Şimdi Ara

Yavru Köpek Buldum Yardım... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
2
Favori
14.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • helal len arkdaş ,bırakma sakın bu yavruyu
  • konuyu hortlatmış gibi olacam ama hortlasın anasını satayım kardeş köpek nasıl oldu yaw
  • aynen bende merak ettim ne alemde köpek
  • kal.
  • adı drogba olsun isim koymadıysan daha :)
  • Yaptığınız işten dolayı kutluyorum sizin gibi birileri her mahalleye lazım bende evde köpek beslıyorum ve hiçbir sorun yok eğer evde besliyecekseniz köpeğin havlamaması için köpekle biraz fazla zaman ayırın sizi sevsin zaten sonra sizin istediklerinizi yapıyor ve tuvalet konusunda heryere yapar olmaz diyorsanız kendiniz alıştırmayı deneyin oda olmazsa biz köpeği alırken 1 ay boyunca ufak bi ilaç kullanmıştık gazeteye ilacı döküp koklatıyorduk köpek tuvaleti geldiğinde oraya yapıyordu yani hiç sorun olmuyor bence durumunuz varsa bu arkadaşı kesinlikle bırakmayın cok sevimli duruyor aşılarını ve üstüne dökülen losyonları yaptırmayı unutmayın şimdiden ufak bi top alabilirsin oynamayı başlıyacağından eminim
  • Resimleri bekliyoruz
  • Çoook merak ettim ben de sıpayı, fotoğraf istiyoruz
  • Fotoğraf isterik
  • Yavrunun yeni haberlerini bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: baysan240

konuyu hortlatmış gibi olacam ama hortlasın anasını satayım kardeş köpek nasıl oldu yaw
  • Türkiye'ye dönmek zorunda olduğumdan ve burada bakabilecek durumda olmadığım için yeni bir ev aradım ve 2 hafta önce bir tavuk restoranı sahibine verdim yavrumuzu iyi bir aile gerçekten gözüm arkada kalmayacak birine verdiğim için mutluyum tabi baya üzüldük verdiğimizde ama en sevdiği yemek olan tavukların içine düştüğü için çok şanslı cennette gibi yaşıcak en son 2 hafta önce çektiğim fotoğraflarını ekliyorum...

Yavru Köpek Buldum Yardım...

• ii etmişsin birinci ve ikinci fotoda çok daha diri durmuş kendine gelmiş kerata inş. verdiğin yerde senin kadar iyi insanlardır
  • ya nasıl verdin ya çok tatlı
  • Dostum şanslıymışsın Vallahi. Köpecik labradora benziyor ama daha yavru olduğu için birşey söylemek zor. Ayrıca tuvalete kendi kendine çıkmasını da ayrıca kıskandım. Bende golden var 8 aylık, bir türlü tuvalete ikna edemedim. Şımarıklığına istediği yere yapıyor. Öyle peşimden falan da gelmez kafasına göre takılır genelde. Yani iyi akıllı bir köpek bulmuşsun keşke vermeseymişsin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.