Şimdi Ara

yaw DELL' i olacam yardım!! driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar dell d610 laptop uma xp professional kurdum.grafik ve audıo driverlarını sıtesınden ındırdım kurdum.fakat ethernet drıver ını bulamıyorum. ne olur yardım edın.benım bunu desktop a baglayım verı aktarmam lazım acılen.. bulamıyorum bırısı cıksında su sorunumu cozsun yawww...lütfeeennn...aCİLLLL

• Kullanmış olduğunuz Laptop un ethernet chipseti Broadcom dur

https://support.euro.dell.com/support/downloads/devices.aspx?c=tr&l=tr&s=bsd&SystemID=LAT_PNT_PM_D610&os=WW1&osl=EN#

Yukarda verdiğim siteye girin. Network e tıklayın.. Broadcom olarak gecen sürücüleri cekiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CYMLZ -- 21 Ocak 2006 23:44:28 >
  • şimdi ben topic i actıktan hemen sonra network bolumunden ılk ve ıkıncı sıradakı brodcom chıpset ı ındırdım. kurdum.su anda laptop ethernet kartını goruyor. yanı cross kabloyu bagladıgımda baglantıyı kurmaya calısıyor. zaten aygıt yonettıcısınden baktıgımdada drıver kurulu hale geldı fakat su anda AĞ DENETLEYICISI kurulu gozukmuyor.yanında sarı bır soru ısaretı var.onu nasıl kurucam???
  • sürücüleri kurduktan sonra sistemini yeniden başlatsaydın.. Yeniden başlattıktan sonra soru işareti gözüküyorsa.. üzerinde sağ tuş yap sürücüleri güncelleştir de ve sürücünün olduğu klasörü göstererek tekrar kurulum yap..
    doğru kurulmuş olmayabilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.