüsde metal tutunma yerlerindede bazen çarpar öyle bir şey sanırım

Genelde sarjdayken oluyor hissediyorum yuzumde elektrigi konusunu acalim bakalim belki bilen vardir :)

• Yeter ki bir Iphone'um olsun her dakika silmeye razıyım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.