Şimdi Ara

Yaya geçidinde yol vermeyen araçlara vurasım geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hem sık araba kullanırım hem de ulaşımımın büyük çoğunluğu yaya olarak geçer. Araba kullandığım her zaman arkamda dibime yapışmış beyinsiz olmadığı sürece yaya geçidinde yol veririm. Hatta yaya geçidinde az da olsa bir tık uzakta dururum ki yaya geçerken acele etmesin sağına soluna bakıp sakince geçsin. Bu iyilik değil trafik kuralıdır nolursa olsun sürücü olan herkes yapmak zorunda. Ama bazı ağır küfürü hakeden insanlar yaya gördüklerinde durmak için yeterli süresi olsa da gram umurlarında değil. İsterse hava şartları aşırı kötü olsun yine umurlarında değil. Öyle olunca gözüm dönüyor ve aşırı sinirleniyorum, araba yanımdan geçerken arabasına vurup göçürtesim geliyor. Zaten aniden durabilicek kadar hıza sahipse direk yola atlıyorum haklıysa inip tartışır benimle. Herkes dur ben geçiyim kendimi atlatıyım da gerisi önemli değil kafasında. Ne kavşak içindekine yol verir ne yaya yol verir kimseye yol vermez bu beyinsiz varlıklar. Siz siz olun lütfen şu trafikte yol vermesini bilin zaten altınızda araba var kaybediceğin zaman 5 sn den fazla değil. Bazen böyle önü korumalı pickup alıp her salak gibi kullanan kekolara arkadan canına zarar vermeyecek sadece arabasına zarar vericek ölçüde vuracaksın cidden insan cinnet geçirir bu trafikte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla hocam görüyoruz yaya geçidinde yaya'ya yol vermeye kalkınca arkadan bindiriyor davarlar. ya da sen duruyorsun yaya geçerken yan şeritteki araba durmayıp yaya'ya çarpıyor. bir gün bir yaya'ya yol verdim sağ şeritteydim. soldaki adam kadını eziyordu feci şekilde. kadın kendini nasıl geri attı allah korudu. o korku dolu bakışını hiç unutamıcam.

arkamda kimse yoksa ne olursa olsun yol veririm. bazı yayalar var kızıyor ne duruyorsun geç diyor. yol versen suçlusun vermesen suçlusun. çoğu mutlu olup teşekkür ediyor ama. karşılıklı el sallayınca stres sinir kalmıyor bende..
  • Yeşil yanarken geçiyorum herif bana bakıp küfrediyor haklıymış gibi ama yeni cezalardan sonra yaya yol verenlerin seviyesi%60 lara geldi fakat millet hala çomarlik şark kurnazlığı peşinde yeşilken yaya yolundan geçmeye başlıyorum kırmızı yanınca gaza basan mi dersin ,söven mi dersin .Ulan memleket Ayi kaynıyor.

• aynı hissiyatı yaşıyorum
    geçit olmasa bile özel yol değilse asfalt kenarında yaya gördün mü yol verecen

• “Araba kullandığım her zaman arkamda dibime yapışmış beyinsiz olmadığı sürece yaya geçidinde yol veririm. “ aynısını yaşıyorum. Yayaya yol verdiği için küfür yiyen bile gördüm..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaya geçidi olduğu halde oradan değil de, kendi kafasına ve kolayına geldiği şekilde karşıya geçenlere acımayacaksın. Arkadana sana vurmayacak şekilde araç varsa, ne kadar kuyruk ve klakson olursa olsun iplemeyeceksin. Yaya geçidinin üzerine park etmek çok moda, gördüğünde anında ihbar edeceksin.. Bu cahal millete nöyle iteleye iteleye yay geçidinde durmasını öğreteceksin, başka çaresi yok.. Herkese anladığı dilden öğretmek en etkili biçimdir
  • uzun zamandır yaayım ve her yol verene elimle ve gülümsememle teşekkür ederim. çünkü türkiyede yol vermek gerçekten teşekkür gerektiren durumlar olarak kaldı :)))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben yol vermeye korkuyorum yayalara. ben durunca geçiyorlar 4lümü de yakıyorum arkadan gelen anlasın diye. tam yaya geçecek vınnnn yandan bi araba geçiyor. arkamdaki kornaya abanıyor. birgün ben yol verdim diye bi yayaya araba çarpacak diye korkuyorum açıkcası. yaya olduğumda da kimse yol vermiyor cidden sinirleniyorum abi yağmur yağıyor veya hava buz gibi nolurki ayağını gazdan 2 saniye çeksen ben koşarak geçerim zaten. hele almancılar bile buraya gelince yol vermiyor onlara daha çok sinirleniyorum. biraz bilinçlenin abi ya.
  • vurasın geliyor da yapacak bir şey yok bazen.sağdasın duruyorsun geçin kardeşim diyorsun başlıyor yayalar yürümeye ama yanındaki insan kılıklılar son sürat geçmeye devam edince yayalar geri kaçıyor daha kötü oluyor.o yüzden tek senin durmanın anlamı yok yanındakiler durmayacaksa bu yüzden ben bakıyorum herkes duruyorsa duruyorum herkes geçiyorsa geçiyorum karıştırmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MotosikletPilotu

ben yol vermeye korkuyorum yayalara. ben durunca geçiyorlar 4lümü de yakıyorum arkadan gelen anlasın diye. tam yaya geçecek vınnnn yandan bi araba geçiyor. arkamdaki kornaya abanıyor. birgün ben yol verdim diye bi yayaya araba çarpacak diye korkuyorum açıkcası. yaya olduğumda da kimse yol vermiyor cidden sinirleniyorum abi yağmur yağıyor veya hava buz gibi nolurki ayağını gazdan 2 saniye çeksen ben koşarak geçerim zaten. hele almancılar bile buraya gelince yol vermiyor onlara daha çok sinirleniyorum. biraz bilinçlenin abi ya.
    Çünkü alamancılar, ecnebi memleketlerinde kuzu olmuş , köpek olmuş, hele bi durmasın bakayım neler oluyor.. anında tepesine binerler. Hiç acımazlar.. alamancılar bunu çok iyi biliyorlar.. bu yüzden kendi ülkelerine türkiyeye gelince, kafesinden kurtulmuş hayvanlar gibi oluyorlar ve orda yapamadıklarını kendi ülkelerinde rahatlıkla yapabiliyorlar; yanlış yere park, yaya geçitinde durmama, hatalı sollama,, aşırı hız ne ararsan var. bunların bir tanesini bile alamnaylarada yapmaya cesaretleri yok

• 2 haftalığına memlekete gittim (kırklareli) zaten bizim oralarda yaya geçitlerinde yol verme kültürü yaygındı şimdi işlek bazı yaya geçitlerine kamera koymuşlar yol vermeyene ceza kesiyorlarmış. Koca yolda 10 araba 1 yayayı bekliyor seve seve

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.