Şimdi Ara

Yayın Denizi Ygs Denemesi Çokmu kolay?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk denememi yaptım türkçe 33.75 matematik:33.25 sosyal:26.50 fen:19.50

Ygs de türkçe 27 civarıydı matematikte öyle sosyal 14 fen 12 falandı.

Ygs ye yakınlığı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smelly cat -- 6 Ekim 2015; 17:03:29 >

• Hedef kaç k?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antitayyip

Hedef kaç k?

tm1 veya tm3te 1k

• Abi ygs nin şans olduğuna inanıyorum ama bunu ygsde yapsan üstüne mat2 yı de yaptın mi ilk 100 bile girersin.

• yayindenizine guvenmeyin. universitede ilk senem. gecen sene hep yuksek cikiyodu yayindenizi. ygs ye hic guvenmeyin. neyin ne olacagi belli olmuyo ama bu sizin kotu veya iyi oldugunuz anlamina gelmiyo. bir hazirlik magduru olarak ygsyi birakin lys ye baslayin. ygs dert degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• Orta seviyenin altı bir deneme özellikle Mat ı kolay her deneme aynı soru tiplerini sormuşlar Mattan. Feni ygs formatına pek uygun değil ama fena değil. Türkçesi ise uzun ve güzel son denemelerde özellikle Türkçe netimi düşürdü. Genel olarak ben 140-147 aralığında çıkardım ama sonrasında feme geçince 132 ile bariz bir düşüş oldu bu da denemenin seviyesini belli ediyor zaten. Sonuç olarak ısınma denemesi olarak çözülür anca.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek video'da TYT-AYT Tarih!
    geçen ay açıldı
    AYT FEN NE KADAR SÜRMELİ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aranofsky

Orta seviyenin altı bir deneme özellikle Mat ı kolay her deneme aynı soru tiplerini sormuşlar Mattan. Feni ygs formatına pek uygun değil ama fena değil. Türkçesi ise uzun ve güzel son denemelerde özellikle Türkçe netimi düşürdü. Genel olarak ben 140-147 aralığında çıkardım ama sonrasında feme geçince 132 ile bariz bir düşüş oldu bu da denemenin seviyesini belli ediyor zaten. Sonuç olarak ısınma denemesi olarak çözülür anca.

Aynen hocam bugün 2.yi çözdüm matını geo hariç fulledim.Tarih çok zor özellikle bundan sonra direk palmeye geçecem.
  • up 2.denemede +2net arttı 3.yüde dün yaptım +10 arttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smelly cat -- 6 Ekim 2015; 17:05:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.