< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 9 Haziran 2018; 21:32:1 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 9 Haziran 2018; 21:32:1 > |
"kilosu 4.500 liraya beyaz çay içiyorsun, sarayın bahçesine organik bostan yapmışsın, bıldırcın yumurtası yiyiyorsun, millete de gdo'lu ürün yediriyorsun."
|
NTV'ye: Ben 77 miting yaptım,Erdoğan 16 miting yaptı.Erdoğan'ın 16 mitinginin hepsini baştan sona yayınladınız.Benim bir tek mitingimi baştan sona yayınlamadınız.Bunu sadece Ntv'ye söylemiyorum.Burdan soruyorum hangi kanal verdi benim mitingimi Cnn mi TRT mi HaberTürk mü?
|
O senin kendi uydurman. Milliyetçiliği ayaklar altına aldım derken seçim öncesi operasyon yapıp oy kapma derdindesiniz.
|
İnce: "fetoyu temizlesek akp'nin yarisi gider zaten."
![]() |
ülkemize alçakça operasyon yapılırken "ülke bağırsaklarını temizliyor ne güzel işte" diyenler bugün askerler ve milliyetçilik üzerinden ince'ye gol atmaya çalışıyor.
yazık bu kadar mı sıkıştınız ? ![]() |
Kudurun...
Şimdi bunları kendi lafları ile vurma zamanı: 2018 den önce TV izlemiyorduk, şimdi ince geldi tvler canlandı be! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kırarım Boynuzunu İblis -- 9 Haziran 2018; 21:39:05 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trader12 -- 9 Haziran 2018; 23:44:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sturmbannführer -- 16 Haziran 2020; 14:35:24 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lotharbey21 -- 9 Haziran 2018; 20:9:11 > |
|