Şimdi Ara

Yavru kuş buldum(SS li kotalılar girmesin HD)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim kaderine terkedilmiş küçük bir odamız vardı,aslında tam olarak bizim de sayılmaz,camları filan kırık,duvarları sökük o yüzden pek uğraşmadık.Her neyse,işte bugün o odayla bir işim olmuştu,matkabı çalıştırdığım anda pırrr diye bi ses duydum,hayvan korkudan karşı apartmanın çatısına uçtu.Meğerse kuş varmış orada görmemişim,sonradan baktım yavrusu da varmış,hemde daha 2-3 günlük.Çirkin ördek yavrusu gibi birşey,ama annesi baya besili birşeydi hani o siyahi ufak güvercinlerden değil,kargaya benzeyen ama karga olmayan kuşlardan.Şu anda karşı apartmanın çatısında benim gitmemi bekliyordu en son.Annesi gelir kendisi bakar dimi buna?Zaten ordaki pamukları da almış altına sermiş rahatını biliyor hayvan Aynı yerine bıraktım gelsin sonra bakmaya devam etsin diye,acaba yanlış mı yaptım?Çünkü cam da kırık hayvan üşümez değil mi?

Bu da anası olduğunu zannetiğim mahlukat .Özenle buraya bakıyordu belli ki anası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 4 Şubat 2013; 13:46:07 >

• koruma kalkanı
    quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

Bizim kaderine terkedilmiş küçük bir odamız vardı,aslında tam olarak bizim de sayılmaz,camları filan kırık,duvarları sökük o yüzden pek uğraşmadık.Her neyse,işte bugün o odayla bir işim olmuştu,matkabı çalıştırdığım anda pırrr diye bi ses duydum,hayvan korkudan karşı apartmanın çatısına uçtu.Meğerse kuş varmış orada görmemişim,sonradan baktım yavrusu da varmış,hemde daha 2-3 günlük.Çirkin ördek yavrusu gibi birşey,ama annesi baya besili birşeydi hani o siyahi ufak güvercinlerden değil,kargaya benzeyen ama karga olmayan kuşlardan.Şu anda karşı apartmanın çatısında benim gitmemi bekliyordu en son.Annesi gelir kendisi bakar dimi buna?Terketmez yani?Aynı yerine bıraktım gelsin sonra bakmaya devam etsin diye,acaba yanlış mı yaptım?

Bu da anası olduğunu zannetiğim mahlukat .Özenle buraya bakıyordu belli ki anası.

foto koymakta çığır açmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 4 Şubat 2013; 13:39:23 >

• Kotalılar diğer sayfalara gireceğine buraya girsin eminim daha karlı olur
  • linkler ne gözüküyor ne tıklanıyor
  • resimler geliyor şimdi.Hepsini tek tek yükleyecem mi şimdi
  • Resmin dogrudan ve sonunda uzantisi olan linki kopyala, konuyu da baltalamayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumda Sapık Var [SS'Li]
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yıl olmuş 2013 hala resim koyamayanlar var
  • birisi arkadaşa resim linkinin sonunda .jpg .png .gif gibi uzantıları yoksa simage nin hiçbir işe yaramayacağını anlatsın lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: king52 pro

yıl olmuş 2013 hala resim koyamayanlar var

senin meşhur gifin vardı ciddi koyun 1 haftadır her konuya onu atıyodun bu konuyu kaçırdın
  • Takip
  • Yıl 2013
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

quote:

senin meşhur gifin vardı ciddi koyun 1 haftadır her konuya onu atıyodun bu konuyu kaçırdın

seni mi kırcam

• adam mailden link aktarmış
  • Bu nasıl bir şeydir lee
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

quote:

seni mi kırcam

hehe bu işte bana dönünce çok fena oluyorum

• umarım yavruya dokunmadın.kokusu değişirse bakmayı bırakır.
  • kuş nerde???
  • ölmüş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.