Şimdi Ara

Yaya geçitlerinde yol verme (Axa iyi sürücü, Mükemmel bir video)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce konusu açıldıysa özür dilerim.

http://www.youtube.com/watch?v=KMe7d1oSz2U

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realistspary -- 19 Temmuz 2014; 0:35:13 >

• o bomba tipli paketi asla açmazdım, köşeyi dönünce denize atardım muhtemelen. sigorta şirketi de az kaza olsun ödemeyi az yapalım prensibiyle hareket etmiş kınıyorum.
  • Reklam guzelmis ve doğru bi noktaya parmak basmış.

Trafikte nezaket gösteren , yol verene bi baş harektiyle de olsa teşekkür etmek lazım.

Ama malesef ülkemizde yüzünüze bile bakmazlar , sadece yayalar değil diger sürücüler de ...

Bi diğer önemli konu insaniz hata yapiyoruz ama hata yaptigimizda özrumuzu karşı tarafa belli edelim. Oyle olunca karsimdaki hata yapsa da kizmiyorum , hatasinin fatkinda ve istemeden yapmis demek ki diyorum ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videoyu izlemiştim. Guzel düşünülmüş bir reklam olmuş. En azından adamlar sadece arabanızı bize sigorta ettirin dememisler.

• Neden bilmiyorum ama yayalara yol vermeyi seviyorum. Geçerken kafasını sallayıp teşekkür etmesi beni gerçekten mutlu ediyor. Bu yüzden yaya geçitlerinde herzaman dururum.

Güzel bir reklam olmuş. Keşke herkes nezaket gösterse ne güzel olur
  • eğitim şart
  • Benim olan bir şeyi vermediğim sürece teşekkür beklemen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genelde teşekkür ediliyor.

Meşhur kafa hareketiyle iş hallediliyor
  • Bu arada yaya geçidini takmayan, yol vermeyen bir araç hafif ticari, diğeri de ticari taksi. Dikkat çekici değil mi sizce de?

Kendi gözlemlerime göre trafikte kural ihlali konusunda ön sıralarda yer alır her iki grup da...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.