Şimdi Ara

Apotemi Fen ve Sosyal Özetleri Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikisinden de ort. 10 net yapıyorum, 11. sınıf öğrencisiyim. sosyal adına din ve felsefeden net kazanıyorum. fende ise kimyadan ama çok değişebiliyor.

• Abu temi ne çıkarırsa alınır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • al herşey ayrıntısına kadar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler saolun.

• bugün apotemi sosyal özet aldım. sosyal çalışmıyorum uzun süredir. bi ara göz atarım artık kitaba.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sriiouss kullanıcısına yanıt

ben de yakın zamanda almayı düşünüyorum. inceledikten sonra fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

• sosyal özet var bende, sayısal öğrencisiyim. ama o kadar bilgi okumaya gerek var mı bilmiyorum. zaten çoğu soru yorum çıkıyor, bilgi gelen bi adamakıllı coğrafya var. onu da yt ile halledince olur gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eniyiyayınösym kullanıcısına yanıt

valla ben de coğrafya için alacağım sosyalini. ama bilmiyorum limit coğrafya el kitabı da var daha başlamadım. sayısalım aynı şekilde.

• demirsodyum kullanıcısına yanıt

coğrafyayı okuyarak anlayamıyorum mesela ben, eğer sen anlayabiliyorsan okuyarak bi bak mesela limitin kitabına. diğer branşlar için güzel özet, sonuçta apotemi yani  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eniyiyayınösym -- 24 Mart 2022; 21:6:12 >
  • fenini aldım ayt bitince başlamayı düşünüyorum.Kimya ve fizik iyi gözüküyor ama biosu fazla detay geldi

• eniyiyayınösym kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim  

• furkaannn1421 F kullanıcısına yanıt

teşekkürler.

• sosyalde tarih güzel ama coğrafya yetersiz felsefe din zatne kavramlar haritası gibi fena değil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fen almıştım öneririm
    Çok faydalı olmuştu

• Alınır. Sosyalini kullanıyorum ve gayet de memnunum.

• 11.sınıfım demişsin kendi sınıfına derslerine çalış sosyal niye başka ders mi yok :D

• demirsodyum kullanıcısına yanıt
    176 sayfalık uzun bi kitap hocam. fazla ayrıntı bence. denemelerde yapamadığınız soruların konularını tekrar etmelik bi kitap ama mesela coğrafyayı hiç bilmiyorsanız tekrar değil konu anlatımına ihtiyacınız vardır. bu kitapla halledebileceğimi düşünmüyorum ben şahsen. arada bilgi sorusu geldiğinde açıp bi okurum ama yine de. bu arada henüz 11'e gidiyormuşsunuz. bir ayt neti, iki virgül yirmi beş tyt netine eşit. bunu söyleyeyim ki ona göre önceliklerinizi belirleyin. yerinizde olsam full ayt kasardım sosyale ayıracağım sürede. coğrafya için uzun uzun playlist izlemeye vs gerek yok en azından.

• sayısalsanız tyt fendeki eksiklerinizi mutlaka kapatın hocam. net mevzusuna girmeye gerek yok. anlamayacağınız konular olacaktır ileride tyt'yi bilmediğiniz için. apotemi fen özeti hakkında bi bilgim yok bu arada.

• Yeni mi çıktı bu bebekler

• Apotemi Sosyali ben de aldım ama coğrafya kısmını hiç beğenmedim. Limit'e kıyasla ya da anlatım yapan herhangi bir hocaya kıyasla çok az detay var. İlk aldığım zaman özetten biraz çalışıp Apoteminin soru bankasına geçince beynimden vurulmuşa döndüm.

Özete o kadar güvenmeyin, konuyu detaylı bilenlerin hızlıca üstünden geçmesi için veya şansınıza detaysız sorular çıkarsa yapabilmeniz için gibi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.