Şimdi Ara

Yavru muhabbetin yuvadan ayrılması hk.(her türlü cevap başüstüdür)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
17.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iki yavru ve bi ana var. (Baba oldu)Yavrular 30 gunluk oldu sayılır. Buyuk yavru yuvadan atladı çok once. Ama sürekli yuvaya cıkmaya calisiyor anasi da onu dovuyor yuvaya girmesini istemiyor. Yavruya baktim biraz biraz yem kiriyor.

    Yavruyu bazi geceler yuvaya tekrar koyuyorum.ertesi sabah yine atliyor. Tabanda duruyor anasi dovuyor arada. Ana ile yavruyu arada halinin ustune koyuyorum. Ana yem yemeyi ogretmeye calisiyor sonra kendi yavrunun agzina yem kusuyor.
    İlk defa yavru aliyorum. Ne zaman ayri kafese almak lazim . Lutfen yardimci olun tecrubeli kuscular



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr07 -- 14 Nisan 2017; 17:58:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bütün yavrular yeme indikten sonra alabilirsin. Yada yavrunun kendi kendine yem yediğinden emin olduktan sonra alabilirsin. Anne dövüyor diyorsun, fazla tutarsan öldürebilir yavruyu. O yüzden mümkün olan en kısa zamanda al.

    Ben yere indikten 1 hafta sonra alırım genelde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GorunmezBKZ kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler. yavrular hala kafeste. yem kıramıyorlar daha tam olarak.biraz daha bekletiyorum.anaları dövüyor yine ama öyle tüy koparma falan yok. sadece tünekte ise vuruyor aşağı atıyor. akşam oldu mu hepsi yine yuvaya giriyor,sakin sakin uyuyorlar sabah olunca ana yine atıyor aşağı yavruları
  • mr07 M kullanıcısına yanıt
    hocam ayırın bence başka bi kafese yavruyu
  • dostum şu anda biri 35 diğeri 33 günlük. bu sabah baktım küçük olan da tünekte duruyor. büyük olanı dün akşam saldım biraz uçuyor iyi kötü. gün içinde bir saat iki saat ayırıyorum bakıyorum. dün ayırdım mesela hiç yem kırma falan yoktu ,tekrar anasının yanına koydum. teşekkür ederim cevap için dediğini yapacağım inşallah
  • mr07 M kullanıcısına yanıt
    yem kırıyor dediniz biraz
    kırabiliyorsa ayırın boşuna bekletmeyin anne yuvadaki yavrulara bakması açısından daha rahat olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stormed

    yem kırıyor dediniz biraz
    kırabiliyorsa ayırın boşuna bekletmeyin anne yuvadaki yavrulara bakması açısından daha rahat olur

    evet biraz biraz kırıyor. yuvadaki diğer yavru da büyük zaten 33 günlük. bir de şöyle oluyor: ayrı kafese koyuyorum ama anne o kafese yakın olduğu için çağrı ötüşü yapıyor sürekli, ben de tekrar geri koyuyorum. başka odaya da alamıyorum soğuk biraz ,ölür diye korkuyorum.
  • bana da yardım edermisiniz 5 yavru var en büyük olan 32 günlük kendi kendine yavaş yavaş kırmaya başladı yemleri fakat anne kuş yavruları bazen dövüyor yeteri kadar kaldımı kafeste sizde ayırayımmı en büyük kuşu? ilk defa yavru aldım acemiyim öyle çok kanatak kadar vurmuyor ama sert vuruyor yinede diğer yavrularada ne yapmalıyım?

  • Helen8 H kullanıcısına yanıt

    Yem kırıyorsa ayır. Zaten belli bı zaman sonra anne yuvadan atiyo kuşu. O da geri çıkmaya çalışırsa çok sert bı şekilde ısırır. Zarar verir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.