Bildirim
Yayındayım. Elo hell'den çıkış denemeleri.! (Türk servarı aram oynuyoruz)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sen miniminion channel 'ının sahibi Değilmisin :)) Takib ediyorum başarılar bakalım elo hell den cıkabilcenmi :D:D _____________________________ -
Evet
Hiç umudum yok ama bakalım
_____________________________ -
müziğin sesini biraz kısarsan iyi olur konusmalarını duyamıyoruz ... _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
dostum ekle 1-2 oyun atalım eu west trabzonizim _____________________________ midlink -
Reyiz müziğin sesini az kısta bizde duyalım senin sesini :)) Graves bir numara ve Taric hesap makinası pro. _____________________________ -
sonraki oyununa gelebilirim, Xenshard. _____________________________ more or less. -
elohell.net gir sonra alt+f4 _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: █Loading...
elohell.net gir sonra alt+f4
ahhahahah_____________________________ -
başka yer mi yok own3dta yayın yapıyorsunuz _____________________________ i7 6600k | MSI Z170-A Pro | Zotac AMP ExtremeGTX 1070 | Hyperx (2x8) 16GB 2600 mhz | CM Seidon 120mm | Hyperx Fury 240GB |WD 1 tb | Corsair 750wt | BenQ 24" XL2411Z 144hz & LG 22" E2260 | Logitech G610 Orion | Hyperx Cloud Revolver | Creative SoundBlaster Z | Razer Deathadder | Goliathus Extended Speed Edition | SteamController -
Own3d Sorunu olan bazı kişiler var :) Twitch kullanırsan daha iyi olur bence :) _____________________________ -
Tamamdır twitch den yayına devam ediyorum _____________________________ -
benmi körüm yoksa linkmi yok
izliyorum
Ege abiiiii! :D _____________________________ -
Şaka maka şuan bildiğiniz elo helldeyim yalnız
müzik sesi sorun gene :D _____________________________ -
Nocturne kill almasın diye elinden geleni yapıyosun, son maviyi çalınca zevkten haykırdın. Sizin nocturne double kill alınca triplere girdin elo hell den çıkamazsın umarım. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: DefecteDy
Nocturne kill almasın diye elinden geleni yapıyosun, son maviyi çalınca zevkten haykırdın. Sizin nocturne double kill alınca triplere girdin elo hell den çıkamazsın umarım.
AMİN_____________________________ -
Elohelldemisin sen? ne ara girdin oraya? _____________________________
Benzer içerikler
- biz onları ibret olsun diye yarattık
- lol sağ altta açılıyor
- lol güncelleme yapmıyor
- valorant duo isimleri
- shaco replikleri
- ping nasıl düşürülür
- riot mmorpg
- lol kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler