Şimdi Ara

Yaya geçidinde kaza (1 ölü 1 yaralı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğitim olmadan ceza tehdidi ile uygulamaya geçirilen kuralın acı bir sonucu daha:

'Yaya geçidinde' araba çarptı! Anne öldü, kızı yaralandı

Kaza, saat 15.00 sıralarında Melikgazi ilçesi Çorakçılar Mahallesi Miralay Nazım Bey Bulvarı'nda meydana geldi. Ümit İ. (25) yönetimindeki 66 AY 546 plakalı otomobil, yaya geçidinde yolun karşısına geçmeye çalışan Hatice Güneri ile kızı Fatma İsmailoğulları'na çarptı.

Ağır yaralanan anne ve kızı, gelen sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Kayseri Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hatice Güneri, doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Kızı Fatma İsmailoğulları ise tedaviye alındı. Sürücü, gözaltına alındı.
    Milliyet
    'Yaya geçidinde' araba çarptı! Anne öldü, kızı yaralandı
    https://www.milliyet.com.tr/gundem/yaya-gecidinde-araba-carpti-anne-oldu-kizi-yaralandi-6145625

• Yaya geçitlerinde yayalar bekliyorsa ve trafik akıyorsa kesinlikle durmayın. O yaya zaten boşluk bekliyor bulunca geçecek . Siz duruyorsunuz size güvenerek yola çıkıyorlar ama arkanızdan gelen hayvanoglu hayvanları unutuyorsunuz .Lütfen yayaların güvenliği adına sizin haricinizde araçlar varsa DURMAYIN YOL VERMEYIN
    Emekkk kullanıcısına yanıt
    Emekkk demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

Evet aynen öyle dans ede ede geçen gerzekler var elinde telefon ne sağına ne soluna bakıyorlar rahatsız oluyorsan okuma kardeşim mesajımı blokla beni
    Adam yaya geçidinde istediği hızda geçer. Öncelik onda. Senin yayayı gördüğün zaman yavaşlaman lazım. Bunu da yapamıyorsan araba kullanma.
  • Bazı yayalarda babasının malı gibi dans ede ede geçiyor maalesef iki taraf içinde eğitim şart

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emekkk kullanıcısına yanıt
    70 yaşındaki kadın koşarak mı geçsin
  • Ulkenin trafikteki haline bak direk ozet zaten.

Les gibi les

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gramatik kullanıcısına yanıt
    Nenen herhalde, ben genel konuştum?

• quote:

Nenen herhalde, ben genel konuştum?
    bir insan suçsuz yere önceliği olan yerde ölüyor konu altına yayalar dans ederek geçiyor diyorsun
  • Gramatik kullanıcısına yanıt
    Evet aynen öyle dans ede ede geçen gerzekler var elinde telefon ne sağına ne soluna bakıyorlar rahatsız oluyorsan okuma kardeşim mesajımı blokla beni

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kaza yaptım ana yol tali yok
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu iş bizim ülkemizde eğitim ile değil yaptırım ile çözülür. Trafik ihlâlleri ultra yüksek para cezaları ve böyle yaralamalı/ölümlü kazalarda müebbet hapis cezası verildiği taktirde çözülür.Örnek: Yaya geçitlerine sensörlü 1 kamera koy,ihlal yapana 7-8 bin TL ceza.

• Yaya geçitlerinde yayalar bekliyorsa ve trafik akıyorsa kesinlikle durmayın. O yaya zaten boşluk bekliyor bulunca geçecek . Siz duruyorsunuz size güvenerek yola çıkıyorlar ama arkanızdan gelen hayvanoglu hayvanları unutuyorsunuz .Lütfen yayaların güvenliği adına sizin haricinizde araçlar varsa DURMAYIN YOL VERMEYIN

• Emekkk kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam maalesef bazı insanlar canını yolda bulmuş gibi karşıdan karşıya geçerken umursamaz bi tavır takınıyorlar yani trafikte insanların duracağından emin değilsiniz nasıl bu kadar rahat davranıyorsunuz anlamıyorum.Trafikte karşımdaki hiç kimseye güvenmiyorum elimden geldiğince tedbirli olmaya çalışırım.

• Jocker35 J kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum.

• quote:

Adam yaya geçidinde istediği hızda geçer. Öncelik onda. Senin yayayı gördüğün zaman yavaşlaman lazım. Bunu da yapamıyorsan araba kullanma.

• onkuba kullanıcısına yanıt
    Evet o yüzden Avrupa birligindeyiz zaten

• Kayseri'de Yozgat plakalı araç yaya geçidinde yol dahi verse ben geçmem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.